Bathory? Antipatheis kapoion pou nai nekros? Giati? :roll: Ase ton na anapaytei kai na antipatheis mousikous en zwh…
ωραια κρητηρια ρε συ…
Θα 'ναι από την Κρήτη για να χει τέτοια κρητήρια φαίνεται. 8)
lllllllllooooooooooolllllllllll
mou ti spaei o 2os tragoudistis twn linkin park
ο mike…?
εμ…εγω γενικοτερα τους linkin’ park… :oops: επισης μου τη δινει η nu-metal κατασταση… :oops: βεβαια υπαρχουν κ καποιες εξαιρεσεις… :roll:
a bravo
etsi bravo. Katw oi linikin park uuuuuuuuuuuuuuuuuuu reee
οι linkin park ειναι για φτησιμο. :lol:
οι linkin park ειναι για φτησιμο. :lol:[/quote]
Οι linkin park είναι η μόνη nu metal μπάντα που αντέχω, αν και κλασικά κουλοί, όπως όλοι η nu metal και grunge φάση… Η ντροπή της μουσικής γενικότερα… Μέχρι κι εγώ μπορώ να παίξω σε τέτοιες μπάντες…
__Τέλη έχει απόλυτο δίκαιο, ακριβώς αυτή είναι και η δική μου άποψη. Είχα ακούσει στις αρχές ένα single /επιτυχία τους, το in the end. Μου άρεσε και μάλιστα το έπαιξα και στο ραδιόφωνο. Εμπορικό, αλλά καθόλου κακό. Μετά άκουσα ένα ΕΠΙΣΗΜΟ single που τόλμησαν να βγάλουν στην κυκλοφορία με μία live (εν’ ψυχρο) εκτέλεση του τραγουδιού τους…
__ΧΑΛΙ! ΝΤΡΟΠΗ!! Οι τύποι μας δουλεύουν, η μουσική βιομηχανία πήρε δέκα μέτριους και τους έκανε να ακούγονται και φαίνονται καλοί. Πραγματικά αν δεν ήξερα ότι παίζουν οι linkin park, θα μπορούσε κάποιος άνετα να με πείσει ότι είναι η ηχογράφιση που έκανε μία μπάντα απο τη Θεσσαλονίκη, ενώ έπαιζαν το τραγούδι τους σε μπαράκι της περιοχής. Αν βάζατε τον Τέλη στα drums, εμένα στο μπάσο, τον dimgal στα σκρατσάκια και κανέναν στην κιθάρα, καλύτερα θα το παίζαμε! Νομίζω πως όσοι θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα μουσικού αλλά φοβούνται ότι δεν έχουν τα προσόντα ή το ταλέντο, καλό θα να βλέπουν το παράδειγμα της ως άνω μπάντας και να παίρνουν κουράγιο!! Μη σας πω ότι ο Τέλης, ο Shadowcaster και ο Unholy έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι θα πρέπει να στείλουν βιογραφικό στους Europe, Dream Theater και Paradise Lost αντίστοιχα…
Εγώ δεν λέω ο άλλος να είναι ο Paganini του ροκ… Άλλωστε οι Paradise lost που είναι μία από τις 5 αγαπημένες μου μπάντες, δεν είναι και τίποτα master στα όργανα τους… Αλλά ρε παιδί μου συνθετικά σου δίνουν κάτι που συμπληρώνει τις τεχνικές αδυναμίες τους… Και το πιο βασικό… Μια μπάντα φαίνεται πόσο μεγάλη είναι μόνο live… Εκεί που όσα φώτα και εφέ αν έχεις, έρχονται 4 γέροι που τους λένε Black Sabbath και σε στέλνουν…
__Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου (αν και βγήκαν κάτι βρώμες ότι, ΠΛΕΟΝ, τον Ozzy τον βοηθάει απο την κονσόλα ο Bach…). δεν είπα αυτό. Οντως μπορεί κάποιος να παίζει τρεις νότες και να δένουν απίστευτα με τις άλλες δύο που παίζουν οι υπόλοιποι και το όλο αποτελεσμά να είναι πολύ μπροστά απ’ όποιδήποτε σύνθεση ενός βιρτουόζου.
__Ομως, εκτός της ξεφτύλας του να μην μπορείς να αποδώσεις τα τραγούδια σου όπως τα αποδίδεις στο cd σου (εδώ oi Dream Theater -πλην του βλάκα του Sheridian, που όταν ήταν στους Theater έγραφε στη μνήμη απο πριν το τι θα παίξει και στις συναυλίες έκανε ότι έπαιζε, ΑΙΣΧΟΣ- έχουν παραδώσει μαθήματα!! Το ίδιο και ο Eric Clapton που πολλές φορές τα live του είναι πολύ καλύτερα και απο τα απίθανα cd του!!), υπάρχει και ένα άλλο πολύ ιο σοβαρό ζήτημα.
__Το ζήτημα της εξαπάτησης του κοινού. Οπως φάνηκε (και μάλιστα σε μία όσο το δυνατόν προσεγμένη παραγωγή και “βελτιωμένη” σίγουρα όσο δεν πήγαινε), ποτέ αυτοί δεν μπορούσαν να παίξουν έτσι. Ποτέ δεν κατάφεραν να δέσουν (μέχρι τότε τουλάχιστον). Δεν ήταν καν μέτριοι μουσικοί -όχι βιρτουόζοι!! Έπαιζαν πολύ μέτρια ερασιτεχνικά!! Γενικός φάνηκε ότι το CD ήταν τύπου Milli Vanilli. Αλλοι παίζουν και άλλων τα ονόματα γράφονται στο booklet… ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γράφει με την αμέριστη βοήθεια του παραγωγού και του υπολογιστή… :twisted:
εχουν 2-3 καλα τραγουδια οι lp! αν και μαρεσουν εχουν κανει τρομερα λαθη απο συνεργασιες μεχρι live… βεβαια ολη αυτη η numetal φαση ειναι μια μοδα τους καιρου μας… (ενα πραμα σαν το grunge το 90)
βεβαια ειναικαι οι SOAD που εβγαλαν το καινουργιο τουσ cd mezmerize το οποιο δεν ειναι καθολου κακο αλλα μεχρι εκει…
συμφωνω και επαυξανω με τους γερους της μεταλ!
το τελευταιο τον λινκιν παρκ,οι ντορς και οι κρειντιλ ειναι για τα μπαζα
ok… ennoeis fysika ayta me toys rapers…?
eipame ekanan kapoia la8h me ths synergasies… as elpisoyme (osoi 8eloyn na ebelpistoyn) gia to kalytero apo dw kai pera kai aoxi alla la8h :roll:
germanoi einai
Timo Tolkki, χωρις δευτερη σκεψη! Ο ανθρωπος ρε παιδια τα 'χει χασει τελειως! 8O Οσοι παρακολουθουν τα οσα συμβαινουν στο site των stratovarius τα τελευταια 2 χρονια, πιστευω οτι θα συμφωνησουν. Η απολυση του Kotipelto, Miss K (ονομα ειναι αυτο;;);), Anders Johansson, ο ερχομος του Kotipelto, Kainulainen, Porra… νεο υφος σε στυλ Megadeth… Που ειναι οι παλιοι καλοι Stratovarius του Visions, Destiny, Infinite; O 2oς μ@λ@κ@ς για μενα ειναι ο Dave Mustaine (βλ.τα οσα συνεβησαν με τους Rotting Christ).
Last but not least, o 50 Cent. Για να μην παρεξηγηθουμε, σεβομαι τη ραπ και τους εκπροσωπους της, αλλα αυτον τον τυπο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ!!! Εγινε διασημος γιατι ειχε κονε με τον Eminem, ταλεντο ομως μηδεν! :x
Πολλοί είναι οι άχρηστοι που βιάζουν την ακοή, αλλά πρώτος και καλύτερος στη λίστα μου είναι o King Diamond (η φωνή του είναι ακριβώς ίδια με του Ταμπάκη πληροφοριακά).
Tha mou epitrepsete na ekfraso thn apoluth dusareskeia mou gia ton telios nerovrasto-anousio kai xoris APOLUTOS kamia empneusj group ton Velvet Revolver. Oi typoi einai APISTEUTA varetoi kai nomizo oti den exoun na prosferoun to paramikro sthn rock skhnh