αντε να φυγει γιατι εχει πεσει πολυ φτυσιμο και πιασιμο αρχ…ιων μην το κανει σαν το πικε-ζλαταν με τον φωτση
@ντουντ
υπηρχε mismatch στη φαση ρε ΑΣΧΕΤΕ, ετσι και τον μαρκαρε πιεστικα, θα τον εχανε για πλακα ετσι και εκανε κινηση για μεσα η θα εκανε φαουλ
τωρα πως γινεται οι σερβοι σε τελευταια, ολοκληρη, επιθεση με το σκορ ισοπαλο να επιλεγουν τριποντο απο τα 8 μετρα μονο ο θεος το ξερει
ω καλά, επιτρέψτε μου να χω τη γνώμη μου, σόρρυ κιόλας.
το φάγανε το τρίποντο hands down? κάνανε ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ στην άμυνα τότε, τέλος. το αν έφτασαν να χουν mismatch είναι δικό τους πρόβλημα.
εντιτ. και μιλάμε και για φάση που δεν έγινε καν σκρην ξέρω γω στη φάση που αλλάζουνε, απλά χαζέψανε εντελώς στην άμυνα. ανοίχτε τα ματάκια σας λίγο, άντε.
Ρε τον αλήτη τον Τεόντοσιτς!
Τον παλιοχαρακτήρα να πετάει τρίποντα από τα 10 μέτρα όταν η μπάλα “καίει”…
Ντροπή και αίσχος να έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιο παίχτη!!!
Βγες ρε Κωστάκη Τσαρτσαρή να τα πεις! :lol::lol:
Ωραία ματσάκια βλέπουμε τελευταία, μεγάλη ελπίδα και το αποψινό Λιθουανία-Αργεντινή. Πίστευα ότι θα έχανα το ενδιαφέρον μετα τον αποκλεισμό της Εθνικής αλλα ευτυχώς βλέπω ωραία πράγματα.
Ο Τεοντοσιτς είναι Παιχταράς με Κεφαλαίο. Και τσογλαναράς βεβαίως, αλλα έτσι πρέπει. Του πάει.
Μ 'αρέσει και ο τρόπος που παίζει η Τουρκία, όσο περνάνε η μέρες όλο και καλύτερα. Υπο την ανοχή των διαιτητών βέβαια και με το απαραίτητο προς το γηπεδούχο σπρώξιμο.
Πάντως οι ομάδες που έχουν μείνει σίγουρα έχουν δείξει πολύ περισσότερα απο τη δική μας. Για να δούμε…
Οι Σέρβοι είναι ήδη τελικό.
Αυτή είναι η μία οπτική.
Η άλλη είναι ότι εμείς που μπορούσαμε να έχουμε αυτούς τους αντιπάλους, παίξαμε άθλια με την Τουρκία και χάσαμε την ευκαιρία μας.
Ήταν το ματς της διοργάνωσης για την Ελλάδα και μπήκανε σαν κότες.
φιξδ
Ρε τι τους έπαιξε ο Τρελόντοσιτς! Λογικά η Σερβία πάει τελικό αν δεν γίνει χαμός με διαιτησίες στον ημιτελικό…
ωραια ολα αυτα αλλα δεν μας ειπε ο μιλος…μετα το σουτ του επιασε τα αρχιδακια ο παικτης που τον εκλεινε;
Χχαχααχαχαχαχαχαχα.Οχι ρε.Κανουν οι επαγγελματιες παικτες τετοιες πουστιες???Εγω παντως δεν ξερω κανενα επαγγελματια παικτη που να κανει τετοια πραγματα!
Λοιπόν, άργησα λίγο, αλλά τοποθετούμαι τώρα.
Απίστευτο ματς, νιώθω τυχερός που το είδα live και όχι από τη μαγντοσκόπηση της ΕΡΤ στις 12 (ουστ γελοίοι)
Ματς τακτικών, ομάδων και ταλέντου. Βλάποντας σήμερα το τελευταίο σουτ, νομίζω ότι ήταν να γίνει η επίθεση από το Μίλος, με όλο το clear out που του έγινε. Απλά εκείνος έπρεπε να διαλέξει τον τρόπο. Ο Μίλος είναι ένας παίκτης που θα σου υποσχεθεί ένα αξέχαστο ματς με κάθε τρόπο. Χθες ήταν ο σωστός τρόπος.
Μεγάλη βοήθεια από Κέσελι (για μένα το τελυταίο τρίποντό του ήταν το σουτ του ματς) και Σαβάνοβιτς (από το πουθενά, απίστευτη ποιότητα). Εκπληκτική διαχείριση παιχνιδιού και υλικού από τον παππού.
Όσο για την Τουρκία η ομάδα είναι στο πικ της. Μου αρέσει πολύ. Γουστάρουν τη φάση, έχουν την ψυχολογία και…ότι άλλο χρειάζεται. Είναι το μομέντουμ τους τώρα.
Καλά εγώ το είδα σε μαγνητοσκόπηση και γενικά αισθάνομαι τυχερός που είδα και αυτό αλλά και το αργεντινή-βραζιλία. Επίσης παρατηρήσατε με τι πάθος και τσαμπουκά έπαιζαν οι Σέρβοι? Πραγματικά με εντυπωσίασε γιατί δεν κώλωσαν πουθενά και γιατί είχαν ψυχολογία νικητή.
Ψηθειτε να στειλετε τα σερβακια να κανουν τσουτσες σ αυτον, να γελασουμε
1000+++++ like α ρε γελιο που εχει να πεσει φετος με τον μιλος θα γινει ΜΥΛΟΣ :p:p:p:p:p
α ρε οφτοπικ που πεφτει…
Άθλιοι ως τώρα και πρέπει να συνέλθουν άμεσα. Μόνο που δεν πέταξα τη καρέκλα από το μπαλκόνι από τα νεύρα μου. Και ειλικρινά, αν δεν ήταν ο Durant όλη η ομάδα θα είχε πολύ μεγάλο ζόρι αυτή τη στιγμή. Απίστευτος ότι και να πεί κανείς.
δε μπορώ να καταλάβω γιατί το παράτησαν οι ρώσσοι το ματς :?
Ρε 'συ Dude είπαμε.
Ότι μπορούσε έκανε η αλλαγή πάνω στο σκριν.Την καλύτερη επιλογή έκανε.
O Γκαρμπαχόσα τον έπαιζε και άμυνα ένα μέτρο έξω από το τρίποντο.Μιλάμε για παίκτη με ύψος 2.07 και ο Μίλος έχει 1.91!!
το τρίποντο του τεόντοσιτς μου θύμισε ένα που είχε βάλει ο στογιάκοβιτς σε τελικό πρωταθλήματος με ολυμπιακό στο ΣΕΦ σε αντίστοιχο χρονικό σημείο.
Πού στο διάλο παίζει αυτός ο Χάσεν? 8O
Έδιτ: Εστουντιάντες, πάρτε τον ΤΩΡΑ!
Έδιτ 2: Ασχέτως των αποπάνω σχολίων, τι-κάνει-η-Λθουανία-λέμε:!:
Πραγματικά.
Και βλέποντας όλες τις ομάδες που έχουν περάσει στους 4 και πως πέρασαν, πιστεύει ειλικρινά κανείς ότι η Εθνική μας με όσα είχε δείξει, είχε καμία θέση σε αυτές τις ομάδες? Ούτε κατά διάνοια…