[-X[-X[-X
πάλι καλά που είπες λίγο!
Γιατί ρε παιδιά?δεν είναι κακοί!
δεχεστε αλλους για τη σφαγη? επισης μου τη σπανε απιστευτα αυτοι οι χαζοποζe:thumbdown:ραδες οι linkin park
Tokyo hotel!!! Για πολλές φάπες! Καλά ο- ας τον κάνει ο Θεός- τραγουδιστής δεν μοιάζει με την Βανδή???
Mε σαμουραι τρανσεξουαλ μοιαζει
O shadow λεει με τι μοιαζει ρε συ, οχι τι ειναι (:
:lol2::lol2:=D>:lol3::lol3:
Χαχαχχχα ειστε απαιχτοι.Ον τοπικ.Ρε παιδια οι Poison μονο σ εμενα δεν αρεσουν?Τους θεωρω ελεεινους…
+φωνω απολυτως πολυ ελεεινοι:lol::lol2::lol3::bleh:
ίου!
υπαρχουν και 13χρονα αγορακια ξερεις…σχετικα με το μαχαιρωμα αυτου ειμαι συμφωνος:roll:
[QUOTE=Eddie13;469012]Χαχαχχχα ειστε απαιχτοι.Ον τοπικ.Ρε παιδια οι Poison μονο σ εμενα δεν αρεσουν?Τους θεωρω ελεεινους…[/Q
Φιλε ,εγω ειμαι το αρχιποζερι και σου λεω οτι υπερσυμφωνω μαζι σου.Και να φανταστεις οτι σε αυτο το αθλειο group εχει παιξει ο θεος Ritchie Kotzen(???)
Οντως ρε συ!Ενταξει δεν τρελαινομαι για ποζεραδικα σχηματα αλλά αυτοι παραείναι αθλιοι!!Κι οι Twisted Sister ποζεραδες είναι αλλα μ αρεσουν!Εχουν βγαλει και κανα 2 καλούς δισκους.Αλλα αυτοι οι Poison είναι…Α παπα…
fred durst,vile valo (και οι ιδιοι και τα συγκροτηματα τους),απεξαρτημενοι που την ειδαν απεσταλμενοι του θεου (βλεπε mustaine),ted nugent δεν εχω ακουσει την μουσικη του αλλα μου την σπαει που ειναι φιλος του bush,anette olson(ωραια παρουσια αλλα προτιμουσα tarja)
Αυτό. +1
Χμμμ…βλέπω κι εδώ δεν συμπαθούν αρκετοί τους Beatles…μερικές φορές… ίσως να είναι επειδή έχουν ακούσει μόνο αυτό. http://www.geocities.com/remark70/lp-beatles_one.jpg
Προσωπικά κάτι Nickelback,Three Doors Down και γενικά πολλά post-grunge-pop-rock συγκροτήματα τα θεωρώ κάπως ψευτιά και επιφάνεια…‘και καλά’ μπαλάντα με κλισέ στίχους κτλ κτλ.Καθαρά από ό,τι ακούω εγώ,βέβαια…
Θα συμφωνησω με πολλους απο τους προλαλησαντες…πρωτοι και καλυτεροι αντιπαθουκλες για μενα οι Beatles…Ανειναι δυνατον να βγαινει αυτο το συγκροτημα το κορυφαιο ολων των εποχων…Σιγουρα ηταν αυτο που επηρεασε περισσοτερο απο ολα, παρολα αυτα δεν νομιζω να υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που να τους θεωρει κορυφαιους…Απο εκει και περα, οι Μεταλλικα εχουν μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μουως μια απο τις πιο υπερτιμημενες πατατες εβερ,οι nirvana παροτι ειχαν τις στιγμες τους επισης!!!
Τωρα με συγκροτηματα οπως οι HIM οι κατι αλλοι γελοιοι που αναφερθηκαν πιο πριν, δεν αξιζει καν να ασχολειτε κανεις!!!
Aπό τη στιγμή που όπως λες επηρέασε τους πάντες πως είμαι δυνατόν να μην υπάρχουν άνθρωποι που τους θεωρούν κορυφαίους?
Φιλε αυτοι που θεωρουν κορυφαιους τους Beatles δεν εχουν ακουσει συγκροτηματα οπως οι zeppelin, oi pink floyd,οι queen κ.τ.λ…Ηταν το συγκροτημα που εδωσε στο ροκ εντ ρολλ τη μορφη που εχει μεχρι σημερα, παρολα αυτα μουσικα μιλωντας δεν ειναι με καμια παναγια οι καλυτεροι…Ουτε αυτοι ουτε οι Stones που λεει ο κοσμος…Ηταν οι δυο πρωτοι, οποτε λογικο ειναι να εχουν επηρεασει τα παντα, παρολα αυτα, αντικειμενικα, δεν ειναι ουτε καν στην πρωτη πενταδα!!!Εκτος αν συγκρινεις τα κλασσικα ροκ εντ ρολλ τραγουδακια των beatles με τις πολυπλοκες συνθεσεις των queen η των led zeppelin…Kαμια σχεση!!!
Αν δε κάνω λάθος, Beatles και Stones μεγαλούργησαν καιρό πριν τους Zeppelin, Queen κλπ…
Δηλαδή δεν έχω ακούσει Floyd,Zeppelin,κτλ,κτλ…Αυτό από που το συμπεραίνεις?Είναι τελείως υποκειμενικά τα πράγματα στο ποιους θεωρεί κάποιος κορυφαίους.Κι εξάλλου αν έχεις ακούσει τα πάντα από Beatles θα δεις ότι η τελευταία περίοδός τους δεν είναι απλά rock’n’roll-ακια.