ρε άντε ρε τους δίνεται κ αξία! αφήστε τους να σαπίσουν στον όμορφο κόσμο τούς
Το κακό είναι ότι δεν σαπίζουν και κάθε βράδυ πάνε όλα τα ζώα και τους βλέπουν…αυτοί είναι χειρότεροι από σκυλάδες…δήθεν μέχρι αηδίας!
Για πες ένα για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι…
8O Θα σε κάψω στη πυρά!!
Να πω…Ονιραμα…Πολυ τυπικος ε?Υπαρχουν και αλλα ομως…Οναρ…Και ειναι κριμα γιατι αυτοι ειναι χρονια συγκροτημα…Και υπαρχουν πολλα ακομα αλλα δεν ξερω ονοματα μπορω να συλλεξω ομως αν θες.
Μου τη σπανε και οι Ανωριμοι.Μην παρεξηγηθω.Ειμαι φαν του ειδους τα τραγουδια τους ειδικα απο τους 2 πρωτους δισκους μ αρεσουν(οπως και καποια απο τον τελευταιο)αλλα το βρισκω καπως οι Ανωριμοι να ειναι αναγνωρισιμοι απο τον καθενα,να εχουν υπογραψει στη warner και να δινουν περισσοτερα λαιβ απο τις περισσοτερες ελληνικες μεταλ μπαντες.DIY ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΚΡΟΤΙΚ ΜΕΤΑΛ…
Ναι gnr ποτε δεν μπορουσα…Γενικως ποζεροκαταστασεις δλδ…Αλλα οι gnr ειναι κολημα…
Οι Ανώριμοι κάνουν το καλύτερο για τη μπάντα τους. Το ότι κάνουν περισσότερα λάιβ από τους υπόλοιπους είναι απλά μαγκιά τους. Για αυτό όμως οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι Ανώριμοι. Μπορείς να κατηγορήσεις τις εταιρίες, τις υπόλοιπες μπάντες.
Ελπίζω να μην φρικάρω κάποιους αλλά ο καλλιτέχης που δεν αντέχω με τίποτα … αλλά με τίποτα όμως ειναι ο Ελβις Πρίσλε’υ’ και το συγκρότημα που επίσης δεν γουστάρω είναι οι Beatles.
Από Έλληνες … ε δεν πολυακούω ελληνική μουσική οπότε δεν μπορώ να απαντήσω.
Δεν μου λεει κατι αυτο.Και του Βερτη και του καθε Βερτη μαγκια του ειναι που κερδιζει πιο πολλα απο οσα 10 μπανταρες μαζι αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να μην τον αντιπαθω και να αντιπαθω μονο τους ιδιοκτητες σκυλαδικων και αυτους που πανε και τον ακουνε…Πανττως ξανα λεω για να μην παρεξηγηθω οι Ανωριμοι μ αρεσουν.Απλα το βρισκω αρκετα αδικο αυτο που γινεται.
ΥΓ.Και τα ακουσματα του Τραμπακουλα τα σπανε…
Φιλαρακο ουτε εγω τους Beatles ,αλλα οταν το ειπα πριν δυο μερες επεσαν να με φανε κατι Vangelis και κατι τετοιοι λες και επρεπε να παρω την αδεια τους
γουστα ειναι αυτά.
Θεωρώ τους Love πχ πολύ ανώτερους από τα σκαθάρια.
Τους Doors κλάσεις ανώτερους από τους rolling stones.
Και στην ηλικία που είμαι ακούγοντας ροκ 35 χρόνια τουλάχιστον δεν μπορεί να με πείσει κανένας πλέον.
Δεν λέω ότι είναι ασχημοι οι beatles ,απλά δεν μου αρεσουν. ποτέ δεν μου άρεσαν χωρίς να αμφισβητώ την αξία τους και το τι σημαίνουν στην ροκ σκηνη.
ΥΓ. γυναίκα είμαι …
ρε ανθρωπε δεν στην επεσε κανενας. οταν γραφεις σε ενα φορουμ εισαι ετοιμος να δεχτεις και σχολια σ’αυτα που γραφεις. δεν σου απαγορεψε κανενας να πεις την γνωμη σου. κανεις λοιπον το ποστ και ο αλλος (εγω) σχολιαζει. το σχολιο μπορεις να το εκλαβεις ως χιουμορ, ως κακια, ως εμπαθεια η ως ενα απλο σχολιο σε ενα φορουμ, στα @@ μου βασικα πως θα το εκλαβεις στην τελικη. αν εισαι οντως 30 χρονων και εισαι τοσο ευθικτος για μια μουντζα μην μπαινεις σε φορουμ. και οταν γραφεις σε ενα φορουμ ο καθενας μπορει να σου απαντησει, δεν μιλας σε καποιον συγκεκριμενα για να λες “τι πεταγεσαι δεν μιλουσα σε σενα”. μερικοι κανετε λες και ανακαλυψατε χθες το νετ. Επισης χεστηκε ο καθενας εδω μεσα αν σ’αρεσουν οι οχι οι μπιτλς. θα μπορουσες απλα να καταλαβεις οτι ετσι πως εκανες το ποστ λογικο να βγαλει γελιο. Και ελπιζω να μην εισαι τρολ και κανεις πλακα και γραφω παλι μαλακιες τοση ωρα.
