Πέστα, πέστα. Έχουμε ξεχάσει πώς είναι τα παιχνίδια που παίρνουν οι ΠΑΙΚΤΕΣ. Χθες μπήκα σπίτι και άνοιξα την τουβού στο 38. Εννοείται ότι μόλις κατάλαβα τι έχασα, τράβαγα τα μαλλιά μου…
Είμαι Παναθηναϊκός και δηλώνω ευθαρσώς πως έχω να ευχαριστηθώ μπάσκετ στην ομάδα από τον καιρό του Bodiroga. Και ναι, έχω βαρεθεί τον Obradovic…
Εγω θα ήθελα να σημειώσω και κάτι άλλο που παρατηρώ πολυ συχνα στις δικές μας ομάδες. Φυσικά και ειναι απαραίτητα τα συστήματα, δείχνουν άλλωστε και τον τρόπο που παίζει μια ομάδα, την ταυτότητα της δηλαδή. Αμα λοιπόν ξεκινάς μια κίνηση και στα 5-6 σου βγαίνει μια ελευθερη θέση, τραβα το το γαμ…νο, μετα θα είναι χειρότερα. Οχι πρέπει να υλοποιηθεί το σχέδιο. Αν σουτάρεις νωρίς και το χάσεις είναι βεβιασμένη και χωρίς σκέψη προσπάθεια. Αν σουτάρεις στην εκπνοή, τότε ήσουν διστακτικός όταν είχες ευκαιρία, άμπαλος για την εξέδρα και η προσπάθεια είναι τραβηγμένη απο τα μαλλιά. Αν τα βάζεις όμως είσαι ήρωας σε κάθε περίπτωση. Αρα είναι θέμα ταλέντου, και οι παίχτες με ταλέντο είναι και θα πρέπει να είναι και ατομιστές με την έννοια ότι αυτοί πρέπει να παίρνουν όσες προσπάθεις τους λέει το μυαλό, η καρδιά και το χέρι τους.
Ειναι βέβαιο ότι ο Γκάλης. ο Κλειζα, ο Πασπαλιε, ο Τζόρνταν, ο Κόμπε είναι ατομιστές. Αν δεν ήταν αυτοί μήπως θα έπρεπε να είναι ο χθεσινός Γκουτιέρεζ ας πούμε?
για αυτο και εγω γουσταρω τον τεοντοσιτς,παροτι παιρνει τραβηγμενες προσπαθειες.βασικα,για αυτον ακριβως τον λογο τον παω!γιατι δεν κωλωνει να κανει οτι του βαρεσει η κουτρα του,αγνοωντας τις συνεπειες και ρισκαροντας για να παρει το ματς η ομαδα του.οπως και για αυτο παντα πηγαινα τον γκριρ.
Θέλω να ελπίζω ότι πλέον με το τρίποντο στα 6.75, οι άμυνες θ’ ανοίξουν κάπως και θα υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για σουτ από μέση απόσταση.
Αυτό με το τρίποντο έπρεπε να γίνει εδω και τουλάχιστον μια 5ετια. Γενικά αν δει κάποιος στατιστικά αγώνων τόσο στην ευρωλιγκα όσο και σε τούρνουα σαν το μουντομπάσκετ οι ομάδες σουτάρουν πολλά τρίποντα. Βασικά καλό θα είναι να μας έρθει και ένας άλλος κανονισμός από το ΝΒΑ, τα 3 δευτερόλεπτα στην άμυνα. Από την στιγμή που οι επιθέσεις στην Ευρώπη πήγαν στα 24 δεύτερα ξεκίνησε να “χαλάει” το θέαμα αφού οι κανονισμοί στην Ευρώπη ευνοούν τις άμυνες.
Πολύ χάλι ο Σκόλα πάλι
Πάντως, όσο κι αν αλλάξουν οι κανονισμοί, υπάρχει έλλειψη μεγάλων παικτών. Αυτών που πριν λίγο τους λέγαμε ατομιστές. Αυτοί που είναι το αλατοπίπερο σε ένα μεγάλο ματς, κάνοντάς το ακόμα μεγαλύτερο…
Πώς θα μπορέσω να ξεχάσω ποτέ τον τελικό Ρεάλ-Καζέρτα στο ΣΕΦ το 88…
2 παίκτες 108 πόντοι (ή 107;) Η νύχτα των δαιμόνων…
Ντράζεν και Όσκαρ Σμιτ ε; καμιά 60αριά ο πρώτος, καμιά 50αριά ο δεύτερος!
62 o Ντράζεν και 44 ο Οσκάρ.
Υπάρχει και όλο το ματς ανεβασμένο σε κάμποσα parts.
Και για να ευλογήσω λίγο τα γένια μου, ήμουν μέσα στο παιχνίδι αυτό…
Απ’ότι καταλάβατε, τα ευλογημένα μου γένια έχουν ασπρίσει πλέον:p
Σε καταλαβαίνω, και εγώ μέαα ήμουν. Ειχε ξεκινήσει μεγάλη πόρωση με το μπάσκετ τότε…
[SIZE=“4”]ΜΙΛΟΣ - FUCKIN’ - ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ [/SIZE]
- Δε σας χάλασε ο Κέσελι…
92-89 η σερβια με τρίποντο του τεοντοσιτς λίγο πριν την λήξη…
του τεοντοσιτς με τα 1/7 τρίποντα…
*εγώ επιμένω οτι κάποιος πρέπει να του μάθει να σουτάρει με ισορροπία στο σώμα του…
**γιατί δεν το έδειχνε το ματς?
Σερβία 92-89 Ισπανία. Με εκπληκτικό τρίποντο Τεόντοσιτς στο τέλος, η Σερβία στον ημιτελικό.
ρε τους νικησανε! μπραβο μωρη σερβια! για πες στατιστικα. δεν το εδειχνε το ματς απο οτι ειδα.
Ο Κέσελι 17 πόντους με 5/6 τρίποντα και ένα πολύ κρίσιμο στο 1,5 λεπτό, υπό πίεση.
Μίλος 12 πόντους με 2/8 τρίποντα, αλλά 8 ασίστ.
To έδειχναν στο Sport+ οι καραγκιόζηδες.
Ελπίζω να το πετύχω κάπου σε επανάληψη.
Όσοι έχετε λογ/σμό σε betfair ή bwin να ξέρετε ότι μπορείτε να βλέπετε σε streaming τα ματς.
Νομίζω τα δείχνει και το woop τα ματσάκια…