Ναι και ο Cobain αυτοκτόνησε επειδή κατάλαβε πως δεν είχε μέλλον με τους Νιρβάνα:p
Λοιπόν, o Παυλίδης, ειναι τρομερός στιχουρχος, και καλός τραγουδόποιός. Και με τα Ξύλινα Σπαθιά και σόλο καριέρα, έχει κάνει και κάνει πολλές καλές δουλειές και πολυ καλά Live!
Απλά έχει παρα-γίνει αυτη η ιστορία,άμα είναι καλό-παιδο η έκλεψε τραγούδια απο τα Μωρα στη Φωτιά, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Και στην τελική έχει καταντήσει ψωμοτύρι. Ο άνθρωπος έχει προσφέρει πολλά στο Ελληνικο Ροκ, δηλαδη στο Ροκ με Ελληνικο στίχο, να το πω έτσι μην αρχίσουν οι θεωριες.
Αυτοί που ξέρουν να πετάνε ψηλά
κάποιος μου είπε πως τρεκλίζουν στη γη
Αν η αγάπη δίνει φτερά
πες μου πώς βρέθηκα σ’ αυτό το κλουβί
Έχω χιλιάδες κλειδιά που ανοίγουν καρδιές
μα δεν ταιριάζουν στην πόρτα της δικιάς μου φυλακής
Κάποιος πρέπει να με βγάλει πριν να 'ναι αργά
πρέπει να έρθεις , μόνο εσύ μπορείς…
Καλα ο cobain αυτοκτονησε γιατι δεν την παλευε γενικως.
Σ΄ αυτό δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Τους 1550 τους έχω δει πάνω από 15 φορές σε διάφορες φάσεις, και μιλάμε για μια φοβερά δεμένη μπάντα. Απλά εκεί που πάντα έχαναν ήταν ότι ήταν δέσμιοι των διασκευών τους, όπως όλα τα σχήματα που δούλευαν σε λάιβ μαγαζιά για τα φράγκα. Αν προσπαθούσαν να κάνουν κάτι πραγματικά δικό τους αφήνοντας πέρα τις διασκευές (και μη επιζητώντας πωλήσεις) πιστεύω θα την πάλευαν πολύ καλύτερα. Πάντως έχουν κάνει μια όμορφη διασκευή στο street spirit των radiohead. Και μη ξεχνάμε πως μπασίστας και τραγουδιστής παίζουν στους Hannibal.
Εδω θα συμφονησω παντως…μπορει να εχουμε αλλη αποψη στα αθλητικα αλλα εδω τα βρισκουμε:)
Ο κιθαρίστας τους ο Σάκης που είναι και φίλος από παλιά είναι σεσημσμένος “χώστης”
Απλά η μπάντα με τις διασκευές κλπ. που γράφει ο Redrum κυνηγάει και αυτή την “επιτυχία” τύπου Ονιράμα…
Τώρα το καλοκαίρι παίζουν στο ίδιο “μαγαζί” με την Παπαρίζου…
Μια χαρά σας χώνει το Ελενάκι!
Τραγουδησε τη διασκευη των Dream Evil στο number one το ελενακι…:p8)
Τα σπάει η γκόμενα λέμε!!
Ελληνικό ρόκ για μένα σημαίνει τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Νικόλας Άσιμος
Λευκή Συμφωνία
Φόβοι του Πρίγκηπα
Μώρα στην Φωτιά
Μουσικές Ταξιαρχίες
Τρύπες
Ξύλινα Σπαθιά
Διάφανα Κρίνα
Love in Sadness
Make Believe
Raining Pleasure
Απλά Respect :bow2::bow2::bow2:
love in sadness! Καιρο είχα να ακούσω! Πάω να βάλω!
Χωσε μωρη Ελεναρα!!!
Αν φτιαχνατε ενα best of με τα καλυτερα/αγαπημενα για εσας ελληνικα ροκ κομματια,ποια θα ηταν τα 15-20 κομματια που θεωρειτε οτι πρεπει οπωσδηποτε καποιος να εχει ακουσει? Ενδεικτικα 15-20,οσα θελει ο καθενας και θυμαται βαζει.
Γιατι παρολο που ελαχιστοι ακουν πλεον οτι εχει απομεινει σαν ελληνικο ροκ καλο ειναι να εχουμε ολοι ενα δικο μας best of με τις καλυτερες στιγμες του ετσι για να θυμομαστε που κ που.
Ελληνικο ροκ…εχει καμια σχεση με την Κινεζικη soul?
επικά ποστς γενικότερα
- Διαφανα Κρινα
- Γενια του Χαους
Συγροτηματαρες κι οι δυο!
πιο κουραση και απο ατακες για μανογουορ ομως
Γιατι μου τη σπανε οι ονιραμα?:-k