Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Η φωνή καλή είναι, η προφορα στο εγγλέζικο ειναι λίγο κάπως…

χαχαχαχαχα

Ο δαίμων του πληκτρολογίου μίλησε!

Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, στη γωνία είμαστε και τον περιμένουμε κάθε φορά τον Meine και την προφορά του. Ο Ογκουνσότο π.χ. έχει χειρότερη προφορά στα ελληνικά, από ότι ο Meine :stuck_out_tongue:

Δε με νοιάζει η προφορά η χροιά τoυ μου τη σπάει. Σκατά προφορά έχει κι ο Kurch.

Εχει παιξει λιγοτερες φορες Καραισκακη, γι αυτο! :lol:

Εγω πλεον δεν αντεχω με τιποτα τους Ιced Earth. Σαν εφηβος ημουν φαν, ειχα παει στο ιστορικο πρωτο live τους στο Ροδον τον Απριλη 97(?) κιολας, τους γουσταρα πολυ, αλλα ο Schaffer μου τη σπαει υπερβολικα! Αυτη η νοοτροπια του “εχω ραμματα για τις γουνες ολων σας” ειναι εξω απ τα νερα μου. Ασε που μουσικα στερεψαν χρονια τωρα…

Παιδιά θέλω να πω και γω την αντιπάθειά μου. Σε όσους τo χω πει κανείς δεν βρέθηκε να μου δώσει δίκιο
γιαυτό και γω είπα να στραφώ σε σας, μια που είμαι και στο κατάλληλο topic μπας και βρω καμιά αδελφή ψυχή και στερνιστεί την άποψη μου. Ναι! γιατί παρακάτω μόνο την άποψη μου θα καταθέσω!
Βλέπετε Σεφερλή; Eγώ τρελαίνομαι για Σεφερλή! Εκείνη τη γυναίκα του όμως, τι την θέλει που την έχει σ’όλα τα θέατρα μαζί; Δε λέω κορμάρα αλλά όταν αρχίζει και μιλάει ή ακόμα καλύτερα όταν αρχίζει και φωνάζει;:x Δεν την αντέχω με τίποτα! Αλλάζω κανάλι! Αλλά εγώ δεν ήθελα να σας μιλήσω για τη γυναίκα του Σεφερλή… για άλλο πράγμα ήθελα…
Είμαι μουσικόφιλος,:walkman: ακούω όλα τα είδη αρκεί να αντηχούν καλά στα αυτιά μου.:stereo:
Είμαι ανοιχτός σε κάθε νέο άκουσμα και σε κάθε νέα πρόταση. Πιστεύω ότι δεν έχω ταμπού ειδικά στη μουσική.:band: Αλλά είναι κάτι που θα με κάνει να κλείσω ή να αλλάξω σταθμό ή κανάλι, που τα αυτιά μου δεν το αντέχουν και μόλις τ’ακούσω μου’ρχεται να πάρω τα βουνά!!! -Άντε μας έσκασες!
Τσιτώνεται το δέρμα μου, σηκώνονται οι τρίχες μου σας λέω, έτσι και ακούσω τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη! Δεν το μπορώ, δεν το αντέχω! Χτυπάει η φωνή της κατευθείαν στα μιλίγκια μου! Τελικά μήπως έχω πρόβλημα;;:vibrate:

Ααααα! Αυτό ήταν τα είπα και ησύχασα! Γλίτωσα και τον ψυχίατρο! Να’στε καλά ρε παιδιά:!::tomato:

βασικα τα μ… (μουνια) που παιζουν με τον Σεφερλη ειναι ο μονος λογος για να δεις Σεφερλη και φυσικα με κλειστη ενταση.

μα γιατι παιδια ειναι? ειναι τοσο αστειος!

αχα καλο εε?

ον τοπικ.

Δεν αντεχω σκορπιονζ…με την καμια ομως…

αντιπαθω ταμαλα τους linkin park γιατι δεν μ’αρεσει το στυλ τους.

Skid Row!α και τους bullet for my valentine!

Εδώ τα χαλάμε…

Αντιπαθω τρελα και οσο δεν παει αλλο τους Οnirama.Μαιντανοι απαραδεκτοι και εχουν τραγουδιστη εκεινον τον κοντοστουπη που προσπαθε να μιμηθει τον R.Williams.

Avril Lavigne
Δεν αντέχεται!!:thumbdown::thumbdown:
Και Tokio Hotel

Θα συμφωνήσω 100% μαζί σου!! Οκ είναι φοβερή σαν καλλιτέχνης αλλά την φωνή της δεν αντέχω, καθόλου όμως!!

+100000000 Μιλαμε για οτι χειροτερο εχει βγει τελευταια,και αυτος ακριβως ο κοντοστουπης θελει πολλες κλωτσιες.

Υ.Γ.Τους manowar τους ειπα?δε πειραζει τους ξαναλεω.Οξω ρε

Κανείς άλλος ρε παιδιά να κάνουμε τρίο;;:drunk:

Oasis
Nirvana

Εγώ!!!

Άλλος ένας και θα κάνω ξεχωριστό thread :anyone:

Θα σας κανω μια λιστα μετα κατ’εμε 5 χειροτερα groups στην ιστορια της rock/meta lμουσικης:
1)The Beatles
2)Nirvana
3)Oasis
4)The Offspring/U2
5)Craddle Of Filth

:μουτζα: