Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

siekkas μου αρεσει η επιχειρηματολογια σου οπως & των περισσοτερων εδω μεσα οταν καποια αποψη(που ειναι καθαρα προσωπικη) δεν τους αρεσει. Ετσι κ αλλιος οι γνωσεις(το ποσο εχουν ψαξει την μουσικη) των περισσοτερων φαινοντε απο πως κ ποιους σχολιαζουν αλα κ με ποιους καλλιτεχνες αντιδρανε οταν σχολιαζονται απο αλους.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!! =D> 
                          ΑΝΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΑΣΙΑ!

χαχαχουχα χαχαχουχα :D/

αυτο τωρα με την ιππασια ειναι σεξουαλικο υπνοουμενο ? :-k

Ο άνθρωπος που έγραψε το παρακάτω…

Έγραψε και το παρακάτω (σοβαρολογώ), ακριβώς μετά…

Τα σχόλια δικά σας…

Angel_In_Black σεξουαλικο υπονοουμενο δεν εχει :wink:
montecristo μαλον δεν το επιασες … δεν πειραζει υγεια μονο αυτο χρειαζετε! :smiley:

](*,) #-o …έψαχνα κι ένα emotion να σταυροκοπιέται, αλλά δεν υπάρχει!!![/quote]

Δυστυχως ουτε εγω εχω emotion που σταυροκοπιέται αλλιως θα το ειχα σιγουρα χρησιμοποιησει λιγο παραπανω…
Rick Wakeman επειδη[size=6][/size]δεν ξερει να παιζει???[size=7][/size]
Που ειναι η λογοκρισια οταν την χρειαζεσαι :roll:

Ούτε χρειάζεται να κυκλοφορήσουν Images And Words , Awake, A Change Of Seasons, Falling Into Infinity, Scenes Froma A Memory.
Για τα projects δεν μιλάω.Πολλά ζογκλερικά ρε γαμώτο.
Μια κωλοτούμπα μόνο.

[size=7]WAKE UP !!![/size][/list]

Κοίταξε να δεις, την προηγούμενη φορά με τους Floyd συγκρατηθηκα…μην παίζεις όμως με τα νεύρα μου!! :x
Εκτός κι αν ποστάρεις ώρες-ώρες μόνο για να προκαλέσεις οπότε πάω πάσο!
Κατάλαβε αγόρι μου ότι είσαι πολύ λίγος να κατακρίνεις συγκροτήματα και καλλιτέχνες καταξιωμένους και αναγνωρισμένους σε όλον τον κόσμο!
Λες ότι είναι προσωπικές σου απόψεις.
Το να πεις πχ ότι ο Malmsteen είναι μαλάκας, θα το δεχτώ, έχω - δεν έχω την ίδια άποψη. Το να μου πεις ότι δεν σ’αρέσουν αυτά που παίζει, πάλι θα το δεχτώ και θα συμφωνήσω κι όλας.
Το να πεις ότι δεν ξέρει να παίζει (όπως λες για τον Rick Wakeman) είναι άτοπο.
Το καταλαβαίνεις ή μήπως θες να κάνω και κακά?!!!
Γι’αυτό λοιπόν… :-#
Κι όσο για τις ειρωνίες και τις χαριτωμενιές… :evil: :evil: …δεν θα μιλήσω…!!
[-o< [-o<

