Περα απ απο Doors κτλ,τωρα τελευταια Οasis και ειδικα τον τραγουδιστη τους.Για πολλα κλωτσομπουνιδια.Κριμα και για το"ιστορικο"επιθετο που φερει.
+1
Με εκνευρίζουν και τα μαλλιά του και η “θλιμμένη” φάτσα που έχει μονίμως!
όλες τις power metal μπάντες, μα όλες. Επίσης τους Scorpions και κάτι τέτοια γκρούπάκια γενικότερα. Ωραία ρε παιδία βγάλατέ ένα τραγούδι καλο πριν 40 χρόνια, αλλά φτάνει πια ! Μαθανε οτι μαμίομαστε πλακώσαν και οι γύφτοι.
Κανω μια ερωτηση.
:ban:
Και η απαντηση.
:yes:
:lol2: :lol2: :lol2:
Το να αποκαλεις ενα απο τα μεγαλυτερα Hard Rock/Heavy Μetal συγκροτηματα ολων των εποχων ‘‘γκρουπακι’’, υποτιμας πανω απολα τον εαυτο σου…
Έλα μωρέ τώρα. Ξέρεις πόσα γκρουπάκια βγάζουν ένα Taken By Force, ένα Fly to the rainbow για πλάκα;
Παιδιά αφήστε τον κόσμο να λέει την γνώμη του ΕΛΕΥΘΕΡΑ:!:
Τον Αύγουστο κατέβηκα για Μaiden με λεωφορείο και πήρα μαζί μου και καμιά δεκαριά cd για να περνάει η ώρα. Επειδή δεν είχε κανένας άλλος, έδινα στον οδηγό και έβαζε στο cd του λεωφορείου από τα δικά μου.
Αφού είχε παίξει ήδη 4-5 cd από Μaiden του έδωσα για αλλαγή το ‘Τokyo Tapes’.
Πριν τη Μαλακάσα κάνουμε στάση. Όπως πάμε να κάνουμε την ανάγκη μας, έρχεται ένας τύπος φουριόζος και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος…: -Εσύ έβαλες αυτό το cd?
- Ναι λέω, όλα τα cd που ακούς από το πρωί, δικά μου είναι! Δε σου άρεσε κάποιο;
- Αυτό το τελευταίο! Ο ήχος είναι χάλια! είναι ότι πιο μονότονο έχω ακούσει!
- Τι λες αγόρι μου; του λέω… αυτό είναι το 'Tokyo Tapes!
- Δεν ξέρω ποιο είναι αλλά είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει!
- Ξέρεις ο ήχος απτά ηχεία του λεωφορείου είναι λίγο χάλια!
- Στους maiden έπαιζαν μια χαρά! αυτό που έβαλες είναι χάλια! ένας ρυθμός όλα τα τραγούδια.
- Είναι από τα ηχεία που παίζουν μονοφωνικά και ακούς μόνο τη μία κιθάρα…!
- Η πιο μονότονη κιθάρα που έχω ακούσει!!
- Το ‘Tokyo Tapes’? Scorpions? Uli Jon Roth?? ένα από τα σημαντικότερα και ιστορικότερα live όλων των εποχών, τουλάχιστον για το Rock??
- Α! Καλά το κατάλαβα, αυτοί οι άθλιοι οι Scorpions ήτανε?
-Τι να σου πω αγόρι μου… του λέω και γω …
Τhat’s it with opinions! Everybody has one!
Το τελευταίο έχει κι άλλη εκδοχή… δεν τι λέω γιατί είμαι καινούργιος εδώ… μην παρεξηγηθώ!
Για πες, για πες… :lightsabre:
O Manson o μπινές μου τη σπάει.
Επίσης οι Linkin Park, Green Day, Nirvana, Tokio Hotel και όλα τα emάκια.
Ναι αλλά από τότε που βγήκε το “ο καθένας να λέει τι γνώμη του ελεύθερα” ο καθένας πετάει ότι γουστάρει και μετά κρύβεται πίσω από το “γνώμη μου”
Η άποψη του στυλ “δεν μου αρέσουν με τίποτα οι Scorpions, τους βαριέμαι” είναι απόλυτα σεβαστή.
Αλλά ατάκες του στυλ “ένα τραγουδι έγραψαν πριν 40 χρόνια” και “γκρουπάκι” δεν μπορεί να τις πάρει κανείς στα σοβαρά.
Τους εκτιμώ αλλά δεν μου αρέσουν γενικά. Έχουν και πολύ καλά κομμάτια βέβαια…
Και λιγα λες,ειναι τοσο χαλια που οτι και να πεις ειναι λιγο.Το τρομπονι εμ θα τους κολλαγε καλυτερα σαν ονομα.
:lol:
Ε ρε κατι περιεργοι που υπαρχουν…#-o
Φαση ειχες που το παρεθεσες σε μορφη διαλογου.
Και εμενα δεν με πολυ αρεσουν μερικα μεγαθηρια της μουσικης μας αλλα δεν θα πω οτι αηδια μου κατεβει στο κεφαλι…
Και για να σε συμπληρωσω: “just like everyone has an asshole!”
Αυτό ξανά πες το!
Εδώ σε κάποιους αρέσει η φωνή του Maine! :lol::lol::lol:
Τον πόνο μου που πρέπει να τον πω, εγώ που δεν αντιπαθώ τους Μετάλικα, αλλά αντιπαθώ πλέον το τόπικ για το Death Magnetic, όπως κάποτε αντιπαθητικό έγινε και το τόπικ για το AMOLAD (=ο καλύτερος δίσκος των τελευταίων 12 εκ. χρόνων); Βέβαια αντιπαθώ και Iron Maiden, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
χαχαχα πανω που θα εγραφα το ιδιο…
Αλλα ας αναφερουμε 2-3 ονοματα… ΚISS, Guns n Roses, Twisted Sister…
Οι HIM μου την έσπαγαν ανέκαθεν με το ‘love metal’ tag τους.
στα διάλα
Ολοι μαζί με το λάβαρο του Aντι-love metal…
Η άλλη εκδοχή που λέγαμεO:)
Πραγματι! Ποιος ειναι αυτος???
Αλλα ο Κlaus Meine των Scorpions ειναι φωναρα!:lol:
Ναι ρε φίλε έλεος!!!