Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Οι χειρότεροι οι Beatles και οι Nirvana; Σαν να το παρατράβηξες λίγακι…

Ξερω οτι η αποψη μου ειναι καπως extreme ,γι’αυτο και τονισα το κατ’εμε.Oi Βeatles ετυχε να παιζουν μουσικη για δεκαπενταχρονα αγγλοκοριτσακια με φακιδες και τσιχλοφουσκες και εγιναν γνωστοι,γιατι κομματια σαν τα ‘‘Love Me Do’’, και ‘‘Let It Be’’ δεν νομιζω οτι απευθυνονταν καπου αλλου και οι nirvana ειχαν την τυχη να τους υπερπροβαλλει το Mtv.Μαγκια τουε βεβαια ολων αυτων κι ας μην μου αρεσουν εμενα.Επαναλαμβανω οτι το ξερω οτι παω κοντρα στην κοινη γνωμη,αλλα γουστα ειναι αυτα.

Να φανταστώ μόνο αυτά τα δύο έχεις ακούσει.

btw, ανέφερες 6 συγκροτήματα, όχι 5

συ να φανταστώ είσαι 25 με μακριά μαλλιά και πολύ βαρύ περπάτημα

Δε νομίζω οτι υπάρχει χειρότερο συγκρότημα απο τους Venom. Και μη μου πει κανείς, τι λε ρε αυτοι ξεκίνησαν το black και το ένα και το άλλο, τ’αρχ#!@# του καράμπλεμα ξεκινησαν.

Επίσης, οι Gravedigger! Που πάτε ρε νεκροθάφτες !!

Εγω φιλε ειμαι 30,με κανονικοτατο περπατημα,εχω ακουσει τονους μουσικης,ακουω παρα πολλα ειδη πουσικης και στο κατω κατω αυτη ειναι η αποψη μου και δεν καθησω να απολογηθω σε σενα ουτε σε κανεναν. Και τους χαρακτηρισμους κρατα τους για την παρτη σου.Α και δυστυχως εχω αρχισει να χανω τα μαλλια μου.Αν χρεαιστω κομμωτρια θα σε προτιμησω

Οχι φιλε μου δεν εχω ακουσει μονο αυτα. Και για να σε κουφανω,στη λιστα με τα 10 αγαπημενα μου κομματια ever, βαζω ενα τραγουδι απο αυτο το group οσο κι αν δεν μου αρεσουν κι αυτο δεν ειναι αλλο απο το :’‘Hey Jude’’ το οποιο το θεωρω θεικο!!!To ξερω οτι εβαλα 6 groups!Σε προηγουμενα posts ειδα οτι υπηρχαν ατομα που εξεφραζαν αρνητικη αποψη για την Αρβανιτακη.Εγω τη θεωρω μεγαλη τραγουδιστρια .Δεν ανοιξα ομως πυρα εναντιον τους,η αποψη τους ειναι ,δικαιωμα τους.Εγω γιατι πρεπει να βαλλομαι απο ολο το forum επειδη δεν γουσταρω τους Beatles?

γιατι αλλο να πεις “δεν γουσταρω τους μπιτλς” και αλλο “Θα σας κανω μια λιστα μετα κατ’εμε 5 χειροτερα groups στην ιστορια της rock/meta lμουσικης” και οτι " ετυχε να παιζουν μουσικη για δεκαπενταχρονα αγγλοκοριτσακια με φακιδες και τσιχλοφουσκες" και “οι nirvana ειχαν την τυχη να τους υπερπροβαλλει το Mtv”. Φορουμ ειναι λογικο καποιοι να διαφωνησουν.

Πρωτα απ’ολα αν ειδες ειπα '‘κατ’εμε’.Εσυ οταν διαφωνεις ριχνεις στον αλλο μουτζα?Κορυφαιο επιπεδο εχεις φιλε.Και εσυ γιατι πεταγεσαι?Με σενα μιλουσα?Τι εισαι ο προεδρος του forum?

Ακούστε κανα zz top και χαλαρώστε ρε…

[FONT=“Tahoma”][SIZE=“3”]Tokio Hotel & Linkin Park…[/SIZE][/FONT]

και η μουτζα “κατ’εμε” ηταν. δεν ειμαι ο προεδρος του φορουμ αλλα ειμαι ο Παπας της μουσικης. υπαρχει κανα προβλημα?

Oνειραμα

[SIZE=“7”]:lightsabre:DIE MOTHERFUCKERS:lightsabre:[/SIZE]

Οταν η μουτζα αντι να εχει αποδεκτη εσενα,αφου ειναι κατ’εσε,εχει εμενα,εχω τεραστιο προβλημα.Επαναλαμβανω οτι δεν μιλουσα με σενα κ επισης ειναι η αποψη μου και δεν θα την αλλαξω επειδη διαφωνεις εσυ.Και θα σε παρακαλεσω να μην ξαναασχοληθεις μαζι μου.

Καθε ελληνικο’’‘συγκροτημα’’ που την εχει δει και πολυ ροκ να ουμε η μαλλον ‘‘ροκακι’’ οπως λενε κα στα πρωιναδικα και εμφανιζεται σε οτι κωλομαγαζο να ναι(απο σκυλαδικο μεχρι το γυαλινο μουσικο-γκουχου γκουχου) εχει λουκ μπασταρδεμενο/επιτηδευμενο απο οτι εχει βγει στη ροκ τα τελευταια 30 χρονια(απο γκοθε σε ποζερε) και κανει ασυστολα διασκευες σε κομματια θρυλους που τα ξερουν και αυτοι που πανε και δινουν τα λεφτα τους και τους ακουνε…Να μην μιλησω για την προβολη που εχουν…Βασικα ειναι ο καθρεφτης της μοουσικης μας παιδειας…(ο ενας καθρεφτης βασικα)…

Αντιπαθω τον Οζυ οσο και αν μ αρεσει η μουσικη που εχει βγαλει κατα καιρους.
ΟΛους οσους βαριουνται τη ζωη τους στα λαιβ και παιζουν για μια ωρα ενω εμεις οι βλακες τους λεμε θεους κ φωναζουμε σαν να μας εχουν βαλει τπτ στον πισινο.
Τα ποουζερ συγκροτηματα
Tους gnr
Την angela…Ποσο αγρια μας βγηκε αυτη η κοπελα…

Αυτα προς το παρον.

+10000000000 δεν τους αντέχω ούτε αυτούς όυτε την μ@λ@κισμένη τη Σίσυ ααααααρρρρρργγγγγγκκκκκκ!!!

Ελατε να γινουμε πολλοι.Κανα hate club υπαρχει?

Πυξ Λαξ και όλους τους αντιγραφείς τους που είναι κα πολλοί.
Τον μυτόνγκα που τραγουδούσε στους Πυξ Λαξ και τραγουδά ακόμα8O.
Τους Linkin Park[-X.

=D>=D>=D> ετσι ετσι κ τα ξύλινα σπαθιά

Αν δεν υπάρχει ψήνομαι να το δημιουργήσουμε…ψώφο κακό ρεεεεεεε!!!