Μουντομπάσκετ 2010

ποιο σκριν ρε, ούτε καν :lol:

μετά το (επιτυχημένο, λολ) σκριν, τους ίδιους παίχτες πιάνανε. μετά μόνοι τους τα μπλέξανε οι ισπανοί. ναφ σεντ, κούρασελ.

Είχα να πωρωθώ τόσο με Λιθουανία απ’το Ευρωμπάσκετ του '03!

Τεράστια απόδοση!

Αναπολω εκεινη την υπερομαδα που εκανε πλακα στους ισπανους στον τελικο…:bow:

Η λιθουανία αν δεν είχε και αυτόν τον εγωιστή ατομιστή Κλέιζα μια χαρά θα πήγαινε :stuck_out_tongue:
ΠΑΜΕ ΡΕ ΛΙΝΑΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ:!:

Θα λειψει φετος δυστυχως:(

Μια χαψά τους έκαναν οι Λιθουανοί τους Λάτιν. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Μπράβο σε μία μεγάλη σχολή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και αναρωτιέμαι (κάποιος το πόσταρε και πιο πάνω) με τι προσόντα θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στους 4…

Ρεεεεε, εκτός από το woop, ξέρετε κανένα άλλο σάιτ (και ξένο) που να streamάρει?

θελουμε τελικο σερβια-λιθουανια και μαχη των δυο ατομιστων και εγωιστων που παιρνουν τραβηγμενες προσπαθιες.μιλος-λινας!:smiley:

Μα τι λες άνθρωπέ μου;
ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!!!
Έτσι τουλάχιστον νόμιζαν όταν είχαμε πιάσει την ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ απόδοση στο Ακρόπολις:roll::roll:

Συγγνώμη φιλαράκι, δεν ήθελα να σα προσβάλλω.

Και δε με λες, πάμε ακόμα;;;

Ειρωνικό ήταν ποστ,όχι προς εσένα αλλά προς την Εθνική.Άλλωστε είναι γνωστό πόσο υποστήριζα την Ελλάδα κάνω-split-out-μισό-μέτρο-από-την-βασική.

Όχι, μη μασάς κι εγώ πλάκα κάνω… Απλά ήθελα να μάθω αν πάμε ακόμα, για να έρθω κι εγώ…:stuck_out_tongue:

παντως μετα και τις ομορφιες του ακροπολις,ουτε μπορω να φανταστω τι θα γινοταν σε επερχομενο ντερμπυ στο οακα παο-οσφπ αν ειχαν μεινει Λινας-Σοφο και κατεβαιναμε με Κεσελι-Μιλος-μπουρουση-Λινας-Σοφο!!!Λογικα θα ξεκιναγανε να τις παιζουνε(τις μαπες εε) απο το ζεσταμα κιολας:lol::lol: ειναι ολοι τερατα ψυχραιμιας,ενας και ενας :smiley:

θα το πάρει η Λιθουανία απίστευτη ΟΜΑΔΑ

Τρέμετε κωλοαμερικάνοι

διάνα έπεσες πάλι : P.

σκατούλες, δεν είχε σασπένς το ματς.

μόνο εγώ όταν βλέπω τη φανέλα του Odom διαβάζω DOOM? :lol:

Αυτη η αμερικη ειναι πολυ χειροτερη απ’το 2006?:-s

Έχω να φανατιστώ τόσο με ομάδα,όπως τώρα με την Σερβία,ούτε εγώ θυμάμαι πόσο

ΠΑΜΕ ΩΡΕ ΤΙΜΗΜΕΝΕ ΛΑΕ

Τι κάνουν έτσι ρε γαμώ στην άμυνα οι Τούρκοι;;Αϊ να τους σφυρίξουν τίποτα εκεί μέσα.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΛΟΣ

Ρε, αυτός ο Τέπιτς σε όσα ματς τον έχω δει δεν μπορεί ούτε λέη απ να βάλει.
Μοναδική παραφωνία της Σερβίας είναι.