Μεγάλες ταινίες που δεν μας άρεσαν

:lol::lol::lol:

Θεούλη Lupin

τωρα το ειδα αυτο…πολλες αγαπες…δεν θυμαμε σε ποσες δοσεις το ειδα εγω…σινεμα για το τιποτα…

μιας κ πιασαμε την ρωσικη αρκουδα

ο αιχμαλωτος του καυκασου

απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει
απο τις καλυτερες εμπειριες σε κινηματογραφο

εξηγουμαι…χρονια πριν πιτσιρικας ειχα παει να το δω με κολλητο που ολο μας πιανει η μαλακια οταν ειμαστε μαζι

να μην τα πολυλογω , μας φανηκε (δεν λεω οτι ηταν) τοσο μουφα η ταινια που στο τεταρτο αρχισαμε να γελαμε σαν μαλακες να κανουμε φωνες κ γενικως να μας εχει πιασει η μαλακια και να μας εχει πιασει φουλ νευρικο γελιο που οτι κ να δεις/ακουσεις/πεις πεφτεις κατω απο τα γελια

εκει λοιπον που ειχαμε χεσει στο γελιο σηκωνεται ενας ταρταρος αγριανθρωπος 2 μετρα ερχεται απο πανω μου κ με φωνη-τεστοστερονη μου κανει στην ψυχρα

[SIZE=“6”]αμα δεν το βουλωσεις θα σε γαμησω[/SIZE]

το πως κρατηθηκα κ δεν εβαλα τα γελια ενας θεος ξερει…ειδικα που ακουγα/εβλεπα με την ακρη του ματιου μου τον φιλο να εχει κατουρηθει μεσα του στο γελιο

απιστευτες στιγμες γελιου χαραγμενες ανεξιτηλα στο μυαλο μου

τα πιο ωραια πεταμενα 7 ευρω στη ζωη μου

Χα! Σε πρόλαβα αμέσως και το διόρθωσα το λάθος μόλις το είδα και πριν ποστάρεις!!! (αν και το road runner είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σειρά!),

@Λουπέν
Αφού τα χουμε πει, είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Τέλλλλλλλλλλλος.

Μια τελευταία κουβέντα για να λήγουμε επιτέλους το ζήτημα του ελιτισμού: όχι awake, δεν είμαστε το ίδιο. Εσύ μιλάς με περιφρόνηση για τη “μάζα”, τα γούστα της κτλ. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτής της “μάζας” που εσύ αποστρέφεσαι (δεν τη λέω έτσι βέβαια αλλά άλλο αυτό). Με τα καλά της και τα στραβά της. Δε στέκομαι από πάνω της να την κοιτάω με στραβωμένη φάτσα, μέσα στη ξυνίλα, να βάζω το χέρι στη μέση και να λέω “καλέ τί ηλίθιοι που είστε εσείς εκεί κάτω”.

faster than his shadow λοιπον…

:stuck_out_tongue:

Mανο,πες μου οτι το ειχες δει και σινεμα να πεσω στο πατωμα…

Τσούκου. Σε δβδ.

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στον πούτσο κάθισα και το είδα όλο. :-k

Καλά τα χω πάρει με τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή ε :!:

και γω θα τα ειχα παρει…εγω σε μια βδομαδα μεσα το ειδα παντως:p

προφανως με εχεις μπερδεψει με αλλον χαρακτηρα αγαπητε

τεσπα δεν το συνεχιζω αλλο.παω να πιασω κανα δαλματιας

παντως,οπως ειχα πει καποια στιγμη,περιμενω ποστ nihilist εδω μεσα να μην μεινει τιποτα ορθιο:p

Ίδια σκηνικά με νευρικό γέλιο στο φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα της ταινίας “Κινέτα” του Λάνθιμου, του σκηνοθέτη για τον οποίο εγινε τόσο σούσουρο τελευταία με τον “Κυνόδοντα”.

Μιλάμε ότι ήταν σοβαρή ταινία, αλλα όλοι στο σινεμά γελούσαμε με το παραμικρό. Φαντάζομαι πως θα ένιωθε ο Λανθιμος και οι ηθοποιοί. Είχε όραμα για τη δουλειά του αυτός απο τότε, απλά αυτό που ήθελε να πει ήταν κάπως ακατέργαστο. Και προκάλεσε αυτο το απίστευτα νευρικό γέλιο στο σινεμά (φανταστείτε τώρα τέρμα ανυποψίαστο κοινό που ακούει τον πρώτο διάλογο 25 λεπτά αφού αρχισε η ταινία:lol:), θυμάμαι που κόντευα να ξεράσω απο το γέλιο.