αχα… :-s
Φιλε slekkas κ GreenHloyd
Αν κανουμε μια συγκριση του Wakeman me Bardens ,emerson, manfred man, Thijs Van leer,hensley, greeslade, midleton,Lord,Jan Hammer k Chick Corea(οι Δυο τελευτεοι πιο jazz fusion) k o ποιο μουσικα ασχετος θα καταλαβει οτι τον παιδι δεν ξερει να παιζει. Ηταν τυχερος που ειχε γυρο του ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ (Howe, Anderson, Squier). Ετσι κ αλλιος μολις εφυγε παλι δισκαρα βγαλανε oi YES.
Γενικα σπαζομαι γιατι θεωρητε ο καλιτερος progressive πληκτρας. Oποιος κ να επαιζε στο Close To The Edge τα ιδια θα ελεγαν…
slekkas ειμαι λιγος μπροστα τους αλα εχω το δικαιωμα να τους κρινω κ να τους συγκρινω οπως ολοι μας.
Δεν ποσταρω για να προκαλεσω τωρα αμα αυτα που λεω προκαλουν τι να κανω αυτος ειμαι κ αυτα πιστευω :lol:
συνηθως ομως οι αντιδρασεις σας ειναι αυτες που προκαλουν γιατι το πρωτο πραγμα που κανετε ειναι να προσβαλετε τον αλλον κ οχι να τον ρωτησετε απλα γιατι τα πιστευει αυτα.
Για αυτο κ εγω χρησιμοποιω τις “ειρωνίες και τις χαριτωμενιές”

Υ.Γ. μην μου πειτε τωρα οτι εχει βγαλει k γαμ… τους προσωπικους ο Wakeman σας παρακαλω [-o< δεν θα το αντεξω!!! :lol:

Θα διαφωνήσω και πάλι μαζί σου.
Οι απόψεις σου σεβαστές (κι ας μην συμφωνώ μαζί τους σχεδόν ποτέ), αλλά τις εκθέτεις με τέτοιο τρόπο που να προκαλλέσεις αντιδράσεις.
Δεν γουστάρω να αντιπαρατίθεμαι μαζί σου και με κανέναν άλλον, αλλά δυστυχώς “αρπάζω” εύκολα! :roll:
Τέλος πάντων…τι να λέμε τώρα! :roll:
Όσο για τον Rick Wakeman, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω πολυασχοληθεί μαζί του, αλλά για Theater…δεν σηκώνω κουβέντα!! [-X

Εγω οταν σου ειπα για τον Mοrrison μου ειπες οτι βαριεσαι να αναλυσεις…

GreenHloyd δεν με ρωτησες την αποψη μου αλλα κατι αλο ειχες πει τεσπα.
Θεωρω τον Morrison ψεμα γιατι απλα πιστευω δεν ηταν αυτο που εδειχνε στα live αλα κ γενικα .Στιριζοταν η φημη του αλα κ ολο τον Group στις ακροτιτες του κ σε ολο αυτο το απαισιο σοου που ο ιδιος εκανε( Καποιοι το λενε επανασταση αυτο! δικαιωμα τους)Ηθελε να γινει κατι αλλο κ οχι αυτο που καταντισε να ειναι χρησιμοποιοντας τον επαναστατικο κλιμα τις εποχης. Για αυτο κ τον εφαγε ο ιδιος ο εαυτος του.

Φιλε slekkas καλα κανεις κ αρπαζεις :smiley:
καλο ειναι που διαφονουμε γιατι μαθενουμε πιο πολλα!
ισως να φταιει κ ο τροπος που τα λεω στην τελικη.
Theater ακουω κ τους παραδεχομαι σε πολλα αλλα το κουραζουν το θεμα…

Epeidh aresoun se esena 8eloun kraksimo?Dld epeidh egw goustarw tous Lgoumian forest kai esu oute kan tous ksereis paei na pei oti prepei na se kraksw???HMARTON

Genika mou aresoun polu san mousikoi, apla katakrino kapoia “emmonh” tous sta ATELIOTA solo/masturbation.
kai go akrivos auto pistevo file bluezlick alla otan eixame mia psilokontritsa me kapoion “eidhmona” gia to neo disko ton Theater den vghkan kai polloi na paroun thesh. Kalos hrthes kai su sto club ton “asxeton” loipon (=autoi pou pistevoun oti oi Theater kai kapoioi alloi psilomakalizontai se polla shmeia…) Mexri tora den to xera ,tora to ematha sta 30mou. Epishs ematha ,ektos tou oti eimai asxetos, oti xtupiemai akomh me Manowar. :lol: (epishs den to xera eos tora…) :lol:

