Ναι ρε για rock γενικότερα στα 90’s ξεχάσαμε τους μοναδικούς Nirvana και το grunce… Tώρα μπορούμε να γελάσουμε όλοι παρέα για την κουλαμάρα και την αφωνία που επικρατησε στα 90’s… Ευτυχώς που εμφανίστηκαν οι Lost και οι Theater και δεν το γυρίσαμε στα ζεϊμπέκικα…
Otan les afwnia…?
Επηρέασαν metal, gothic, atmospheric,electro,rock, industrial.
Γενικώς τα πάντα.
τα 90’ς ανήκουν στους Paradise Lost, Dream Theater, Pantera.
Eννοώ κάτι σκυλάδικα γρυλίσματα…
dyingfreedom:
Επηρέασαν metal, gothic, atmospheric,electro,rock, industrial.
Γενικώς τα πάντα.
Dhladh: metal, gothic, atmospheric-metal, industrial-metal.
Genikws mono metal.
telisvas:
Eννοώ κάτι σκυλάδικα γρυλίσματα…
Den milas gia tous Nirvana etsi?
Oι Paradise Lost είναι τόσο πολύπλευροι, που αποτελεί έγκλημα να τους “περιορίσεις” μέσα στο metal?
Μιλάω για τη γενικότερη punk αισθητική που είχε το grunce… Oι Nirvana για μένα είναι από τα χειρότερα grunce group…
Arcade η θέση σου ποιά είναι ???
tesilvas:
Oι Nirvana για μένα είναι από τα χειρότερα grunce group…
8a prospa8hsw na eimai eygenikos.
Gia na les oti oi Nirvana htan to xeirotero grunge group shmainei pws exeis akousei arketes grunge bandes etsi? Poies grunge bandes 8ewreis esy kales, as poume?
Άκου το Host και το One Second και μετά πες μου για metal.
όπως είπε και ο Telis τους περιορίζεις με την γαμωταμπέλα του metal.
που 'ναι το τοπικ, ο έ ο ???
Τώρα το topic ήρθε στα ίσια του…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Το υφάκι σου είναι όντως λίγο περίεργο… Δεν μου κάνεις καμιά φοβερή και τρομερή χάρη που είσαι ευγενικός/η… Επίσης δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση υποχρέωση μου να σου αναπτύξω τις γνώσεις από grunce (οι οποίες δεν είναι και σπουδαίες, αφού γενικότερα το είδος δεν μου αρέσει), ωστόσο θα σου κάνω τη χάρη και θα σου πω ότι για μένα μπάντες των 90’s όπως οι Pearl Jam, οι Creed και οι Red Hot Chilli Peppers είναι πολύ καλύτεροι από τους Nirvana…
…για να μην μιλήσουμε για Soundgarden, Alice In Chains, Kyuss,Monster Magnet (αν και δεν είναι grunge)
Apo th stigmh pou ena eidos den sou aresei agaphte tesilvas, apla den to sxoliazeis. K kati akoma, tous RHCP den pisteyw na tous aneferes san grunge, e?
Ayto gia tous Creed den pisteyw na to eipes sovara, giati an to eipes… Poly Wraia!
Den eimai kanenas porwmenos me tous Nirvana, apla 8ewrw (ti 8ewrw dhladh, pou eimai sigouros) oti oxi mono htan h kalyterh grunge banda (me tous Pearl Jam na akolou8oun fysika) alla htan xalara h pio shmantikh alt.rock banda twn 90s.
Ευτυχώς γι’ αυτούς…
Πάντως το Unbroken baby στο τελευταίο cd τους είναι χαλαρά από τις πιο ωραίες ποζεριές που έχω ακούσει τελευταία…
basika kanena group apauta pou anefera den einai grunge e.
dyingfreedom sta 2 album pou aneferes ontws oi Paradise Lost 3efeygoun ligo k prospa8oun na peiramatistoun alla proswpika (eidika sto Host) mou akougontai san metrioi Depeche Mode.
Entaksei, oi 2 teleytaies bandes pou aneferes einai stoner…
Καταρχήν δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά σε βρίσκω πολύ μάγκα από το πέμπτο σου μήνυμα εδώ μέσα να μου αφερείς το δικαίωμα να σχολιάζω…
Μια ερώτηση… Οι RHCP είναι alternative ή όχι; Κι αν ναι, τότε τι έχεις να πεις για τη σύγκριση με τους Nirvana; Ποιοι είναι καλύτεροι; Αυτό που είπα για τους Creed είναι προσωπική εκτίμηση και δεν την αλλάζω με τίποτα…
1.Καταρχήν δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά σε βρίσκω πολύ μάγκα από το πέμπτο σου μήνυμα εδώ μέσα να μου αφερείς το δικαίωμα να σχολιάζω…
Den exw ka8olou ex8rikh dia8esh, apla an gia paradeigma egw katsw k akousw mia symfwnia tous Beethoven k pw oti den mou aresei apo th stigmh pou oi gnwseis mou gia thn klassikh mousikh einai elaxistes (oxi mhdamines, elaxistes) den 8a eimai k h pio egkyrh phgh, de nomizeis?
Kouventa kanoume…
2.Μια ερώτηση… Οι RHCP είναι alternative ή όχι; Κι αν ναι, τότε τι έχεις να πεις για τη σύγκριση με τους Nirvana; Ποιοι είναι καλύτεροι;
Alternative fysika einai, grunge sigoura den einai. Ennoeitai oti einai arketa shmantikh banda alla ton ogko twn Nirvana oute ton eixan oute prokeitai na ton apokthsoun pote.
3.Αυτό που είπα για τους Creed είναι προσωπική εκτίμηση και δεν την αλλάζω με τίποτα…
Yphrxan polles bandes pou antegrapsan tous Pearl Jam alla oi Creed htan h xeiroterh.
Ειλικρινά μ’ έκανες και γέλασα… Ο όγκος των Nirvana τι είδους όγκος είναι καλοήθης ή κακοήθης; Αν δεν πέθαινε ο Kurt θα είχαν εξαφανιστεί κι αυτοί και το “κίνημα” τους…
Οι RHCP για μένα, ακόμα και στην εμπορικότητα, (δηλαδή στο μόνο τομέα που τίθεται θέμα συγκρισης) τους ξεπέρασαν τους Nirvana… Όσο για τα υπόλοιπα… Είναι σα να συγκρίνεις τους Black Sabbath με τους Britny Fox…