Ελληνόφωνο Ροκ/Έντεχνο κυκλοφορίες - προτάσεις

ορίστε λοιπόν μερικές προτάσεις που δεν θα έχεις ακούσει

Έρεβος, Αγάπη Πιο Κρύα Από το Θάνατο, ΣΚΩΡΙΑ, Άλλοθι, Μαύρους Κύκλους, Μetro Decay, Αρνάκια, Μorel κλπ κλπ

• Λευκή Συμφωνία, Υδρογονο 3, Άλγος, Μοβ Άστρο, Μια υπέροχη ημερα για αυτοκτονία κλπ…

Πανε κ τα διαφανα κρινα, κατι ηξεραν οι αγγελακας και παυλιδης οταν καταλαβαν οτι δεν εχει μελλον το ελληνικο ροκ και διελυσαν τα συγκροτηματα τους αντιστοιχα την καταλληλη στιγμη.

greek rock is a piece of shit…περα απο την πλακα ο ελληνικος στιχος κολλαει με το ροκ οσο τα ιαπωνικα με τα τσιφτετελια

κιομως, το ελληνικο ροκ εχει τραγουδια με πολυ ωραιους στιχους.
τα λιγα τουλαχιστον που εχω ακουσει

επισης οι κυριοι εκπροσωποι του ελληνικου ροκ( διαφανα κρινα κλπ) ειναι πολυ light για να λεγονται ροκ

και οι beatles ειναι πολυ light gia na λεγονται…
παντως οταν ακους εναν ελληνα να λεει yeah! ή NAI οπως το λενε οι ξενοι οντως ειναι καπως

τωρα μην συκγρινεις beatles με…τα τσουτσεκια που εβλεπα χθες στο mad,μιχας με αποστολ. ζωη να δολοφονουν το paradise city και αλλους που κατα καιρους κατακρεουργουν κλασσικα κομματια οπως smells like teen spirit κλπ

παραδειγμα εδωσα…

ξεχασες το smoke on the water της Θωδη:p

φυσικα…
παντως τωρα τελευταια υπαρχουν αρκετες ελλ. μπαντες που προσεγγιζουν τον σκληρο ηχο με αγγλικο στιχο και αν θες την γνωμη μου αυτο ειναι καλο και για εμας και για αυτους μπας και τους υπογραψει κανενας απο το εξωτερικο

εγω προτιμω στο ελληνικο ροκ τον ελληνικο στοιχο οπως ας πουμε μαρεσει πιο πολυ που οι rammstein τραγουδανε γερμανικα
εξαιρεση οι scorpions στον κανονα

οι rammstein ειναι η περιπτωση μια στο εκατομμυριο που ροκ μπαντα κανει επιτυχια με στιχο στη μητρικη της γλωσσα.Και btw αν και μου αρεσει η μουσικη τους οταν ακουω τον τραγουδιστη μου φαινεται οτι τραγουδαει ο χιτλερ

εμενα μου φαινεται λες και ειναι ο σατανας στhn αποκαλυψη:oops:

oντως he sucks!

Ε οχι και τα διαφανα κρινα πολυ light για να λεγονται ροκ.Μην τα ισοπεδωνουμε και ολα…

+1

Τι να πούνε δλδ Beatles, Prisley κλπ

ο πρισλεϋ ειναι προπομπος του ροκ, δεν νομιζω οτι εντασσεται στο γενικοτερο ειδος

Όταν ο Ελβις έπαιζε ΜΕΤΑΛ εσείς φτιάχνατε κομποσχοίνια με φύλλο καστανιάς παλιοαρκουδέηδες! :stuck_out_tongue:

πλάκα έχουν τα σχόλια στις 2 προτελευταίες σελίδες.

fixed!