Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Ολα αυτά τα ψευτοέντεχνα και μίζερα ελληνικά μοιρολόγια…

Τι να πει και ο μαστειν για πρέζα τότε:lol:

Θες τον λογο? Γυριζοντας απο Αθηνα ειχα την ατυχια οδηγοντας να ακουσω ολοκληρο cd τους επειδη το ηθελε η κοπελα μου… Επαθα για πρωτη φορα στην ζωη μου πονοκεφαλο που δεν ειχα ποτε μου…

8O8O8O

σε λυπαμαι…

on topic:τους evanescence και καθε αλλο ψευτο-ροκ-ποπ συγκροτημα οπως HIM και Linkin Park(εκτος απο τα 2 πρωτα)

Ο Παπακωνσταντίνου γιατί υπάρχουν μπλουζάκια με την μάπα του που λένε πάνω “Βασίλης” :p.

Μου φαίνεται ελλεϊνά αστείο. Jim Morrison ένα πράμα. :stuck_out_tongue: (αγαπάμε Jim Morrison όμως γιατί δεν λέει Βασίλης δίπλα :p)

Ναι, και από πίσω “Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη”.

Ας μου τη βρει κάποιος πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ

Κι εγω μαζι σου!!! Σκεψου να κανουν project μαζι με τους Korn!!!

Eντάξει, ο Νταλάρας όχι τόσο αλλά ο Αγγελάκας δεν την παλεύει.

Εντάξει. Αλλα έχω ενσταση για τον Παπακωνσταντίνου και κυρίως για τα Σπαθια. Πως γίνεται να σ’αρέσουν Μωρά και να μη σ’αρέσουν Σπαθα;!

Και ο Αλκίνοος τα σπάει!

Παρακαλω το χρηστη eleanna να επεμβει για τη διευτετηση του θεματος:lol::stuck_out_tongue:

ξεχασα να πω τους Doors… Η μαλλον τον Morison, oι αλλοι ειναι οκ…

ευχαριστω για τη πασα:p επι του θέματος λοιπόν ο αλκίνοος τα σπάει απλά. Οι στίχοι του βγάζουν ένα ανώτερο αίσθημα συναισθήματος. Δεν τον έχω δει live αλλα που θα μου πάει θα γίνει και αυτό.:-s απλά πιστέυω ότι το στυλ του είναι ίδιαίτερο και δεν πολλοί είναι αυτοί που δεν τον αντέχουν. Αλλα ας παραδεχτούμε οτι έχει βγάλει και πολλά αξιόλογα κομμάτια, όπως το : ότι δεν είναι πια εδω, ελα να ζήσουμε ξανα, παράκληση, όνειρο ήταν, καθρεφτης… και άλλα πολλά…

… Δεν έχω λόγια…

O καθρέφτης είναι πολύ καλό τραγούδι. Ωραία μουσική και έξυπνοι, αλληγορικοί στίχοι… :thumbup:

ουουου καλα εισαι…!μισω τα ποζερια που εχουν βγει απ τα 80’s:?ονοματα βαριεμαι να γραφω…

Αν πιάνεται στους καλλιτέχνες, αντιπαθώ τη Britney Spears. Η φωνή της είναι σπαστική όσο δε πάει άλλο…και είναι και ψιλογκάου:p
Α, και τη Madonna…μου κάνει λίγο bitch…

Αυτό το έχω ζήσει πέρυσι στην συναυλία των HIM στην Θεσσαλονίκη. Η συναυλία κράτησε μία ώρα και ένα
τέταρτο. Ο Ville Valo από το πρώτο τέταρτο κοιτούσε το ρολόι του και τελειώσανε την συναυλία με το
‘Black Sabbath’ που το τραβήξαν στα 9-10 λεπτά!! Κοροιδία με λίγα λόγια!

Μέγιστη αντιπάθεια BONEY M
Καταρχήν είναι βρωμιάρηδες!!

Tokyo Hotel

Δεν αντέχω με τίποτα να τους ακούω, με εκνευρίζει απίστευτα και η φωνή του τραγουδιστή (?)

εγω παιδια αντιπαθω πολυ τον lars ulrich και το “φαμιλι”.