Μουντομπάσκετ 2010

Γενικοτερα ειναι λιγο απογοητευση.Ο Κεσελι πολυ καλος και ουσιαστικος.Και μεγαλο ματς και σημερα.Απο τα καλυτερα τουρνουα αυτο.

Κέσελι! 8O 8O

Aφου τα ειπαμε, εχει χερι ο πουστης8)

Χαιρεσαι να τους βλεπεις τους Σερβους.Μακαρι να το παρουν.

Το 14 ποιος ειναι?Ο Βελιτσκοβιτς?Γαμιεται ο τουντσερις

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε πούστη μου;;;

Ε αϊ στο διάολο

Οκ η διαιτησία το έδωσε απλά στους τούρκους το παιχνίδι. Ειδικά στο 5ο φάουλ κρίστιτσ ανύπαρκτο και στα καπάκια στο καλάθι της σερβίας δεν δίνεται το γκολ-φάουλ . Οι σέρβοι είναι ψυχάρες , μπράβο τους.

Καλα οι τουρκοι αν δεν ειχαν το κοσμο και τους διαιτητες θα ηταν απλα μια μετρια ομαδα.Ανυπαρκτο φαουλ επανω στο καρφωμα του Ερντεν και μετα δεν εδωσαν γκοαλ φαουλ στην Σερβια.Ασε που φωναζαν στους διαιτητες λες και ηταν συμμαθητες απ’το δημοτικο

αυτο που σχεδιασε ο ιβκοβιτς στην τελευταια φαση δεν υπαρχει…μακαρι να εμπαινε να πεφταμε απο τα μπαλκονια

και νταξει συμφωνω το ματς το εδωσε η διαιτησια (ειδικα ενα αντιαθλητικο στον ασικ που αλλαξε ισορροπιες δεν το εδινε ουτε ο ερντογαν)

Μονο που δε τους εφτυσαν στη μουρη οι Τουρκοι και τολμησαν να δωσουν ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ στη Σερβια(ακομα κι αν ηταν διαολε).Καρναβαλοι…

Kαλά, όταν ηρεμήσετε λίγο θα καταλάβετε ότι δεν έκρινε και τόσο πολύ η διαιτησία το ματς.
Anyway, ματσάρα.

Κέσελι, Μίλος, Ντούντα συνεχίστε την δουλειά στον Θρύλο.
Το Φως έγραφε χτες για Σαβάνοβιτς, αν γίνεται να έρθει κι αυτός.

ειμαι ο μονος που πιστευω οτι οι σερβοι ‘‘πουλησαν’’ το ματς?

Βασικά τις γελοιότητες που κάνανε οι Σέρβοι στην άμυνα δεν είδα να σχολιάζετε.

Το καλάθι που εκρινε το μάτς πρέπει να ήταν το ευκολότερο καλάθι ever σε αντίστοιχο χρονικό σημείο και εξέλιξη παιχνιδιού.

δυστυχως δεν το ειδα το ματς αλλα το ακουσα και ακομα και μεσω ραδιοφωνου ενιωθες απιστευτη ενταση.οι τουρκοι απο οτι ακουσα βοηθηθηκαν πολυ αλλα επειδη βαριεμαι να ψαχνω να δω τη φαση,τοσο χαλια αμυνα παιξαν οι σερβοι στην τελευταια επιθεση?
κριμα που δεν τους σκισαν τους τουρκους παντως.

μπα απολυτα ηρεμος ειμαι, η διαιτησια εκρινε το ματς σε μεγαλο βαθμο…οταν στη φαση της προσπερασης δε σφυριζει φαουλ πχ ε δεν το λες και να παει στο διαολο σφυριγμα
για να μη μιλησω για το ποσες τεχνικες ποινες επρεπε να εχουν φαει

και γενικα δηλαδη ειδες πως επαιζαν αμυνα οι τουρκοι? σε ολη τη διοργανωση?

kai mono apo to onoma!ma mountobasket…xaxa p paei etsi?!#-o

Αυτος ο αχαρος ο ψηλος ο Τουρκος που μου διαφευγει αυτη την στιγμη το ονομα του, οντως τραυματιστηκε πολυ οταν εφαγε την μπουφλα στο μπασιμο ή εκανε τον σακατη γιατι εχει 40% στις βολες…?:-k

Δηλωσεις Ιβκοβιτς:

“Απόψε πέθανε το 50-50. Πέθανε το φερ πλέι. Πόσο πιο καθαρά να το πω; Είναι καθαρό και απλό αυτό που συνέβη. Πέθανε η ισονομία και εσείς όλοι, είδατε τι συνέβη” ανέφερε.

Kαι που να δεις τι σε περιμενει κοουτς τον Μαιο στους τελικους της Α1…:expressionless:

Αυριο ζορικος ο τελικος, αλλα πιστευω πως δεν θα μασησουν οι Αμερικανοι. Για να δουμε…

Εχω την εντυπωση οτι τον χτυπησε στον λαιμο και οχι στο μετοπο που του εβαζαν παγο:?

υ.γ:Ασικ

Ναι, γιατί ο Ίβκοβιτς είναι νέος στο κουρμπέτι, δεν τα χει ξαναδεί αυτά!
Ή μήπως, αντίστοιχα, δεν έχει ευνοηθεί κι αυτός; :wink:

Αύριο, εύκολα οι Αμερικάνοι. Οι Τούρκοι ξεθεώθηκαν σήμερα!

Εντάξει ήταν μια διαιτησία έδρας, ίσως λίγο ενισχυμένη, Το λάθος στην τελευταία επίθεση των τούρκων ήταν παιδαριώδες, γελοίο. Αντίστροφα, ο σχεδιασμός της τελευταίας επίθεσης του μισού δευτερολέπτου ήταν ευφυέστατος, με όση δόση τύχης χρειάζεται για να “βγει”.
Μπράβο στους δύο Σέρβους προπονητές, έτσι κι αλλιώς. Ειδικά ο παππούς έδωσε ρέστα στησίματος ομάδας από το πουθενά…