Συνεχίζω ον τόπικ με το Gran Torino του μεγάλου Ιστγουντ που αν δεν είχε αυτόν σκηνοθέτη θα μου είχε περάσει εντελώς απαρατήρητο. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σπουδαίο έχει. Πέρα απο το κλασικό αμερικάνικο κόνσεπτ καλό εναντίον κακού δεν είδα κατι άλλο.

δε θα μας μείνει άντερο θες να πεις.

τι μου θυμισες

εχω παει να δω σε φοιτητικη λεσχη το 96 τον νεκρο

αρχιζει η ταινια που ειναι ολο πλανα κ μουσικη διχως διαλογο

με το που πεφτει η πρωτη ατακα αρχιζουν ολοι να χειροκροτανε σαν να μπηκε γκολ :lol::lol:

Εδω λοιπον μπαινει κι αλλο ενα κριτήριο, η εισπρακτικη επιτυχια μιας ταινιας.

Συμφωνω απολυτα με ChrisP , εγω το μονο που θυμαμαι να αξιζει απο την ταινια ειναι η υπεροχη διασκευη του Χρηστου Δάντη “24000 Baci”. Ακομα μ’αρεσει.:roll:

Mεχρι και ο Patton το διασκευασε…

μουβ αλονγκ γτ καπου το χασαμε…

Φορεστ Γκαμπ, ή αλλιως ‘η ωδη ενος καθυστερημενου’…ευχαριστη ταινια,την βλεπω αμα την ξαναπετυχω και βαργιεμαι,την ειχα δει μικρος στο σινεμα και ελεγα ουαου κτλ,αλλα η ταινια ειναι παντελως λοβοτομημενη…πως στη χωρα της βλακειας, ο μεγαλυτερος βλακας απο ολους μπορει να γινει προεδρος, οπωτε μεινε βλακας για να πετυχεις,με μια ωραια σαλτσα απο σταθερες αναμασημενες αμερικανικες αξιες που φερναν σε ντισνεη ωρες ωρες…

αυτο που ψιλολεει ειναι η ατμοσφαιρα λιγακι, που σε περναει απο τοσα γεγονοτα και τοσες δεκαετιες, οπως και τα γαμηστερα εφεδακια…αλλα γενικα,ραν φορεστ ραν…

αναρωτιέμαι πως σου χει κολλήσει ότι είναι η ωδή του καθυστερημένου αυτή η ταινία.

η ταινια ειναι παντελως λοβοτομημενη… πως στη χωρα της βλακειας, ο μεγαλυτερος βλακας απο ολους μπορει να γινει προεδρος, οποτε μεινε βλακας για να πετυχεις

μου θυμίζει κριτική δανίκα για lord of the rings. τι να πω, για μένα αυτά που λες καμμια σχέση με το υποτιθέμενο επιμύθιο της ταινίας.

όλα τα λεφτά η ερμηνεία του χανκς εκεί που γνωρίζει τον γιο του και ρωτάει τη μητέρα του παιδιού του αν είναι κι αυτός καθυστερημένος…

την πρώτη φορά που την είδα, παίζει και να κλαιγα ασταμάτητα για κάνα τέταρτο μετά.

ΟΥΡΤ ΡΕ.

εισαι γνωστη αδερφη εσυ,δεν μετρας…

Μία από τα ίδια εγώ για το V for Vendeta (λατρεύω όμως forest G. αλλά δέχομαι πως σε πολλούς δεν αρέσει ο Χανκς). Ταινία που άλλαξε το ορίτζιναλ κείμενο ώστε να κάνει (εμφανή) προπαγάνδα κατά του Μπους και υπέρ Δημοκρατικών, απλοϊκές και μονόμπαντες σκέψεις/συμπεράσματα, τελείως φλατ σε όλα της, ατμόσφαιρα-σκηνοθεσία που δεν έχουν τίποτα το καινούργιο/ιδιαίτερο και το hype μου φαίνεται αδικαιολόγητα μεγάλο.

Δίκιο έχει ο Lupin, καθυστερημένη ταινία σαν τον πρωταγωνιστή της.

Το μόνο εύστοχο που έχει είναι το γεγονός ότι η μισή αμερική ακολουθούσε κατά πόδας έναν καθυστερημένο που του τη βάρεσε να τρέχει σα μαλάκας. Ειδικά η σκηνή με το “Shit Happens” είναι η επιτομή της λοβοτομής και η παραδοχή ότι η Αμερική φτιάχτηκε από καθυστερημένους.

λολ, η ταινία τελικά είναι η ωδή στον καθυστερημένο? ή πετάει μπηχτές? ή μήπως κάνει και τα 2 μαζί? πφ…