Εγώ είμαι ανάμεσα σε 60s-70s αλλά δεν ξέρω…
Κι εγω αλλα το ριξα 60s …
Βασικά κι εγώ αυτό έχω ψηφίσει.Μου φαίνεται η σημαντικότερη δεκαετία για την εξέλιξη της σκληρής μουσικής.Αλλά έχουν βγει τέτοιοι ογκόλιθοι και στα 70s…Δύσκολο…
καλα ρε κολλημενοι καμμενοι βαμμενοι μεταλλαδες
καλυτερη δεκαετια τα 80s ?
[SIZE=“7”]Ε ΛΕ ΟΣ[/SIZE]
tool ειναι 90s για 2 λογους
undertow
aenima
Καλύτερη δεκαετία δεν υπάρχει. Όλες είναι τέλειες γι’ αυτό που είναι και το μόνο που χρειάζεται είναι να πιάσεις την ατμόσφαιρά τους.
Αγαπημένη δεκαετία δεν έχω, εξαρτάται από τη μέρα και τα κέφια.
Σημαντικότερη δεκαετία για τη μουσική, όμως, είναι σίγουρα τα 70s για διάφορους λόγους που -πιστεύω- θα έχουν ήδη διατυπωθεί κάπου σε αυτές τις 30 σελίδες.
Πάρτο χαμπάρι awake…το Lateralus είναι κάτι αιώνες μπροστά από το Aenima! Χωρίς να λέω οτι το Aenima δεν είναι γαμηστερό για την εποχή του αλλά κ σημερα…
Undertow,Aenima,Lateralus,10.000Days [με βαριά καρδιά το τελευταίο]…
Δισκάρες!
Όντοπικ: 90’s
pm 8)
Κατα την γνωμη μου και χωρις πολλη σκεψη η καλυτερη δεκαετια ειναι μακραν τα 80’s… Στα 70’s εγινε η αρχη, αλλα στα 80’s οριστηκε το metal. Στα 80’s γιγαντωθηκε και τοτε ηταν που εμφανιστηκαν ολα τα μεγαλα κινηματα οπως το N.W.O.B.H.M. και δημιουργηθηκαν ολα σχεδον τα ειδη metal, το thrash metal, το power metal, το progressive metal, το poser metal, το black metal, το death metal και παει λεγοντας… Τοτε βγηκαν τα μεγαλυτερα και πιο επιδραστικα μεχρι τις μερες μας συγκροτηματα αυτης της μουσικης και μεγαλουργησαν. Ως επι τω πλειστον οι καλυτεροι και πιο εμβληματικοι, επιδραστικοι και ‘‘μεγαλοι’’ δισκοι βγηκαν τοτε και το metal βρισκοταν σε μια συνεχη ανθηση… Ποσες φορς δεν εχω ευχηθει να ημουν τοτε στην ηλικια που ειμαι τωρα…
80’S με διαφορά,πιο αγνή εποχή και σαφώς πιο δημιουργική από οποιαδήποτε άλλη.8)
Σαφώς!
[SIZE=“4”]80’s ρεεεε!!![/SIZE]
εγώ δεν έχω ψηφίσει εδώ και ούτε νομίζω να το κάνω. Θα μπορούσα να ψήφισω τα 80’ς για διάφορους λόγους. αλλά μετά σκέφτομαι σιχάματα τύπου ΑΟR που βγήκαν αυτή την δεκαετία και που τα πλασάρανε και ως “rock” και το ξανασκέφτομαι. Δεν έχω πρόβλημα με το ότι δεν ήταν ροκ ή ότι ήταν φλωρό-ποπ, εξάλλου η αυθεντική ποπ των 80’ς γαμεί, αλλά με το ότι τα πλασάρανε ως κάτι που δεν ήταν.
αχαχαχαχαχαχα ρε chrisp
τζαμπα παει η ειρωνεια σου ρε φιλε :lol:
ε ναι σαφως ειναι τα 80s τι να λεμε τωρα η δεκαετια που ανδρωθηκαν ολοι οι γιγαντες της ροκ
hair metal
glam metal
pozer metal
α ρε κομπειν ηρ8ες και εστειλες ολους τους δηθεν αταλαντους στη κασα 8)
αυτο το σαφως ομως σκοτωνει…#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Σαφώς και σε σένα.
σσστανταρ
90’s ρε άπιστοι
KAI 90’s εννοειται αλλα απο τη προηγουμενη δεκαετια ξεκινησαν ολα!!!
Η αλήθεια πάντως είναι οτι τα 80’ς μόνο το ποζερ έβγαλαν.
Fixed.