Μουντομπάσκετ 2010

Αν νικήσουν με 12-28 πόντους εντωμεταξύ βγαίνουν αυτοί τρίτοι.

Νομίζω ότι αν οι Γάλλοι χάσουν με πάνω από 12 πόντους βγαίνουν 4οι και παίζουν με Τουρκία και δεν αντιμετωπίζουν αργότερα Αμερικάνουν αν περάσουν.

Ίσως και αυτοί να θέλουν να επιλέξουν αντίπαλο…

Ναι, το ίδιο λέμε αλλά δε νομίζω να θέλουν να χάσουν οι Γάλλοι.
Απλώς είναι κι αυτοί πολύ μέτρια ομάδα.

Εντωμεταξύ, τιμή και δόξα στον χοντρούλη Κάμερον της Νέας Ζηλανδίας!
Από άλλη εποχή τελείως…

Ο Κάμερον είναι θεός ρε, τι σουλούπι είναι αυτός…

http://www.atdhe.net/19335/watch-new-zealand-vs-france

οι γάλλοι στήνουν όχι απλά το ματσ αλλά και τη διαφορά, αυτό που κάναμε εμείς είναι πταίσμα μπροστά σε αυτούς…

Τελικά η φοβερή και τρομερή υπερομάδα που εμφανίζονταν φαβορί για μετάλλιο κάθεται και χάνει επειδή φοβάται πιθανούς αντιπάλους.Αν αυτό είναι σωστή αθλητική παιδεία και ήθος , τότε να τους χαιρόμαστε.Κύριοι, αν θέλεις να συγκαταλέγεσαι στους ισχυρούς και να σε σέβονται, παλεύεις σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη χωρίς να σκέφτεσαι ποιος ειναι ο αντίπαλος και αν χάσεις τον χειροκροτείς επειδή ήταν καλύτερος.Συμπεριφορές σαν τη σημερινή μας πάνε χρόνια πίσω και αποδεικνύουν ότι η ομάδα μας δεν αποτελείται απο σωστούς αθλητές αλλά από επαγγελματίες που επιδιώκουν τη διάκριση, τα πριμ και τη δόξα ακόμα και αν ξεφτιλίζονται.
Παρεπιπτόντως, πρώτη φορά βλέπω σέντερ ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, να μην πατάει το πόδι του στη ρακέτα, αλλά να τριγυρνάει στην περιφέρεια ρίχνοντας τούβλα και να μιμέιται τον Jordan με γελοία σουτ εκτός ισορροπίας.Ακόμα και αν προχωρήσουμε που δεν το βλέπω και πολύ πιθανό με τον τρόπο που παίζουμε, είμαστε οι μεγάλοι χαμένοι.

Ωραια,τωρα με ποιον παιζουμε τελικα?

Άκυρα όσα είπαμε παιδιά.

Μάγκες οι διεθνείς, επέλεξαν να παίξουν με την Ισπανία αντί για τη Νέα Ζηλανδία. :lol:

Νομίζω με Ισπανία :stuck_out_tongue:

τελικα υπαρχει θεος.:smiley:

καιδ εν μας χαλασε καθολου λεμε… χαχαχαχα

εστω…το πιο δικαιο για μενα απο αποψη διασταυρωσεως…με την εννοια οτι θα κανεις την υπερβαση στους δεξαεξι και μετα να χρειαστει να την κανεις στους τεσσερισ,οχι στους οκτω καπακι με αμερικα(εφοσον και αν περασεις)

αν εχουν τωρα τα αρχιδια,ας τους περασουνε και εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα πανηγυρισω.

καλά να πάθουν οι καρεκλοκένταυροι κουστουμάκιδες της fiba. όταν ένα χρόνο πριν καταρτίζονται οι όμιλοι και βάζουν ομάδες φυτευτές σε δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα για τον τελικό , λέγε με τουρκία, αυτά τα αποτελέσματα έρχονται. καλά να πάθουν… να δω τι θα λένε τώρα για τη γαλλία που όχ απλά έχασε αλλά απόλεσε και τη διαφορά με αντίπαλους τους ξυλοκόπους…

Πριν 5 χρονια φωναζαμε “Βαλτο αγορι μου!!!” και σημερα φωναζουμε “Χαστο ρε βλακα για να παιξουμε με τους ευκολους μπας και να παρουμε κανα μεταλλιο!” Αυτο θα πει προοδος!

Καλά, η Γαλλία πρέπει να είναι διαχρονικά η πιο αστεία ομάδα στο μπάσκετ.
Κρατούσαν τη διαφορά στα χέρια τους και δέχονται τρίποντο και φάουλ. Στη συνέχεια βάζουν δύο βολές και αντί να κάνουν φάουλ στη Ζηλανδία ώστε να μην ρίξουν τρίποντο, τους αφήνουν και το βάζουν και οι διαφορά πάει στους 12. #-o

λές και δεν το ξέραμε ότι θα χάναμε για να μην συναντήσουμε τις ΗΠΑ στους 8.βέβαια πρέπει να περάσουμε την ισπανία στους 16 που δε θα είναι και το πιό εύκολο πράγμα μιας και οι ισπανοί μας έχουν πάρει τον αέρα.

Δλδ οι Γαλλοι χασανε για να μην παιξουν με μας?#-o

Sorry μάγκες αλλά εμένα η εθνική δεν με έχει πείσει καθόλου.Έριξε 100στάρα στο φιλικό με Καναδά και νόμιζαν ότι είναι dream team.Απ’την αλλη ο Καναδάς δεν έκανε ούτε καν μία νίκη στην επίσημη διοργάνωση.

Με περιφερειακούς που έχουν ξεχάσει να βάζουν τρίποντα και τον center να την έχει δει τριποντάκιας,με επίθεση που μπλοκάρει κάθε φορα που παίζει κόντρα σε ζώνη και με Φώτση(μοναδικός αληθινός σουτέρ) εκτός μου φαίνεται σχεδόν άθλος να νικήσει την Ισπανία κι ας λείπει ο Gasol!

Δεν ξέρω αν όντως σκέφτηκαν να μην πέσουν στις ΗΠΑ στους 8! Εγώ νομίζω την Ισπανία ήθελαν να αποφύγουν για να μην αποκλειστούν από τους 16!

http://sport24.gr/Columns/Chrisanthis/oi_anamarthtoi_kai_h_diplh_ypoxrewsh_ths_ethnikhs.504559.html