Τι να πάρουμε θέση για τους Dream theater… Απλά οι άνθρωποι μαμούν… Τα χειρότερα τους album είναι μακράν καλύτερα απ’ τα καλύτερα των υπολοίπων… To Octavarium που προσωπικά δεν μ’ αρέσει όσο το προηγούμενο είναι για μένα το album της χρονιάς… Όσο για τα μακροσκελή solo έχω να πω, ότι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τους γουστάρουμε… Δηλαδή τι περιμένατε από τους Theater… Να φτιάξουν St Anger…
Αντιθέτως τους κριτικάρω για τα πολλά projects…

__Θέλω να κάνω μία ερώτηση χωρίς ίχνος υποκρισίας, απλά για να προσπαθήσω να σας καταλάβω -γιατί πιστεύω ότι με γενικότητες γίνονται παρεξηγήσεις απο το πουθενά, καθώς και ότι όταν λέμε την άποψή μας - αν θέλουμε η συζήτηση να έχει σοβαρό χαρακτήρα- πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι.

__Οταν λέτε ότι οι Dream Theater “το κουράζουν το θέμα”, που αναφέρεστε. Ηταν κάποιος δίσκος, ήταν κάποιο τραγούδι; Πόσα και ποιά;

__Π.χ. εγώ το Inner (όλο οτν δίκσκο), τον άκουσα μία φορά και δεν τον άκουσα δεύτερη. Ειδικά το πρώτο μέρος το βαρέθηκα. Ομως τόσο το Images & Words και το Metropolis Part II, όσο και οι δύο τελευταίοι, πιστεύω ότι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση (για PROGRESSIVE ROCK /METAL, όχι για POP που κάθε τραγούδι είναι το ίδιο βαρετό τρίλεπτο - τετράλεπτο “κουπλέ-ρεφρέμ-κουπλέ-ρεφρέν”!!!), δεν είναι κουραστικά και ακόμα περισσότερο, ότι κανένα δευτερόλεπτο δεν είναι παραπανίσιο σε κανένα τραγουδι - κάπου στοχεύουν και έχουν λόγο ύπαρξης.

__Τώρα για τους άλλους δίσκους τους, δε μπορώ να πάρω και όρκο! Ειδικά για το Inner… :wink: Περιμένω τις απόψεις σας!! 8)

οταν λεω το κουραζουν ενοω οτι βαζω ενα τραγουδι να ακουσω κ μετα απο λιγο με κουραζει αυτη η επειδηξη τεχνικης μαζι με τον ηχο κ την παραγωγη συνολικα.(Μαμανε απλος εμενα με κουραζουν)
γενικα γουσταρω 70’s prog κ μου φενονται καπως ξενοι στα αυτια μου.

tha simfwnisw…i ypervoles k i epidei3i texnikis kurazun. par ol ayta oi theater einai tromeroi musikoi. egwdn paw katholu tus slipknot k tus bon jovi :twisted: :twisted:

Πρόσεχε γιατί εδώ μέσα γράφει ο ετεροθαλής φτωχός αδερφός του Jon Bon Jovi… Ο λεγόμενος και Bon Jovi της Καλλιθέας… Ερχεται τσουνάμι από Θησέως μεριά, για όσους δεν προσκυνούν τους το τσάμικο ροκ απ’ το New jersey…

:lol: :lol: :lol: soz apla eipa oti dn tus sibathw idiaitera…thx padws gia tin proidopoiisi :smiley: :wink:

Αν μάλιστα γράψεις ότι οι Europe είναι κλάσεις ανώτεροι (δηλαδή αν γράψεις την αλήθεια) από τους Νταλάρες της Αμερικής, τότε ο Bon Jovi της Kαλλιθέας θα γίνει τυφώνας Κατρίνα και θα σε συντρίψει…
Εκτός βέβαια αν είσαι νέα, όμορφη κι ελεύθερη… Τότε αλλάζουν όλα… Σου την πέφτει με τη μία… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Αποκαλύψου τώρα…