Καλύτερη δεκαετία

80’s με κλειστα ματια!
Οχι μονο μουσικα… Ολη η τοτε καλτιλα τα σπαει!!
Σακακια με βατες και τετοια…:thumbup:

70ς φυσικά . Ας αναφέρω λίγα διαμάντια από εκείνη τη περίοδο : Dark Side Of The Moon,Led Zeppelin IV, Machine Head , Close To The Edge , Selling England By The Poud, Aqualung,2112.8)

Ε ως φανμπόυ των Maiden τι άλλο εκτός από 80’s??? :smiley: :smiley:

60s χαλαρά
Βασικά 1965-1975 χαλαρά

:lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3:

O Floydized έχει δίκιο!

αυτο.

Ή μηπως Οκτωβριος 1966 - Δεκεμβριος 1977;; :smiley:

Θα έλεγα το 60 γιατί εκείνη την εποχή έπαιζαν οι Cream, οι Jefferson Airplane, οι Blue Cheer, οι οποίοι όσο να 'ναι ήταν πολύ πρωτοποριακοί, και επηρέασαν τη μετέπειτα μέταλ σκηνή, The Byrds, CSNY, Blind Faith,The Yardbirds, που αν δεν υπήρχαν δε θα 'χαμε Zeppelin και οι Zeppelin έβγαλαν τότε τα αγαπημένα μου αλμπουμ, άρα με την έννοια ότι όλα τότε πήραν μια πορεία, λέω 1960ς.
Ωστόσο τα 70ς ήτανε το peak για σημαντικά συγκροτήματα όπως Queen, Pink Floyd, Deep Purple και άλλους. Έβγαλαν και οι Grateful Dead τότε τους καλύτερους δισκους τους.

O άλλος θέλει να πέσει και το Animals μέσα:D:D
Kαι βασικά αν ξεκινήσουμε από το '67 δεν πέφτει μέσα το Revolver,πράγμα το οποίο είναι έγκλημα.

Εσύ κοπέλα μου κάνεις μπαμ ότι ξέρεις από καλό λάδι… :oops:

αχαχαχαχαχα γαμησε τα κ αναγκαζομαι κ αφηνω απεξω 1979 κ wall

νταξ απο 67 ειναι καλα μιας κ τους πιανεις ολους

εξαλλου τι να το κανεις το ρεβολβερ με ενα white album και ενα abbey road ??

ασχετο αλλα πρεπει να κανονισουμε blind date deadhead με hopeto τα παιδια ειναι soulmates λεμε αν κρινω απο τα ακουσματα τους

hopeto χωσου φιλε !!! :stuck_out_tongue:

Ωπ ρε φίλε, σιγά να πούμε, ούτε τρεις μέρες δεν είμαι εγγεγραμμένη στο φόρουμ και μου κλείσατε και ραντεβού. [-X :stuck_out_tongue:

Κάτι που θέλω να συμπληρώσω στο προηγούμενο ποστ μου, είναι για τους the Who, επειδή άκουγα χθες το Boris the spider του Entwistle (r.i.p.), και μου ρθε στο μυαλό, πλάκα πλάκα, μάλλον αποτέλεσαν επιρροή στο death metal, λόγω των πρώιμων death growls: “Boooooris the spider”. Οπότε sixties, ασυζητητί.:stuck_out_tongue:

60s :bounce:
Βρεατνικη επιθεση με ποσες μπανταρες. :vibrate:
Η δεκαετια των Beatles. :smiley:
H αρχη των Beach Boys. 8)
H αρχη των Rolling Stones.
Oι Doors.
O Hendrix.
κτλ κτλ
Στο peak του το garage με τρελα και κορδελα.
Οι παλαιοτεροι να παιζουν ακομα μπαλιτσα.
Χιπονια και Woodstock.

Nα ένα καλό θέμα!

Λοιπόν για το metal, η καλύτερη δεκαετία πιστευω ότι είναι τα 80 's. Για ρίξτε μια ματιά/αυτιά τι βγήκε τότε. Όλα τα μεγαθήρια ανδρώθηκαν τότε. Η ακμή τους. Η έκρηξη έγινε τότε. Maiden, Metallica, Slayer, Queensryche,Helloween, οι αρχές του Death metal ktl. (μεγάλος ο κατάλογος, βαριέμαι να γραφω!).
Αν μιλήσουμε για rock, 60 και 70 βγήκαν αριστουργήματα και τα ψήγματα αυτών έδωσαν την ώθηση για metal, στους νεώτερους “κάφρους”. Ποιος από τους μουσικούς των 80 's δεν έχει ακούσει Beatles ή Stones? Από το 90 και μετά πολλά συγκροτήματα πατούν πάνω σε αυτά των 80 's . Άλλα με επιτυχία και άλλα απλές ρέπλικες.
Aς μου απαντήσει κάποιος. Πότε βγήκε το thrash και το death?:lol::p(Έχω τα κολληματά μου!)

10s από τώρα ρε μούτρα. 8)

Ρε παιδια το 2060 π.χ. θα λεμε 60s παλι?!?!?

Λογικό δεν είναι?

:lol:

Nαι θα βγουν και copycats των Beatles και των Stones.:stuck_out_tongue: