ειρωνικο ηταν:p
Kαι το δικο μου ποστ.
Oλοκληρα ειδη μουσικης εμφανιστηκαν/διαμορφωθηκαν στα 80’s…
DISCO QUEEN
Ολες οι δεκαετιες γαμανε,αρκει να μην κολλας σε στερεοτυπα που καλλιεργουν χαμερ και λοιποι ασχετοι,οτι καθε δεκαετια προσφερε και 1 μονο πραμα…
γουσταρω 70ς γιατι το krautrock και το προγκ,γουστραω τα τελη τους για το μπασιμο του πανκ,το ποστ πανκ και στα 80ς πλεον το γκοθ,νταρκγουεηβ,μπλιμπλικια και πειραματισμους ελεκτονικ,γουστραω καφριλικια και θορυβους απο νουεμπατεν παραλληλα με αρρωστια παπυ και χωσιμο σουανς και σονικ γιουθ,θρασιες και καποιες κλασσικομεταλλιες,σουπερ δισκους απο ελληνικη μουσικη σκηνη + απειρα ακομα παραδειγματα που δεν μπορω να τα γραψω ολα και απλα λεω οτι μουρθει .Γουσταρω 90ς για εξελιξη πολλων απο αυτους τους ηχους σε γκρατζ,ποστ ροκ μετα,ποστ μεταλ,στονερ,σνουπ ντογκυ ντογκ και terror x crew ,σλατζ,νεοπσιχεδελειες,τρυπες, μπιτια και καφριλικια απο μπουρζουμηδες,neurosis,τεκνο ξεσπασματα και αλτερνατιβ διαμαντια,γουσταρω και 00ς για αλλα τοσα,απο isis μεχρι Muse και Νταφτ πανκ και οκ, και να τα λεω δεν εχει νοημα,νομιζω got the point…
αμα δεν ηταν τα 80ς και οι Sonic Youth,oι Pixies,οι Melvins,οι Skinny puppy,oλοκληρο το EMB-Electro-industrial μεταλ και μη κινημα,ουτε Τουλ θα ακουγες,ουτε Νιρβανα ουτε Περλ Τζαμ,ουτε ποστ-σλατζομεταλιες ουτε τιποτα,Ρακιτζη θα σου ελεγαν,οτι παιζει ψυχεδελικη ποπ με στοιχεια ελεκτρο και σολιδια στον πουφ με ακολουθια φιμπονατσι και θα τους πιστευες …
οποιος θεωρει τα παραπανω μαυρισμενα ως το αντιπροσωπευτικο δειγμα των 80ς ή εστω τα 80ς ως τη δεκαετια του ΑΤΟΦΙΟΥ ΑΤΣΑΛΙΝΟΥ ΜΕΤΣΑΛ,ειναι τραγικα αμπαλος και ενα μεγαλο facepalm αποδω…
lupin επειδη γραφεις αστεια πραγματα αποφευγω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου εδω και καιρο
αλλα κανε μου την χαρη και το κυρηγμα κρατα το για τους κρητικους ψαραδες φιλους σου
πηγαινε γραψε τπτ για τους γκοριλαζ και ασε με εμενα
ξερω τι βγηκε στα 80s και στα 90s και στα 70s και ψηφιζω αναλογα(εν προκειμενω 70s)
οχι τπτ αλλο αλλα εισαι πολυ αστειος να μου λες ’ ακου floyd να νιωσεις’ και καπακι κανεις thread για gorillaz
ps : οι floyd στελνουν για τσαι και gorillaz και skiny puppy και ολα οσα μου λες για μουσικαρες
ps 2 : εξυπνο παιδι εισαι , αλλα ειμαι πιο πανω.οποτε οπως σου ειπα κρατα το κυρηγμα για τους φιλους σου τους κρητικους που πινετε ρακες και νομιζετε μετα οτι εχετε πιασει τον παπα απο τα αρχιδια
αντε γιατι σηκωθηκαν τα ποδια να βαρεσουν το κεφαλι
λοιπον πηγαινε γραψε τπτ για γκοριλλαζ και stone roses και ασε μας εμας,ουτως η αλλως ειμαστε σε αλλο επιπεδο και δεν συνενοουμαστε
δε ξέρω τι να πω και να μη φάω ban, βλάκα.
