Μουντομπάσκετ 2010

τα ματς μπορειτε να τα βλεπεται στο woop.gr ειναι η ιστοσελιδα του σκαι,εχει πολυ καλη αναλυση και δεν κολλαει απλα ειναι δυο τρια δευτερολεπτα πισω

είναι απίστευτοι οι άνθρωποι…
ήθελαν σώνει και καλά να δείξουν πόλο(?) στο ετ1 και δεν το μετέφεραν στο νετ μη και χαλάσουν το δελτίο…
και έτσι πήγε στο Sport+ …

*ο κεσελι στο τρίποντο κοντά στο τέλος πόσο έμεινε στον αέρα…? ή μήπως δεν επεσε ακόμη?

γαμημένη κρατική, ψόφα.

Τι ματσ ηταν τουτο ρε μαγκες;…Το αξιζαν οι Σερβοι!Οι Ισπανοι εδειχναν καιρο κατωτερη αλλα καποιος επρεπε να το επιβεβαιωσει…Ε το εκαναν οι Σερβοι…!Μαγκια τους!8)

Τσαρτσαρή…είναι κάτι παιδιά που τρώνε ψωμί στην Ελλάδα, και θα σηκώσουν κούπα στο μουντομπάσκετ…εσύ πούλο:):!:

Φοβερος σουτερ ο Κεσελι! 5/6 τριποντα σημερα! Αν και μας ειχε δειξει και πριν το Μουντομπασκετ οτι εχει καλο χερι…

[SPOILER]… οταν καρπαζωσε τον “καποιοι δεν τιμανε το ψωμι που τρωνε” Κωστακη Τσαρτσαρη

[/SPOILER]

Μιλος θελω τετοια σαν τα σημερινα και στην Ελλαδα, σε πλερωνουμε… “τιμα το ψωμι που τρως” λοιπον να δικαιωθει και ο Κωστακης:p

μέτρια η σλοβενία, αλλά έχει πέσει πολύ σπρώξιμο στους απέναντι…

παίζουν μια άμυνα μπόμπα οι τουρκοι…
και με ανοχή και χωρίς…
πολύ θα ήθελα να δω ένα ματς τουρκιά-ηπα…να είναι ντέρμπι όμως…

8O8O πωπωπω τι εβαλε ρε…

ε νταξει, άμα ξέρω ότι δε μου σφυράνε φάουλ με τπτ, να δεις κι εγώ τι αμυνάρα παίζω. εδώ στην τελευταία φάση δε δώσανε το πεντακάθαρο φάουλ που κανε ο λάκοβιτς, γιατί θα μεναν από χρόνο οι τούρκοι, έλεος δλδ.

ψ. ωραία μλκια κάνανε οι ισπανοί στο τρίποντο του μιλος ε. έφυγε αυτός που τον πίεζε και βγήκε ο άλλος που τον κοίταγε με το κυάλι : P.

γιαυτό θέλω να δω τουρκια-ηπα…θα γίνει μάχη…

=D>…

παμε ρε μιλος, να σηκωσεις κ εσυ τιποτα…

Ο κώστας Τσαρτσαρής τώρα δικαιώνεται :stuck_out_tongue:

Και κάτι ακόμα…το διανοείστε ότι ο γιαννάκης ήθελε να τον διώξει??? #-o[-X:!:

τι ρητρα εχει ο τεοντοσιτς για ομαδα του nba??? μαλλον φετος θα ειναι κ η τελευταια στο γαυρο…

πως να ξεχαστει αυτο…??

@dr.love νομιζω ειχε κανει 4ετες οταν πρωτοηρθε, αλλα νομιζω ανανεωσε στο ενδιαμεσο. για nba δεν ξερω αν ψηνεται ακομα. μακαρι να παει… απο του χρονου ομως χεχεχεχε.

οι τουρκια με τοσο μετρια ομαδα και θα πανε ημιτελικο συντριβοντας μεχρι στιγμης οσους εχουν παιξει.ωραια τους τα ειχαν κανονισει απο την αρχη…
κατα τα αλλα,καλα τους εχωσαν τους ισπανους ντουντα,μιλος,κεσελι.8)

Δίκιο έχεις αλλά εντάξει έγινε αλλαγή και που να πάει να τον παίξει overplay:D

Δεν εκαναν καμια μαλακια. Καλα εκανε ο Γκαρμπαχοσα και στεκοταν εκει που στεκοταν για αμυνα, που να φανταστει οτι ο αλλος ο τρελος θα σουταρει απο εκεινο το σημειο. 8O

εμ, ας μάρκαρε όπως ο προηγούμενος.

Πιο γρήγορα πόδια ο Μίλος και με τόσο χώρο μπροστά του…Μπα.