Ο απο πανω με κοροιδευε που ακουγα Tool και Theater :!:
:spam: :spam: :ban:
Τα 90’s εχουν Gathering, At the Gates, Theater, Iced Earth, Blind Guardian, Paradise Lost, Pantera, Bathory, Down, SAVATAGE, Megadeth, Porcupine Tree, Radiohead, Machine Head, ενα καλο αλμπουμ απο Metallica και απειρα αλλα (μεχρι Nirvana, Pearl Jam κλπ )
Κορυφαια δεκαετια
Εγώ είπα ότι και στα 80’s βγήκανε υπερμπάντες. Απλά τα 90’s είναι πιο πολύ του γούστου μου… Προσωπικό θέμα όχι τελείως αντικειμενικά. Αν και το 90 αναπτύχθηκε το metal σε όλα τα επίπεδα και όλες τις εκφάνσεις του…
ναι,ομως αν δεν ειχαν υπαρξει αυτοι που ανεφερες δεν θα υπηρχε ο βαρυς ηχος ουτε στη φαντασια μας!!!
Ενταξει ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας ,οχι και τα 90’s η καλυτερη δεκαετια,σιγουρα βγηκαν πολυ σημαντικα συκγροτηματα στα 90’s αλλα ΟΚ.
Ωραία εγώ απλά θα επιμείνω πως η 70’s είναι και η απαρχή της ροκ/μεταλ κι έχουμε εκπληκτικά δείγματα της μουσικής αυτής…ντάξει τώρα τί να κλάσουν οι gathering μπροστά στην joan baez…:roll:
Η baez εκανε επιτυχια το 60 βρε καραγκιοζη. Οσο για την συγκριση με Gathering…δεν θα σχολιασω :roll:
ντάξει σου θίξαμε την Anneke και κλαίγεσαι!
τέσπα, η πιο ατυχής επιλογή είναι 00s και μετά 90s,όπως και να το κάνουμε.8)
Μια χαρά θεά είναι η Anneke:)
μια χαρά επιλογή είναι και οι 2 δεκαετίες, πολύ πιο πλούσιες σε ποικιλία ακουσμάτων και σε ποιότητα με ελάχιστες εξαιρέσεις, βάση του γούστου μου.
Η αλλιώς
90’ς
Fear Factory
Pantera
Blind Guardian
Radiohead
Nirvana
Korn
Machine Head
Offspring
Paradise Lost
My dying bride
Manic Street Preachers
Faith no more
Limp Bizkit
και βασικά όλη η death σκηνή της αμερικής και της σουηδίας, το nu metal, grunge, και γενικά απίστευτη ποικιλία σε ακούσματα
00’ς
World’s End girlfrined
Cave in
Mastodon
Muse (αν και δεν τους πολυπάω)
The Dillinger Escape Plan
και σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμη που ξεχνάω
80s χωρις δευτερη σκεψη…αχχχχχχχ ωραια χρονια
- Εκεί ξεκίνησαν όλα. Οχι ότι αν δεν υπήρχαν τα 70 δεν θα είχε εξελιχθεί ο σκληρός ήχος αλλά δν θα ήταν όπως τον ξέρουμε σήμερα.
μπορει να ειναι οι Sabbath , η αγαπημενη μου μπαντα στα 70’ς αλλα ψηφιζω 80’ς χαλαρα
στην δεκαετια αυτη ξεπεταχτηκαν τρελα αγαπημενες μπαντες , απο Metallica & Slayer μεχρι Savatage και απο Possessed μεχρι Bathory…ειχαμε γενικα την μεγαλη εξαρση στο ειδος
Tελη 60’s με 70’s
Sabbath,AC/DC,Led,Deep Purple κλπ κλπ κλπ κλπ
φυσικα η δεκαετια του 80
heavy metal 80s!!!
μεγαλη εξαρση σε απειρες βλακειες ειχε…
οχι και βλακειες οι μεταλλικα και οι σλειερ η οι μειντεν και πολλοι αλλοι…μη τρελαθουμε.[-X
μαλλον αστειευεται :-k
Δεν εννοει τους Maiden ρε!
80s of και course.
εποχη ιδρυσης των μεγαλυτερων συγκροτηματων της power σκηνης αλλα και της κλασσικης heavy metal:D