οντοπικ, όλες καλές
ασε με ρε σαμαν με τον λουπιν που θα μου κανει κυρηγμα στα 34
ασε με ρε φιλε που θα δεχθω και κυρηγμα απο ατομο που ποσταρει θεμα για γκοριλλαζ και μετα μας κραζει τους floyd
ελεος δλδ εχουμε τον κανακη χορτασαμε απο γκουρου του γλυκου νερου.
χέστηκα τι λες με τον λουπεν ρε μπετό, τα “κρητικοί ψαράδες” κτλ σου quotαρα, νιώσε
70s
Για την disco, το arena rock, το hip hop, αλλά κυρίως γιατί στα 70ς γεννήθηκε ο AWAKE.
Aμφιβαλλω αμα εχεις καμια ιδεα για το τι βγηκε σε αυτες τις δεκαετιες,περα απο αυτα που σου ειπαν τα πρεζακια που κανεις παρεα και συ το χαψες αμεσως…
Μαγκια σου να σου αρεσει ο ενας και ο αλλος, αλλα οπως σου ειχα ξαναπει-και δεν ακουσες-, μην υποβαθμιζεις ενα ολοκληρο ακροατηριο,μια ολοκληρη δεκαετια εδω,επειδη κολλας μονο σε 2 μπαντες που νομιζεις οτι ακουγοντας της,ικανοποιησεις διαφορες προσωπικες ανασφαλειες,κομπλεξ και εγωισμους και αισθανεσαι ανωτερος…γιατι δεν εισαι:wink:
Δεν ακουω μουσικη για να νιωσω ανωτερος ανθρωπος,ακουω γιατι πρεπει να βρω 5 πραματα σε αυτη τη ζωη που θα με ευχαριστουν,ετσι ωστε να την περασω οσο πιο ομορφα μπορω…ειτε αυτα ειναι οι Γκοριλαζ,ειτε οι σκινη παπυ…οπωτε και παλι,ανωτερος δεν εισαι,διοτι χανεις το νοημα…
Στους φλοηντ, χωρις να εχω θεμα με τη μπαντα(το pompeii παραμενει ενας απο τους αγαπημενους μου λαιβ δισκους εβερ),με νευριαζει να θεωρουντε τοσο ψηλα,ενω αλλα συγκροτηματα προγκ και ψυχεδελειας,επαιξαν πραματα που οι φλουντ στα καλυτερα τους δεν αγγιξαν ποτε(εστω και ‘‘μια ολια’’ να ειχες ασχοληθει σοβαρα με το ειδος-οπως το παιζεις δλδ-,θα το ελεγες και συ αυτο hands down) και ομως αυτοι να βρισκονται στο πατο του βαρελιου…
Το χειροτερο ειναι ομως απο ολα και ολους,θα ειναι ενας ασχετος σαν εσενα,που συνεχως θα τους μοστραρει,ως αποδειξη οτι ‘‘ναι,ακουω φλουντ,ειμαι εξυπνος,ειστε βλακες’’, οπως κανεις και για τους Τουλ επανελλημενα…και παλι,δεν εισαι:wink:
πσ: συγκρινες ενα προγκ συγκροτημα,με ενα ποπ και ενα electro-industrial:|
θελεις να παρει κανεις σοβαρα τα λεγομενα σου και να σε θεωρησει και σχετικο με το σπορ?seriously??:-k
πσ2: δεν ξερω τι σου εκαναν οι κρητικοι στο στρατο,ομως μετρησα καμποσες φορες παραπανω μια ειρωνια για τη καταγωγη μου.Καταρχας,δεν μπορω να καταλαβω αυτο,αν ειναι χιουμορ,το λογο που γινεται και που αποσκοπει.Συνηθως,οταν ξεμενουμε απο επιχηρειματα,λεμε οτι μπορουμε για να μειωσουμε καποιον,χτυποντας ευαισθητα σημεια και συνηθως αναφεροντας πραματα ασχετα με το κεντρικο μας θεμα-που ειναι η μουσικες δεκαετιες εδω-…
