Η Πάτρα σαν πόλη συγκριτικά με αθήνα και θεσσαλονίκη τι λέει; Γιατί σκέφτομαι μήπως είναι προτιμότερο να μαι κοντά στην αθήνα να πετάγομαι για lives και τα σχετικά.
Kαλούτσικα είναι …
Σαν πόλη είναι σαν μια μέτρια περιοχή της Αθήνας , αν και γενικά κέντρο έχει πιο παλιά σπίτια / κτίρια και προάστια πιο καινούργια.
Το θετικό είναι ότι όπου και να γυρίσεις θα βλέπεις νεολαία … οπότε θα χορτάσει το μάτι σου… Απο φυλές θα συναντήσεις κύριως Αθηναίους , Καλαματιανούς κ Αγρινίωτες
Από καφετέριες , πάσχει πιστεύω λίγο σε καφετέριες με καναπίδια στο κέντρο … Αλλά αν πας Ρίο ή Βραχνέικα , θα συναντήσεις ένα δεύτερο Μικρολίμανο … Κάπως έτσι είναι. Και Γεροκωστοπούλου για Εξάρχεια φάση .
Είναι μεγάλο βόλεμα για να πηγαινοερχεσαι στην Αθήνα … Το κάνεις χαλαρά το δρομολόγιο .
Υ.Γ Τελευταία έχουν αυξηθεί τα πρεζόνια … και είναι πιο tough guys απο τα Αθηναικά
Κοινωνιολογική μελέτη!χαχα:p
Ωραια ειναι η Πατρα για φοιτητικη ζωη.
Μου το λενε ολοι οι φιλοι μου απο αλλες πολεις.
Αρκετα βολικη κιολας.
Το λέω κι εγώ! Τίγκα φοιτηταί. Λίγο μεγαλύτερη ποικιλία και ποσότητα μαγαζιών (βραδύνων μαγαζιών με μουσική) να’ χε και θα’ ταν γαμώ.
Και κυρίως πολύ βολική για έναν Αθηναίο.
παιδια σορρυ αλλα η πατρα δεν ειναι πολυ καλη για φοιτητες κατα τη γνωμη μου. περιμενα πολυ περισσοτερα…επειδη παω πολυ συχνα εχω παρατηρησει οτι δεν εχει πολλα μερη και για το μεγεθος της εχει πολυ ελαχιστες επιλογες. Εχω σιχαθει να πηγαινω σινεμα και ρακουν δηλαδη…
επειδη ειναι πιθανο να περασω ρεθυμνο, ξερει κανεις να πει τιποτα?
Ναι.
Να περιμενεις να βγουν τα αποτελεσματα και οι βασεις. Μετα εχεις οσο χρονο θες για ερευνα.
[Το ρεθυμνο ειναι κατα τη γνωμη μου η πιο ομορφη περιοχη σε ολακερη την Κρητη.]
πφφφ
κακια:p
Φιλε και εγω μαλλον για εκει με βλεπω,πολυ μ**νι λενε,καλα θα ναι αν και δεν αποτελει το βασικο κριτηριο για μενα…
Αυτό βασικά. Η χαρά της ψωλαρίας στις σχολές, αναλογία 1/5 και πιθανότατα είμαι συγκρατημένος.
Τώρα για μια πόλη του μεγέθους του (μικρή προς μεσαία δηλαδή) η αναλογία ως προς μέρη να πας/πράγματα να κάνεις είναι αρκετά καλή. Η παραλιακή του είναι σίγουρα εξαιρετική και όχι τραγικά trendy-oriented.
Επίσης το Ρέθυμνο είναι πολύ βολική πόλη από άποψης ρυμοτομίας. 4 ή 5 βασικοί δρόμοι διασχίζουν κατά μήκος την πόλη, όλοι παράλληλοι μεταξύ τους, οι οποίοι κόβονται στην κάθετο από τους μικρότερους δρόμους/στενά όπου βρίσκονται οι πολυκατοικίες και τα σπίτια. Δεν κάνω πλάκα! Αν γυρνάς σπίτι κόκκαλο από το πιώμα και αργάμιση, δεν κινδυνεύεις ιδιαίτερα να χαθείς.
Το ρεθυμνο ειναι ΕΠΟΣ και θα εισαι πολυ τυχερος αμα περασεις εκει…ζωη και κοτα…επισης,ΟΛΟΙ καποτε ειχαμε εστω και μια γκομενα που σπουδαζε ρεθυμνο:wink:
Oπως τα λεει ο Γρακχος ειναι για τη πολη,σε ενα 40λεπτο εισαι και Ηρακλειο που ειναι μεγαλουπολη και ξεδινεις,παραλιες επικες θα εχεις διπλα σου…τα παντα ολα…
Και τονιζω ξανα το παραγοντα ‘‘μουνοθυελλα’’:p…εφοσων η σχολη σαρεσει και τη θες,δεν εχεις να φοβασαι τιποτα…
απλά το θέμα είναι πως στην κρήτη αλλά κ στα νησιά αν περάσεις είσαι λίγο “φυλακισμένος” . π να συγκριθεί με λάρισα - βόλο π ανα πάσα στιγμή την κάνεις κ πας σε όποια από τις 2 μεγάλες πόλεις προτιμάς …
για να μην μιλήσω για ρυμοτομία βόλου … όλοι οι δρόμοι κάθετοι και παράλληλοι μεταξύ τους .
όπα , επειδή το κόβω να αρπάζονται οι κρητικοί … όλες οι πόλεις μια χαρά είναι , να μην διαφημίσω κ εγώ τον τόπο μου ?
ρεθυμνο ειναι δευτερη επιλογη, απλα δε βλεπω να περναω αθηνα:oops:
α, και στο νησι εχω καποια κονε8)
αλλα σε αλλες πολεις:p
Aν φυγεις απο Αθηνα, παιζει παντως να αναγνωριστει η αξια σου στο φορο και να γινεις ορατος. :lol:
Εγω παλι “μιναρας” ημουν και μαλλον “μιναρας” θα μεινω.
Aπό νησί σε νησί ρε ασύφταε?
Πηγαινέ και λίγο πόλη. Αν υπάρχει βέβαια η σχολή που σ’ ενδιαφέρει. Πάτρα ή σαλονική δεν υπάρχει? Καλά τι σχολή είναι?
ψυχολογια θελει, και εχει θεσσαλονικη, αθηνα και ρεθυμνο
απλα το ρεθυμνο εχει πιο χαμηλη βαση και το σκεφτομαι σαν πιθανοτητα
εχεις προβλημα με τα νησια?:lightsabre:
Όχι. Για άλλαγη το λέω, για κάτι διαφορετικό.
Τουλάχιστον θα χει γκόμενες στο ρέθυμνο μαζεμένες