Μακραν 80s!!! Φοβερες μπαντες βγηκαν απ’ τη δεκαετια του κολαν και της παγιετας
Bon Jovi
Guns N’ Roses
Def Leppard
Και η λιστα συνεχιζεται…
Να 'ναι καλα το hairspray! :lol:
Μακραν 80s!!! Φοβερες μπαντες βγηκαν απ’ τη δεκαετια του κολαν και της παγιετας
Bon Jovi
Guns N’ Roses
Def Leppard
Και η λιστα συνεχιζεται…
Να 'ναι καλα το hairspray! :lol:
μην ξεχνάμε πόσα ονόματα ήδη μεγάλα,άλλαξαν το ύφος τους και πλησίασαν τη μουσική και μη μόδα της εποχής ε:wink:
:thumbup:
80s are the golden years!! 8)
70’s γιατί Zeppelin,Sabbath,Purple,Rainbow,Jethro Tull,Blue Oyster Cult,Scorpions,και και και
Γιατι εχω την εντυπωση οτι εχω απαντησει σε τετοιο τοπικ ?
Τελος παντων
80’s THRASH ρε ! Η αρχη των αγαπημενων μου ειδων του μετσαλ!
Σιγουρα αναμεσα σε 80’s και 90’s. Και τα 70’s αδυναμια αλλα οσο να ναι οι αλλες δυο προηγουνται.
80’s…
70’s χωρίς δεύτερη σκέψη
:-s Πολυ δυσκολο. '70 εχουμε Sabbath, Led Zepp, Scorpions, AC/DC, Lynyrd Skynyrd. Αλλα απο την αλλη στα '80 εχουμε Metallica, Guns n Roses, Dio, Whitesnake, Judas Priest και πολλους αλλους. Θα προτιμησω '80 λογω του οτι η ροκ σκηνη εξεραγη σε αυτη τη δεκαετια.
70s θελει και ερωτημα?Δεν καταλαβαινω το διλημμα!
Για μένα 90’s. Για τα ακούσματα μου δηλαδή, ήταν η καλύτερη δεκαετία. Μετά ακολουθούν 70’s kai 80’s σε ίσο βαθμό.
Sorry,αλλά για 80’ς δεν μου κάνουν οι Priest.Βάλε Maiden καλύτερα.
'90s. Death, black, hardcore, grunge, μάλλον η καλύτερη δεκαετία για αυτές τις μουσικές.
πες τα ρε Λεπρε!!! τοτε αρχισε ο βαρης ηχος που γουσταρουμε πιο παλια εχουμε μονο Iron Maiden, Metallica , Judas Priest , Sabbath kai Slayer και μετα πρεπει να ψαξεις σε ροκ για να βρεις αλλα αξιολογα συγροτηματα (ξερετε τωρα σε τι ειδος αναφερομαι)
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Με το μαλακό παιδιά. Μην τα πετάτε τόσο απότομα αυτά.
Ρε παιδι μου, εντάξει μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις τους… Σιγά τα συγκροτήματα τώρα Watchtower, Voivod, Infernal Majesty, JAg Panzer, Metal Church… Kαι λέω όχι underground πράγματα… Τέλος πάντων και εγώ 90’s ψήφισα λόγω Theater, tool, depressive age, και τα άλλα γνωστά…
Μετά από μεγάλο διλλημα, ψήφισα 70ς.
80 's Η δεκαετια που ξεκινησε το thrash και που κυριαρχουσε παντου ο σκληρος ηχος
Ρε συ ντάξει μπαντάρα οι tool,υπερδιαγαλαξιακή μπάντα οι Theater…Αλλά σε σχέση με τις δύο προηγούμενες δεκαετίες…Δεν ξέρω, υπερβολικά φτωχή δεκαετία…Ειδικά για Metal , rock…:-k