Εγώ δεν πάω με τίποτα τους metallica…δεν αμφισβητώ την αξία τους,απλά δεν με αγκίζουν:wink:
συμφωνω με τα 3 και 5, αλλα γουστα ειναι αυτα…
[QUOTE=Vangelis;462535]ρε ανθρωπε δεν στην επεσε κανενας. οταν γραφεις σε ενα φορουμ εισαι ετοιμος να δεχτεις και σχολια σ’αυτα που γραφεις. δεν σου απαγορεψε κανενας να πεις την γνωμη σου. κανεις λοιπον το ποστ και ο αλλος (εγω) σχολιαζει. το σχολιο μπορεις να το εκλαβεις ως χιουμορ, ως κακια, ως εμπαθεια η ως ενα απλο σχολιο σε ενα φορουμ, στα @@ μου βασικα πως θα το εκλαβεις στην τελικη. αν εισαι οντως 30 χρονων και εισαι τοσο ευθικτος για μια μουντζα μην μπαινεις σε φορουμ. και οταν γραφεις σε ενα φορουμ ο καθενας μπορει να σου απαντησει, δεν μιλας σε καποιον συγκεκριμενα για να λες “τι πεταγεσαι δεν μιλουσα σε σενα”. μερικοι κανετε λες και ανακαλυψατε χθες το νετ. Επισης χεστηκε ο καθενας εδω μεσα αν σ’αρεσουν οι οχι οι μπιτλς. θα μπορουσες απλα να καταλαβεις οτι ετσι πως εκανες το ποστ λογικο να βγαλει γελιο. Και ελπιζω να μην εισαι τρολ και κανεις πλακα και γραφω παλι μαλακιες τοση ωρα
Τελος παντων ας θεωρηθει ληξαν το θεμα κι ας συνεχισουμε ομορφα κι ωραια.Εννοειτα οτι ο καθενας θα απαντησει για να κυλαει η κουβεντα,αλλα ο τροπος με πειραξε.Λοιπον,ολα καλα.Θα ανοιξω ενε thread καποια στιγμη με αγαπημενα/μισητα φαγητα.Ε,ρε τι θα γινει.Φανταζεσαι τι θα ακουσω αν πω οτι δεν τρωω μοσχαρι,αρνι και κατσικι και τρελλαινομαι για μπαμιες και πατσα???Ισχυουν αυτα που σου λεω.
Εγώ γενικά ποτε δεν συμπάθησα σαν συγκροτήματα τους Kiss και τους Venom.Γενικά το όλο πακέτο των 2 συγκροτημάτων μου την εδινε!Θα λεγα και τους Manowar αν δεν είχαν βγαλει τις 3 δισκαρες των 80s που ακουω χαλαρα μεχρι και σημερα!Γουστα είναι αυτα!
Ποτέ δεν συμπάθησα συγκροτήματα σαν τους Fallout Boy. Αυτό το college rock μου σπάει τα νεύρα και μου φαίνεται και εντελώς ποζεράδικο. Πρόσφατα επίσης άκουσα Avenged Sevenfold και τους σιχάθηκα. Όσο ωραίο όνομα έχουν τόσο χάλια είναι…
Δύσκολα θα βρω πιο αντιπαθητικούς ανθρώπους από τους Manowar.
Και γωωωω…Αλλα δεν το λεω στο θεμα για αυτους…Οπως και η brit pop/rock σε γενικες γραμμες.
βασικα δεν υπαρχει καποιος που αντιπαθω…αν καποιος δεν μαρεσει δνε τον ακουω…
αν και τωρα που το σκεφτομαι οι tokyo hotel μου σπανε τα @@!θελω να βιασω αυτον/η που τραγουδαει και μετα να μαχαιρωσω αυτα και ολα τα 13χρονα εμο που τα ακουνε…
α και λιγο οι him
Μημπως ειναι καλυτερα να κανεις το αναποδο?δηλαδη να βιασεις τα 13χρονα και να μαχαιρωσεις αυτον/η που τραγουδαει.Πιο καλα θα ειναι.
Μαζί σου… μισό λεπτό να πάρω το σπαθί μου!