Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Δεν έχω emotion που να βαράει παλαμάκια, για να γεμίσω όλο το post!! :lol: :lol: :lol:
…οπότε θα συμφωνήσω 150% μαζί σου! :wink: :wink:

Δεν έχω emotion που να βαράει παλαμάκια, για να γεμίσω όλο το post!! :lol: :lol: :lol:
…οπότε θα συμφωνήσω 150% μαζί σου! :wink: :wink:[/quote]

Εσύ αντιποζερά μη γράφεις ανέκδοτα γιατί θα σε γεμίσω Emoticons με μούτζες…

Γρήγορα τη Δευτέρα στο ΤΕΧΑS για επιμόρφωση…

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αν και εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα ότι οι Velvet Revolver είναι για τον π…τσο καβάλα, την Δευτέρα παίζει να έρθω στο Texas μ’ένα ζευγάρι ωτοασπίδες!! :lol:
Πρέπει να γνωρίσω αυτούς που κράζω, δεν μπορώ αν δεν έχω οπτική επαφή να συνεχίσω με αμείωτη ένταση το κράξιμο!! :lol: :lol:

Θέλω και Αντρέα και Σειρινάκη και Φράγκο όμως!!

Άμα είναι να φορέσεις ωτασπίδες φέρε καμιά σακούλα μαζί σου… Λέμε τη Δευτέρα να κάνουμε αφιέρωμα στο γνήσιο, ατόφιο, καυτό heavy metal…

Συνεπώς τη Δευτέρα δεν παίζει να με επιμορφώσετε ε?
Και μη μου πεις ότι το γνήσιο, ατόφιο, καυτό heavy metal έχει σε τίποτα να κάνει με το poser και το AOR !! 8) 8)

Συνεπώς τη Δευτέρα δεν παίζει να με επιμορφώσετε ε?
Και μη μου πεις ότι το γνήσιο, ατόφιο, καυτό heavy metal έχει σε τίποτα να κάνει με το poser και το AOR !! 8) 8)[/quote]

Τότε πως εξηγείς ότι αγαπώ τους Manowar…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Nightwish.Tους εχω σιχαθει καργα.Βλεπεις διαφημηση στον αντ1 παιζει Nightwish, βλεπεις ντοκυμαντερ στη νετ παιζει nightwish ελεος πια.Η φωνη της tarja μπορει να κολλαει ωραια σε κομματια οπως sleeping sun, walking in the air αλλα σε κομματια που προσπαθει να τραγουδησει κανονικα η φωνη της ειναι εκνευριστικη.Στην αρχη τους εβλεπες σαν ενα μικρο συγκροτημα με μελωδια ωραια φωνητικα και ελεγες ο.κ. τωρα παρουσιαζονται σαν υπερμπαντα και λες παει πολυ.Εκτος απο αυτο μπορει σαν μουσικοι να μην εμειναν στα ιδια αλλα στον στοιχο το χουν χεσει.Ειδαν οτι πουλαει το στυλ dead boy’s poem και το εχεσαν με ψευτορομαντικους μελανχολικους στοιχους.Ειδα και το end of innocence και εχασα πασα ιδεα για τον tuomas.Αν ειναι μανιοκαταθληπτικος ας παει να πνιγει και οχι να το “πουλαει” σαν image.Ειδικα μου την εσπασε η δηλωση: “Πολλοι οπαδοι μου ειπαν πως ηθελαν να αυτοκτονησουν, δεν ειχαν λογο να ζουν αλλα η μουσικη μου τους εδωσε θαρος” σιγα μεγαλε χαλαρωσε.Τους προτιμω σε περιοδο ocanborn (ασχετα αν η μουσικη δεν ηταν και τοσο πρωτοτυπη) λογο του οτι ηταν πιο αυθορμητοι, δεν εκαναν κατι συκγλονιστικο αλλα ηταν ενα μικρο νεο συγκροτημα που προσφερε κατι καλο, για μενα τωρα εχουν βρει απλα μια πατεντα.Και βασικα εχω δισκογραφια nightwish και τους εχω δει και live οποτε θα μπορουσα να θεωρηθω και οπαδος απλα εδω και ενα χρονο περιπου τους εχω βαρεθει.

sevasti i apopsi su alla apagorevetai se ena sigrotima na kanei to vima parapano ?

