Κουλά όνειρα σχετικά με μεταλ (συγκροτήματα-συναυλίες κλπ)

Αφορμή για αυτό το θρεντ στάθηκε η γνωριμία μου στον ύπνο μου με την αυτού μεγαλειώτης Warrel Dane. Δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά μου έμεινε το ότι μίλαγε συνέχεια κυνικά και σαρκαστικά. Σε κάποια φάση εκνευρίστικα και του λέω “Εντάξυ ρε Warrel μην τα ισοπεδώνεις όλα. Εσύ τουλάχιστον μπορείς να διοχετέυεις όλη την αρνητική σου ενέργεια με τα άλμπουμ που γράφεις!” :lol:
Αλλά αυτός συνέχισε το βιολί του…:-s

Επίσης πολλές φορές έχω δει ότι τζαμάρω με τον James Hetfield και πάντα εντυπωσιάζεται με τα κομμάτια που γράφουμε…:smiley:
Α και πριν βγει το death magnetic έβλεπα ότι άκουγα το καινούργιο metallica και γάμαγε!

Εσείς τι κουλά όνειρα έχετε δει σχετικά με συναυλίες - αλμπουμ - αστέρες του ροκ και του μέταλ???

Mια φορα πηδηξα την κορη του Χαρις και δεν τραβηχτηκα…απο τοτε εχει γινει εφιαλτης και το βλεπω αραια και που…

Blind Guardian οτι επαιζαν στο αμφιθεατρο του Λυκειου που πηγαινα παραμονες της συναυλιας τους το 2007.Gamma Ray παλι σε σχολικο χωρο(η σε ενα αρκετα μεγαλο δωματιο,δε θυμαμαι καλα)τις παραμονες της τωρινης τους συναυλιας(κι ας ηταν να τους δω για 3η φορα).Βγαινει ο ελληνας αντιπροσωπος τους πριν αρχισουν και μας λεει οτι συμφωνηθηκε να αλλαξουν για εδω το encore και να παιξουν Starlight.Αυτα θυμαμαι τωρα…

οταν πηγαινα ακομη σχολειο(πριν απο 10 χρονια:?) ειδα ονειρο οτι ηρθε και με πηρε λιμουζινα απο το σχολειο να με παει σπιτι…
μεσα ηταν ο οζζυ με τον dani filth…!!!

σε αλλο ονειρο το απεναντι σπιτι δεν υπηρχε καν, και καναν εκει Live οι Maiden…!
και εγω αντι να παω εκει, κοιτουσα μεσα απο τα παραθυροφυλλα…!!

επισης Live εχουν κανει οι Metallica στο μερος που πηγαινα και επαιζα ηλεκτρονικα…

και τελος… σε live των judas priest στην πλατεια της συρου(ερμουπολη) ερχεται ο halford και μου χωνει στα μουτρα το μικροφωνο για να τραγουδησω…και εγω δεν ηξερα τους στιχους…!!
ευτυχως ηταν ονειρο…!!

αυτα τα ολιγα…:slight_smile:

edit:

:lol::lol::lol:

Mαζοχιστικό!!! 8O

@Lupin :lol:

πω πω…εχω δει πολλα τετοια…το κουφο ειναι οτι ξερω και τραγουδαω ολοκληρα κομματια που στην πραγματικοτητα δεν ξερω ολους τους στοιχους…εκει τρελαινομαι με το υποσυνηδητο…γιατι μετα που ξυπναω παλι δεν ξερω τους στοιχους!!!

αυτα που μου’ρχονται τωρα ειναι μια που παιζαν οι iced earth στο προαυλιο του σχολειου και πηγαινα να τους δω πανω σε μια κοκκινη ducati που στο δρομο εγινε xt και μπηκα με πολυ αερα στο σχολειο:lol::lol:8)

και το αλλο που ημουνα δημοσιογραφος και ειχα κερδισει συνεντευξη με τους slayer και ειδα και ολοκληρη τη συναυλια απο backstage…ωραια πραματα!!!

Ρε οργια την παλευετε?:D:D:D

Εγώ σε ένα όνειρο έδειγνα ντράμς στον Carrey…

Κοιμόντουσαν στο δωμάτιο μου ο Gilmour και ο Waters, και εγώ έκοβα εισητήρια στην μπαλκονόπορτα για να μπουν να τους δουν να κοιμούνται.

(!?!?)

οριστε αποδειξεις οτι δεν ειμαι ο μονος pre-viewer εδω μεσα

Από το θρεντ των ονείρων

Νομίζω ότι το αθώο υποσυνείδητο σου διαβρώθηκε από την…Τζούλια!!! :-s

χαχαχ όχι ήταν πολύ παλιό ποστ

Ειναι 9 το πρωι και ακουγεται το riff του Master Of Puppets απο διπλα,πηγαινω να δω τι παιζει και βλεπω αφωνος τους Metallica να κανουν προβα και το Hetfield να με ρωταει

-“Μημπως εχεις καφε γιατι μας τελειωσε?”

ωραιο θρεντ!χαχα

έχω δει πολλά, αλλά θυμάμε λιγα, είδα Metallica και καπάκι slipknot, έπαιζαν σε ένα φεστιβάλ και τους έβλεπα από backstage. και έχω δει πολλες φόρες τον Joey Jordison, αράζαμε σηνίθως (τη σκοτωσα τη λέξη ε? ) και διάφορα άλλα… είχα δει και τους Slpiknot να τριγυρνανε στο χωριό μου έξω από το σχολειό με τις μάσκες αλλά δεν θυμάμε να τρλομαξε κανενας :lol: … χμμμ αυτά θυμάμε!

:lol::lol::lol:

τραγικο…

Από Σύρο είσαι???

οχι.
η κοπελα μου ηταν εκει φοιτητρια και εχω περασει μηνες στο νησι.
τρελη φαση…ωραια ηταν

πρακτοριο με ξενα περιοδικα και ενα ροκ-μεταλ δισκοπωλιο…
μια χαρα…
θαλασσα ηλιος και ολα τα αλλα οταν εισαι με την κοπελα σου…:slight_smile:

γαμωτο…
θελω παλι…:roll:

Το πρώτο κομμάτι που έμαθα πριν 2 χρόνια περίπου στη κιθάρα ήταν το Breaking The Law. Και τις πρώτες μέρες το έλιωνα και δεν μορούσε να ξεκολλήσει η μελωδία από το μυαλό μου (όχι ότι πριν μπορούσε αλλά λέμε τώρα). Στο δια ταύτα τώρα:βλέπω ότι είμαι μπροστά σε χιλιάδες καβλωμένους Priest fans και δίπλα μου ο Halford και εγώ να παίζω το Breaking The Law μαζί με τους υπόλοιπους Judas Priest. Ονείρωξη με όλη τη σημασία της λέξης παίδες.8)

Και καλα φεστιβαλ στην πλατεια του μετρο στο Αιγαλεω. Απειρα συγκροτηματα απο Bolt Thrower μεχρι Who και με τικετ 1 ευρω. Δυστυχως ομως ξυπνησα :frowning: