80’s λογω Possessed,Morbid Angel,Obituary,Death,Iron Maiden,Metallica,Slayer,Watchtower,Sieges Even,Porcupine Tree,Napalm Death,Godflesh,Cannibal Corpse,Βathory.
Το ερωτημα ειναι επομενως 80-85 ή 85-90 ?
80’s λογω Possessed,Morbid Angel,Obituary,Death,Iron Maiden,Metallica,Slayer,Watchtower,Sieges Even,Porcupine Tree,Napalm Death,Godflesh,Cannibal Corpse,Βathory.
Το ερωτημα ειναι επομενως 80-85 ή 85-90 ?
ΩΡΑΙΟΣ…
Εννοείται γι αυτά 85-89…
90s logw Nevermore, Rage against the machine, Sepultura, Nirvana, Metallica (black album), Pantera klp
Αν σου αρεσουν αυτα τα 2 bandια τότε ίσως να ψάξεις και το Dances of Death από τους
Mekong Delta όπως και το A Social Grace από Psychotic Waltz , σε περιπτωση δεν τα εχεις
ακουσει…
Kαλά εννοείται ότι τα χω ακούσει και είναι από τα αγαπημένα μου… Ειδικά Psychotic τι να λέμε τώρα αρρώστια…
Oι Porcupine Tree κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο το 1991.
Οι Cannibal Corpse κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο το 1990.
70’s λεμεεεεεε:vibrate:
70’s δαγκωτο! Και συγκεκριμενα '73 με το DSOTM !!!:roll:
90’s και τα μυαλα στα καγκελα.
70ς με χιλια.φοβερη δεκαετια κουιν λεντ ζεπελιν ντιπ περπλ μπλακ σαμπαθ σκορπιονς ρεινμποου και τοσα αλλα τεραστια συγκροτηματα:bow2:
+1 αμα ξαναβγουν τετοια συγκροτηματα γραψε μου… τι υπεροχη δεκαετια θεε μου…
80’s
οι μονοι που θα με εκαναν να ψηφισω 70’s θα ηταν οι Pink Floyd.8)
Κι εγω 70’s θα πω για πολλους λογους (Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple,…)
Δυστηχως τοτε δεν υπηρχα ουτε σαν ιδεα…:lol:
αυτους τους ξεχασα.:respect:
+1 μεγαλη αδικια να μην γεννηθουμε το 50 ρε γμτ για να ειμασταν 20 τοτε…αμαν πιαααα:cry:
Μόνο που άμα γεννιόσασταν το 50 στην ελλάδα, δε θα είχατε ιδέα για αυτές τις μπάντες, πόσο μάλλον να βρίσκατε υλικό τους.
Ας γεννιομασταν καπου, καποτε για να τους βλεπαμε απο κοντα στα ντουζενια τους :-k
Καλυτερη τα 70’s, αγαπημενη τα 90’s
Η τωρινή, και αυτό θα το καταλάβουμε στην επόμενη δεκαετία:!:
Μακαρι!