Βήμα που δεν θα έκανε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ χωρίς το απίστευτο σπρώξιμο από κάθε είδους media.

Δεν ειπα οτι ειναι κακο το ενα βημα μπροστα ισα ισα που του μουσικη τους τη βρισκω πολυ καλη (τουλαχιστον σε σχεση με μπαντες οπως him, evanescence) απλα νομιζω οτι εχασαν μερος της ατμοσφαιρας που ειχαν στο ξεκινημα, εχουν εμμονη με ενα στυλ στοιχου που μου φαινετε λιγο …πως να το πω, κατασκευασμενος ωστε να απεθυνεται σε ενα συγκεκριμενο ηλικιακα κοινο (οχι ολα τα τραγουδια τους, περισσοτερο απο century child και μετα), και νομιζω πως η tarja αξιζει μονο ως soprano.

adipatho poli tous evanecence adigrafoun tous nightwish kai auto mou tin dinei polu.episis adipatho kai tous judas priest

Νομιζω οτι παρα τα ολα τα σχολια οτι evanecence και nightwish αλληλοαντιγραφονται αυτο δεν στηριζεται καπου.

ΑΣΧΕΤΌ. Δε ξερω αν το εχει προσεξει κανεις και το εχει πει εδω μεσα αλλα στο τελευταιο cd των nightwish-once το εξωφυλλο του ειναι ακριβως το ιδιο με το cd των odes of ecstasy-embossed dream in four acts δισκος του 1998.
:roll: :roll:

Μουσικα δεν εχω σχεδον με κανεναν τιποτα.
Τωρα για λογο συμπεριφορας… ποιον να πρωτοπεις;
Αυτος που με καραξενερωσε παντως ειναι ο Schaffer (ετσι γραφεται;)

Τωρα οσον αφορα για τον Tolki που αναφερεται πιο πισω, ετσι οπως εχουν γυρισει τα πραγματα, το ατομο ειναι αρρωστο, χρειαζεται βοηθεια.Και γω στην αρχη την ειχα ακουσει με αυτα που διαβαζα, αλλα μετα αλλαξα γνωμη.

Αααα!!! Ξεχασα και τον θεο Zakk!! Παιχτουρας γ@μ@τος, αλλα αμα το ανοιξει το γ@μημενο το στομα του…

O Bendon (etsi grafetai??) apo tous DEICIDE!! Me diafora oti xeirotero exei emafanistei stin mousiki viomixania ever!!! Milame gia kafro kai saktoxaraktira terastiwn diastasewn…

H.I.M. = δηθεν

Rick Wakeman(yes) κ σαν χαρακτιρας αλλα κ επειδη δεν ξερει να παιζει.
Lou Martin τι του βρηκε ο Gallagher ποτε δεν καταλαβα.
Eric Clapton ο μεγας κομπλεξικος!
garry Moore μην παιζεις blues δεν σου φταινε σε κατι.
Yngwie Malmsteen για οσα εχει πει ,κανει κ παιξει.
Zack Wylde Απλα γιατι ειναι ο κλασσικος χαζο αμερικανος.
Doors k ιδικα o Mοrrison ενα ψεμα μια απατη τιποτα παραπανω .
Dream Theater δεν χρειαζετε να κανεις τοσα ζογκλερικα για να μιλανε για σενα αλλοι το καταφεραν με μια απλη κολοτουμπα αλα αυτοι το ειχαν μεσα τους…

Ψεμα ενας απ τους πιο καθηλωτικους frontman
Κομπλεξικος ενας ανθρωπος που εβγαλε απ τις μεγαλυτερες τραγουδαρες του ροκ
Παλι καλα που σταματησες εδω…

για τον morrison ειναι κααθαρα μια προσωπικη αποψη που βαριεμε να στην αναλυσω τωρα.
για τον Clapton δεν ειπα οτι δεν εχει γραψει τραγουδαρες(αλο που δεν μου αρεσουν) αλλα οτι ειναι κομπλεξικος. aλο το ενα αλο το αλο ε? 8O . Internet εχεις ψαξε να μαθεις τι εχει κανει στα support group κ ιδικα με zeppelin purple kata τιν περιοδο Cream. κ να ξες δεν ειναι μονο αυτα!

](*,) #-o …έψαχνα κι ένα emotion να σταυροκοπιέται, αλλά δεν υπάρχει!!!