Ηρεμήστε ρε παίδες.Μουσική είναι.Και αν θεωρείται (και ο ένας και ο άλλος) τον άλλον “ανίδεο” ή “αδιάφορο” ή οτιδήποτε μην ασχολείστε!Χαλάτε την ώρα σας άσκοπα.Ακούστε όλοι αυτό και χορέψτε!
:hippy:
Peace and Love!!!60s λέμε!!!
Ηρεμήστε ρε παίδες.Μουσική είναι.Και αν θεωρείται (και ο ένας και ο άλλος) τον άλλον “ανίδεο” ή “αδιάφορο” ή οτιδήποτε μην ασχολείστε!Χαλάτε την ώρα σας άσκοπα.Ακούστε όλοι αυτό και χορέψτε!
Ρε βρωμοχίπηδες, άστε τους να τσακωθούν με την ησυχία τους!
Πού είναι κάνας Hell’s Angel όταν τον χρειαζόμαστε γμτ!
:lol::lol::lol:
Θεός!
Ο φιλος μου δεν τρωει κανενα μπαν,διοτι οπως σου ξαναειπα,επειδη και αυτος δεν χλευασε ποτε κανεναν εσκεμμενα ουτε μειωσε καποιον, νομιζω πως μια ελαστικοτητα την εχει κερδισει,ειναι γνωστος ο true τροπος του:p(και τον αγαπαμε για αυτο) και επιπλεον,τον ξερουμε ολοι:p,ειναι κατα βαθος αγαπουλης
Οσο για το μαυρισμενο,στο προηγουμενο ποστ σ εξηγησα γτ αυτο δεν μπορει να γινει,εφοσων πεταγεσαι συνεχεια και διχως λογω,σνομπαρεις και θαβεις πραγματα που δεν σου αρεσουν,αλλα και τα διαιωνιζεις σε καθε σου ποστ…εσυ βεβαια,εκει σωπασες μιας και επισημα πλεον δεν ειχες να πεις τιποτα(να ακυρωσεις δλδ τον εαυτο σου,αυτο που κανεις τοσο καιρο?) και προτιμησες να το παιξεις ‘‘ανωτερος’’,κανοντας μια αποπειρα ‘‘χιουμορ’’,(που προσωπικη γνωμη,χωρις χλευασμο,ειναι οτι προσεβαλλε κυριως την εννοια του χιουμορ καθεαυτη)…
Οπωτε καληνυχτα,αλλα αμα δεν αλλαξεις μυαλα,δυστυχως δεν σε βλεπω για πολυ καιρο εδω…
:bye:
lupin
καληνυχτα και καλη τυχη.αυριο παλι τσακωμος στο prime time των 22:00
Kρητίκαροι vs. Αwake=Best fight ever.
Bάλτε κανά ταγκ ρε παιδιά:please:
awake το ψιλοχοντροπαράκανες.
ας είναι καλά κάτι τύποι σαν αυτοί
και αυτοί
κλπ κλπ
Παναγιωτης θεος,εχω ακουσει μονο το 154(και ντρεπομαι για αυτο,για αλλη μια φορα) που ηταν τουμπανο …πανω που εψαχνα σημερα το βραδυ τι να κατσω να ακουσω που δεν ειχα πολυασχοληθει μαζι του:D:D…
Παναγιώτη κάνε edit το δεύτερο σπόηλερ ΤΩΡΑ!!
Αλλιώς θα διαβάζουμε πάλι για το πόσο γαμάει το Wire το Lost και τα πιθήκια που το βλέπουν…
όχι ρε μαλάκες. Κοίτα τι έχασα… :(:(:(
Prime time αυριο 22.00, το νου σου8)
awake κι εγω κρητικος ειμαι και οταν σ’ ενα χρονο ανεξαρτητοποιηθουμε και αυτος που θα κυβερνησει τη Κρητη θα ειναι καποιος απ’ τα αδερφια Σκαλιδογιωργιδες (μακρινοι συγγενεις), να ξερεις οτι θα νομιμοποιησει το ΧΑΣΙΣ. με αποτελεσμα ενα μικρο κρατος κατω απ’ την Ελλαδουλα σου, θα ειναι πιο ισχυρο και απ’ την Ολλανδια ολακερη. η παραγωγη θα οχταπλασιαστει, η οικονομια θα ανακαμψει, ο τουρισμος θα αυξηθει και αυτος, τα ροτνμπερν θα ερχονται Κρητη πλεον, οπως και οι ρασσιαν σερκλς αποκλειστικα στην πλατφορμα του Αγιου Νικολαου κι εμεις θα παρακολουθουμε με βαρκουλες και αναμμενα κερια το μυστηριο. και εγω ο ιδιος να ξερεις ποταπο ανθρωποειδες θα παρακινησω τον Στελιο Σκαλιδογιωργη να σου κλεισει το δρομο προς το νησι. ακου κει ψαραδες.
Λιώνω! :lol: :lol: :lol:
ΠΑΤΩΜΑ!
Έτσι μωρή πατρίδα!!!
Σωστός ο Panagiotis… Αλλά νομίζω ότι το συγκρότημα που επηρέασε όσο κανένα άλλο τους Nirvana ήταν αυτοί:
Και συγκεκριμένα αυτό το άλμπουμ το οποίο είναι ο πιο νιρβανιακός δίσκος που έχω ακούσει (πιο νιρβανιακός και από nirvana δηλαδή… ):
ψηφιζω 80,βγηκαν πολυ καλες μπαντες και απο τοτε ανοιξε ο οριζοντας της μεταλ βγαζοντας νεα ειδη στο προσκηνιο
ευκολα 80’ζ!