Με το να προσπαθεις να μειωσεις την καταγωγη μου,να με λες ψαρα και λοιπα ομορφα παντως,δικιο δεν βρισκεις…ειλικρινα,για να σε βλεπω να ασφυκτιας ετσι,μπορω να φανταστω πως περασες τα χειροτερα μαλλον:(…δεν φταιω εγω σε κατι,ειλικρινα:)
Πρεπει παντως γενικα πολυ να τσουζει μερικους,οταν ακουνε για Κρητη…κριμα…συνηθως μας συμπαθουνε οι περισσοτεροι,εχουμε και καλο φαι,ρακακια και ωραιες κοπελες…δεν μπορω να φανταστω δλδ…
Αμα ερθω αθηνα,και παιχτει κανα παρτακι φορουμ ή μητινγκ,ελα και συ…θα κραταω και ρακες…θα σου αφησω και το μπουκαλι μετα,no worries:)…
δεν ακουω μουσικη,ανακεφαλαιωνοντας,ουτε βλεπω ταινιες,ουτε διαβαζω βιβλια,για να ειμαι πιο μπροστα απο τους αλλους…το κανω για να ηρεμω εγω και να μπορω να εχω κατι,πλην φιλων και γυναικων(ναι,το αντιθετο απο μας,μακρυα μαλλια,στηθος,εχεις δει και συ στο δρομο) ωστε να μου ομορφαινει τη ζωη…δεν εχω πεσει σε τοσο Low life επιπεδα,ωστε να θεωρω τον εαυτο μου μπροστα,επειδη ακουω Γκρομπσινεκ,LOOSE,magma,SAGRADO CORACAO DA TERRA ή Ζαππα(ναι,ακριβως,googlare τους,καντο ντε:roll:)…οπωτε λοιπον,καληνυχτα και καλη τυχη,η προσκληση ισχυει για κανα εβεντ,και φιλια,μην σκας πολυ,κανει ζαραδες στην ηλικια σου…
εδιτ:
δεν κανω ρηπορτ,μιας και θιγεις την καταγωγη μου και ταυτοχρονα και εμενα σαν ατομο,(και οχι μονο εμενα εδω,αλλα καποιων αλλων γνωστων χρηστων και συν-τοπιτων),διοτι απλα γουσταρω πολυ το παρεακι πολλων εδω, ξερω οτι γενικοτερα τους διασκεδαζεις αρκετα, και δεν θελω να τους το χαλασω…απλα αραξε λιγο κοπελακι,και προσπαθησε να συμπεριφερεσαι λιγο πιο κοσμια και με σεβασμο,διοτι δεν ξερεις ποτε ποιον εχεις απεναντι σου και τι μπορει να βγει απο αυτο…
lupin θα πω κατι αλληγορικο και το κλεινουμε εδω.
εισαι μηλο,ειμαι πορτοκαλι.ειμαστε διαφορετικα πραγματα ρε αδερφακι μου.
γραφε οτι γουσταρεις και κατσε στα γουστα σου και θα κανω το ιδιο.
πουλας υφακι με το και καλα να μη πουλας υφακι.ειναι κλασικη κουτοπονηρια του και καλα ξυπνιου.νο προμπλεμ.δεν θα γινουμε και κολλητοι. συνυπαρχουμε μεσα σε εναν κοινωνικο χωρο οπως ειναι το φορουμ.
καποια ατομα τα παμε,καποια τα θεωρουμε σωστα,καποια τα θεωρουμε δηθεν.
θες να το παιξεις και καλα δεν τρεχει μια και ειμαι κουλ ?με γεια σου με χαρα σου αλλα δεν με ψαρωνεις.κατσε λοιπον με τις ρακες σου εκει στο οντως πανεμορφο νησι σου(δεν το λεω ειρωνικα) και ασε εμενα με τα πρεζακια φιλους μου (ελληνικο αστυνομικο δαιμονιο 2010)
καποια ατομα εδω μεσα εχουν κατι να μου πουν,εχουν κατι να μου δωσουν,εχουν κατι να με εξελιξουν.δεν εισαι μεσα σε αυτα και δεν ειναι και αναγκη να εισαι μεσα σε αυτα.
γραφε για τους γκοριλλαζ και το γκαλακτικα,εγω θα γραφω για tool και floyd και wire και ολα καλα
αλλα να ξερεις οτι και σε ‘διαβαζω’ και βλεπω το υφακι σου και δεν περναει σε μενα.ειχαμε κατι τετοια ατομα στο σταρτο κρητικους,γελαγα τοτε γελαω και τωρα.
ειμαι σιγουρος οτι σε γκομενακια και τυπακια σιγουρα πιανει και καλα κανεις.αλλα σε μενα μην το πουλας.
αυτα,κλεινει η παρενθεση.
α και οσοι κρητικοι εδω μεσα θιχτηκατε , να μην.το σχολιο πηγαινε στον lupin και μονο.
ps : και τις μαγκιες του στυλ ‘δεν σε κανω ριπορτ και ας προσεβαλλες την καταγωγη μου’ πουλα τες αλλου
και τα δημαγωγικα ‘ειναι πολλοι κρητικοι εδω και τους προσβαλλεις’ επισης πουλα τες αλλου.δεν εχω δει κανεναν αλλον εδω μεσα απο κρητη που να πουλαει ψευτομαγκια και υφακι
α,ουτε εγω θα σε κανω ριπορτ που λες πρεζακια τους φιλους μου .θα δειξω την ιδια ανωτεροτητα που δειχνεις εσυ.
η αλεπου 100
το κρητικο αλεπουδακι 120
τα λεμε.
ps 2 : εχω την εντυπωση οτι θα εκανες μεγαλη καριερα ως πολιτικος,ετσι οπως μιλας δημαγωγικα και υποχθονια .ισως γινοσουν 2ος βουλγαρακης ,και αυτος μαγκιες εκανε και ελεγε (’‘οτι ειναι νομικο ειναι και ηθικο’’ κλπ κλπ ). για ψαχτο λιγο …
beatles
queen
maiden
dream theater
system
τι απολα?
όχι dream και system
Ελπίζω να σε διευκόλυνα
Ontopic: δεν ψηφίζω κάτι. Όλες οι δεκαετίες μου δωσαν κάτι…Θα’ ταν άδικο να επιλέξω κάτι και ν’ αδικήσω κάτι άλλο
Καλύτερο θρεντ και από το λάηβ των Ράμμσταην!
Ασφαλώς!
χαλαρα
αποθηκευουμε γιατι θα τα σβησουν παλι:p
Aυτο ειναι το προβλημα ρε αλανι,εγω στα γουστα μου καθομαι…δεν μου αρεσει το prison break,δεν ασχολουμε περαν του οτι να πω μια φορα τη γνωμη μου…δεν καθομαι ομως να κανω καθε ποστ μου,ενα μανιφεστο σνομπισμου για οτιδηποτε δεν μου αρεσει,επειδη θελω να καταφερω να δειξω ανωτερος…καλα στα λεω μορτη?
Η θα μου πεις τωρα,πως με τις γενικευσεις του τυπου ‘‘καλα ρε μεταλλαδες(λες και ειναι ντροπη),ολοι 80ς ψηφιζεται??’’ ή ‘‘το λοστ ειναι για τα πιτσιρικια’’ και επαναλαμβανοντας αυτες τις αποψεις καθε 3 ποστ και καθε 2 τοπικ,δεν αναιρεις αυτο που μου λες παραπανω???
αυτο επισης ειναι και το αλλο θεμα…και γω μιλαω με ατομα εδω,που και εκτιμω τη γνωμη τους και πλεον τους κανω καλη παρεα και εκτος φορουμ και γενικοτερα,τους γουσταρω πολυ…γιαυτο τα παραπανω που κανεις,και χαλανε τις συζητησεις που εχω με αυτα τα ατομα και γ@μ@νε καποια τοπικ…σχολιασα ποτε τα πμ που στελνεις απο δω και κει σε τοπικ Τουλ?Με ειδες ποτε να κανω κατι τετοιο ή να μπαινω στα δικα σου μερη,μονο και μονο για να ειρωνευτω ή να προκαλεσω,θελωντας να το παιξω ανωτερος???
Δεν ξερω αν γελαγες στο στρατο,εγω(και οχι μονο) σε εχω κοψει να εκλαιγες πολυ…και λυπαμε,σου λεω και παλι:(…
Και κατι τελευταιο…εχω πει απειρες φορες,ειδικα τον πρωτο μου καιρο εδω,βλακειες και απαξιωτικα σχολια για καποια πραματα που δεν μου αρεσαν…πολλα και τα ανακαλεσα,και καταλαβα τη μλκια μου και σεβαστηκα σταδιακα το ακροατηριο τους(οπως ειχα κανει στα πολυ παλια μου,με Μανογουορ πχ,τους οποιους δεν συμπαθω,κανω ομως τωρα χαβαλε, στα ορια που μου επιτρεπεται και ειμαι και μια χαρα με πολλους φιλους της μπαντας εδω,παρολο που εχουμε τελειως διαφορετικο γουστο…-χωρις προφανως ο καθενας να θεωρει τον αλλο ανωτερο και λοιπα γραφικα)
Εμεις κατω,μιλαμε γενικα για παντελωνατους,λεβεντες,περηφανους,που ξερουν να αναγνωριζουν τα λαθη και τις βλακειες που λενε ανα καιρους και να περπατανε με το κεφαλι ψηλα και την πλατη ισια…Προφανως εσυ δεν τα εχεις ακουσει αυτα,γιαυτο και καιρο τωρα δεν τα εφαρμοζεις…δεν ξερω απο που εισαι,δεν με νοιαζει,και ουτε θα κατηγορησω και το μερος σου…ετσι ειμαστε εμεις κατω,τι να κανουμε…Μαθε ομως σιγα σιγα-εστω και απο εδω δλδ,απο ενα φορουμ- καποιες βασικες αξιες,απλα για να γινεις καλυτερος ανθρωπος και γιατι,οπως και να το κανουμε,κανονικα θεωρησε ωριμος,βαση της ηλικιας σου…ειναι κριμα να σου κανουν μαθηματα ηθικης και τροπων,καποιοι κατα πολυ μικροτεροι σου…
(μαγκια και υφακι πουλουσα απο την αρχη…εσυ καποια στιγμη πηρες πρεφα πως ειμαι κρητικος και τα συνδεσες…beautifuuuul…)
lupin τσακωνομαστε διχως λογο.εντιτ.
γρακχε χαρηκα για την γνωριμια.τα ξαναλεμε οταν αγορασω χλωρινη απο το σουπερμαρκετ
πες μου αν θες την απλη ή με αρωμα λεμονι.
awake αυτές τις αρχιδιές τύπου “μην παρεξηγηθείτε όσοι είστε Κρητικοί” να τις παρατήσεις.
Από δω και πέρα πρώτα θα πλένεις το στόμα σου με χλωρίνη και μετά θα μιλάς για την Κρήτη ρε.
Αλλιώς, μα την Παναγία, θα σε βρούμε με το Λουπέν και θα σε πλακώσουμε στα μπουνίδια.
Δεν κάνω καθόλου χαβαλέ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ;
Moυ αρεσει που επεστρεψες στα σοβαρα επιχηρηματα και την κουβεντα…humor ειναι το παραπανω ε?..α…
Αστο μικρε…μαλλον μερικα πραματα,απλοικα σε αλλους,φαινονται βουνο σε μια μειοψηφια…οταν αποκτησεις λιγη ντομπροσυνη,σεβασμο απεναντι σε συνομιλητες,αλλα και ανεκτο χιουμορακι,τα λεμε παλι…
lupin βαριομουν να γραφω παλι κατεβατα
για να κλεινουμε την 'διαμαχη μας
δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας.απλα,δεν τρεχει μια
και ο φιλος σου απο πανω μαλλον χαλαει την εικονα των κρητικων
πες του να κανει εντιτ το ποστ του πριν τον μπαναρουν.
επισης αφου ειναι τοσο θερμοαιμος , ας παει να καταταχτει στα ΜΑΤ να πληρωνεται κιολας
και οπως ειπα,δεν χρειαζεται να βρισκομαστε στα ποστ εδω περα.κατσε στα δικα σου να κατσω στα δικα μου.
ενα πραγμα σαν την κυπρο, πρασινη γραμμη.
καληνυχτα.