Εχω κολλημα με τη thrash οποτε δαγκωτο 80’s:band:
Eυγε στην σημερινη νεολαια ! 8)
:D7Ο΄Σ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
RAINBOW REEEEEEEEEEEE
Πραγματι το 60 και το 70 ήταν πιο καθοριστικά αλλα τα 80s ηταν τα καλύτερα…
70’s!!!
απιστευτες κυκλοφοριες απο απιστευτα συγροτηματα,Πιστευω πως πλεον δεν βγαίνουν τετοιες μπαντες κ ελπιζω σε κατι καλυτερο!! Πολυ δουλεια είχε γινει κ στα 60’ς αλλα ήταν τα ‘γενοφάσκια’ αυτης της καθιέρωσης!!!
Κοιταξτε μαγκες μονο και μονο που γεννηθηκα την χρονια που βγηκε το Number of the Beast, ειναι αρκετο.
Το πιο συνηθες για εναν μεταλα ειναι τα 80’s, η δικη μου ζυγαρια ομως γερνει περισσοτερο στα 90’s.
Kάθε δεκαετία συμπυκνώνει και μετεξελίσσει την ανάπτυξη και πρόοδο όλων των προηγούμενων. Αυτό δεν ισχύει μόνο στη μουσική, αλλά και σε πολλούς αν όχι όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Ειδικότερα στη μουσική, πλέον έχουμε ανάμεσα σε εκατομμύρια πράγματα να επιλέξουμε, αλλά και χίλιους τρόπους να ξεδιαλέξουμε. Βέβαια και λιγότερα να είχαμε, πάλι θα ίσχυε η αρχική πρόταση. Οπότε μάγκες μου, δε βλέπω λόγω να μην προτιμήσω κάτι διαφορετικό από τα zeros.
Και για να μην αερολογώ, να αναφέρω και 3 λόγους για τους οποίους το στηρίζω
[SIZE=4]NEUROSIS[/SIZE]
[SIZE=4]ISIS[/SIZE]
[SIZE=4]TOOL[/SIZE]
Με άλλα λόγια για την αγία τριάδα του σύγχρονου σκληρού ροκ ήχου που μεγαλούργησε στη δεκαετία αυτή
Συμφωνώ απόλυτα με το κόκκινο τραμ.
οι νιουρόσις όμως τις μεγάλες δισκάρες τους τις εβγαλαν στα 90ς…
Εύκολο…φυσικά η δεκαετία του 80!
Κυρίως για το μεταλ όμως. Για το ροκ σίγουρα η δεκαετία του 70.
80’ς μόνο και μόνο για τις θεικές κυκλοφορίες των Maiden χαχαχχα ! ντάξει και Πριστ και Ούνγκολ και τα κλασσικά.:!:
Γιατί ρε σε χαλάνε το Sun That Never Sets, Given To The Rising? Σκατά φανμπόις είσαι:p:p. Πάντως και οι Tool είχαν ένα Aenima και Undertow στα 90’s.
Και για τις δύο αυτές μπάντες συμφωνώ ότι έβγαλαν τα best of the best στα 90ς (Τhrough Silver, Aenima) Τους πιο επιδραστικούς δίσκους όμως με το τεράστιο αντίκτυπο νομίζω τους έβγαλαν στα ζίρος (A sun, Lateralus).
Εννοείται πως δε με χαλάνε βρε χίππη! :p:p:p
Απλά [awake] στα souls at zero, through silver in blood & times of grace έπιασαν το peak τους.Ειναι τα δικά τους Aenima. [/awake]
Eννοείται πως χ*νω και με όλα τα υπόλοιπα!
Τότε πρέπει να αναφέρεις και άλλο ένα λόγο μέσα σε όλα αυτά.
[SIZE=“7”]Meshuggah[/SIZE]
90’s γιατί αυτά με σημάδεψαν!
Grunge, Industrial, Crossover, Hardcore και Death-Black.
Όλα αυτά έθεσαν τις βάσεις γι’ αυτά που ακούμε σήμερα, τουλάχιστον στον σκληρό ήχο.
Εγώ δεν το παίζω προοδευτικός σαν μερικούς-μερικούς που απαρνιούνται τις ρίζες τους!
Παρ? όλ? αυτά και στις άλλες δεκαετίες έχουν βγει αριστουργήματα?
Τι να πούμε δηλαδή για τα 60’s και τα 70’s ?
Τα 80’s με εξαιρέσεις.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι και στη δεκαετία που διανύουμε έχουν βγει απίστευτα πράματα?
Ρε σεις? τελείωσαν τα 00’s ρεεεεεεεεεεεε
Πώς πέρασαν τα χρόνια?
Εδιτ: το Aenima μέχρι να κυκλοφορήσει το Lateralus θεωρούνταν από τους πιο υποτιμημένους δίσκους των 90’s. Το ότι αυτός ο δίσκος είχε περάσει απαρατήρητος (στην Ελλάδα σίγουρα) είναι ντροπή!
90’s…
Επειδή ακούω πιο πολύ. Όχι οτι δε μ’αρεσουν κ παλιότεροι ή νεότεροι.
90’s :!:
Κυριως 70s γιατι εγιναν καθοριστικα πραγματα για την μουσικη…Oχι βεβαια πως δεν μου αρεσουν και οι αλλες περιοδοι.
seventies(Jethro Tull,Procol Harum,HawkwindDavid Bowie,Gentle Giant,King Crimson,VDGG,Pink Floyd,ELO,Yes …και η λιστα συνεχιζεται) kai nineties.