Guns ‘N’ Roses - Chinese Democrasy
Άσχημο κόλλημα με κομμάτια όπως Better, Streets of Dreams, Madagascar, This Love… Ο δίσκος τα σπάει και μετάνιωσα που δεν τους είδα live όταν ήρθαν.
Guns ‘N’ Roses - Chinese Democrasy
Άσχημο κόλλημα με κομμάτια όπως Better, Streets of Dreams, Madagascar, This Love… Ο δίσκος τα σπάει και μετάνιωσα που δεν τους είδα live όταν ήρθαν.
προσπαθησα να βρω,αλλα καθε δισκος που ακουω ειναι γαματος
Ε όχι και πατάτα το Chinese ρε!
Ε ναι ρε παιδιά! Η πατάτα έχει και ένα λόγο ύπαρξης! Μη τα εκμηδενίζουμε όλα!
Για μένα δεν είναι αλλά για αρκετούς κολλημένους είναι 8)
προσοχή σε όποιον δεν αρέσει το Chinese είναι κολλημένος.προσοχή προσοχή…
Άμπαλος σίγουρα!
Εντάξει το X-Factor δεν το λες πατάτα παρόλο που είχε φάει τρελό κράξιμο τότε. Κι εγώ το γουστάρω και εκτός αυτού είναι και της εποχής μου, οπότε έχει και συναισθηματική αξία. Το Virtual IX όταν είχε πρωτοβγεί το είχα λιώσει αλλά πλέον δεν το αντέχω με τίποτα. Μόνο Clansman, Futureal.
Ποιός τολμά να θεωρήσει το Born Again πατάτα;;;; Το μόνο που του προσάπτω είναι οτι θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερο ήχο.
Ο Ιan Gillan.
Κατά λέξη: “I saw the cover and puked, then I heard the record and puked.”
Χμ, το cover του Born Again όντως έχει ψηφιστεί ως ένα από τα χειρότερα cover έβερ.
To OMII των Queensryche. Nταξ, δεν το λατρεύω αλλά μου άρεσε ενώ όλοι το έθαβαν
Επίσης το Sex & Religion του Steve Vai
Megadeth - Risk
Σε γενικές γραμμές όλοι το θάβουνε αλλά υπάρχουν και ορισμένοι που το γουστάρουνε , όπως εγώ, αλλά γενικά το θάβουνε.
Ε και το Virtual XI είναι δίσκαρος!!!
Ε εντάξει, οι ίδιοι οι δημιουργοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κρίνουν. Το εξώφυλλο όντως είναι άθλιο. Ο δίσκος όμως τα σπάει!
O Gillan επίσης ισχυρίζεται ότι το άλμπουμ είχε αρχικά standout ήχο, αλλά ο Geezer ανέβασε το μπάσο στη μίξη και το κατάστρεψε. Ο ίδιος επίσης λέει ότι πέταξε από το παράθυρο 50 κόπιες του δίσκου. Τόσο πολύ τον χάλασε; Το άκουσα το πρωί και δεν μου κακοφάνηκε. Εντάξει, το στιλ ξεφεύγει λίγο από Sabbath σε πολλά σημεία, αλλά το άλμπουμ δεν είναι απαραίτητα κακό. Το Trashed, το Disturbing the Priest και το oμώνυμο ήταν καλά. Θα έλεγα 2.5/5, μέτριο, όχι άθλιο όμως.
-Μεγάλο υπέρ είναι η επιστροφή του Bill Ward. Καλύτερος του Appice για μένα.
-Το Digital Bitch αναφέρεται στην Σάρον(;).
Εντιτ:
Tώρα κατάλαβα ότι έλεγες για το Οπερέισιον ΙΙ.
ΟΚ, συμφωνώ κι εγώ. Χωρίς να το προσκυνώ, μου αρέσει αρκετά και το θεωρώ ένα καλό άλμπουμ.
δε μιλάει για το OM1, αλλά για το OM2 και το οποίο, κακά τα ψέματα δεν είχε σκίσει από κριτικές
Και πολύ καλά είχε κάνει. Είμαστε οπαδοί των Queensryche. Δεν τους ανεχόμαστε μέτριους και ακόμη παρακάτω…
Το “Turbo” των Priest είχε θεωρηθεί πατάτα παρόλ’αυτά μ’αρέσει αρκετά…
Δεύτερο παράδειχμα (κ πιό τρανταχτό): Πάλι από Priest το “Rocka Rolla”… Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί έχει φάει τόοοσο θάψιμο αυτή η δισκάρα! Για μένα στα 70’s οι Priest δεν έβγαλαν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ μέτριο δίσκο (για “πατάτα” δε νοείται κουβέντα…)
Kαι των AC/DC και του παοκ οπαδός είσαι, αλλά μια χαρά μέτριους τους ανέχεσαι.
Οντόπι
[ol]
[li]“Freiheit Ouvertüre”[/li][li]“Convict”[/li][li]“I’m American” [/li][li]“One Foot In Hell”[/li][li]“Hostage”[/li][li]“The Hands” [/li][li]“Speed of Light”[/li][li]“Signs Say Go”[/li][li]“Re-Arrange You”[/li][li]“The Chase”[/li][li]“Murderer?”[/li][li]“Circles”[/li][li]“If I Could Change It All” [/li]
[li]“An Intentional Confrontation” [/li]
[li]“A Junkie’s Blues” [/li]
[li]“Fear City Slide” [/li]
[li]“All the Promises” [/li][/ol]
με μπολντ αυτά που θεωρώ καλά εκεί μέσα. Από 13-17 δε τα κομμάτια υποθετικά αν είχαν βγει στο ΟΜΙ, θα στέκονταν πολύ άνετα.
Πέστα… :lol: