Επιτραπέζια παίζουμε?

Το έχω δει σε πολλές καφετέριες. Μια που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Studio στα Εξάρχεια απέναντι από την Όστρια

To game είναι για λιώσιμο. Το έχει φίλος και σχεδόν κάθε φορά παίζουμε. Έχει και δύσκολους αλλά και εύκολους γρίφους.

Το έχω και εγώ :smiley: εσύ κανόνισε να παίξουμε εκείνο με τα όπλα 8)

Εσύ κανόνισε, που έχεις χαθεί! Άντε την παρασκευή θα οργανωθούμε:D:D

Το εχω παρατησει το αθλημα γαμωτο. Πιο μικρος ελιωνα με επιτραπεζια! Για πειτε, υπαρχει κανα μαγαζι που να εχει ποικιλια σε επιτραπεζια παιχνιδια? Περα απο μεγαλες αλυσιδες.

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Θα βρεις πιστεύω ότι χρειάζεσαι :wink:

πέφτει πολύ γέλιο, ωραίο παιχνιδάκι για χαλάρωση μετά από παιχνίδια του στυλ κατάν, κάστρα του μυστρά, blokus…
στόχος είναι να ισορροπήσεις αντικείμενα με περίεργο σχήμα πάνω σε ένα παραλληλόγραμμο ξύλο…:D:D:D

Φήμες! Βάση μπαίνει οποιαδήποτε (και το κάνει πιο ενδιαφέρον)! :wink:

γαμαει το αποπανω, ναι!

επίσης καλο κάψιμο ειναι και αυτο

αλλα κάψιμο!!!:stuck_out_tongue:

α οκ!! ακόμα καλύτερα!!! :lol::lol::lol::lol:

Το Ρίκοσετ Ρόμποτς ωραίο παιχνιδάκι.

Πριν λίγες μέρες, μου πήραν δώρο το Mensa(στο εξωτερικό είναι γνωστό ως Mensa Connections) που εκδίδεται από την Κάισσα. Έχει ασχοληθεί κανένας;

Αχα πάρα μα πάρα πολύ καλό game. Ειδικά αν είναι πολλά άτομα, πρέπει πραγματικά να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει ώστε να καταφέρεις να βάλεις τα σχηματάκια ώστε να πάρεις πολλούς πόντους. Εξαιρετικό παιχνίδι.

Kastra kai Poliorkites…Megali anakalipsi leme…!!!Epos!

Πρόταση για τα Χριστούγεννα: [COLOR=“Blue”]Betrayal at the House on the Hill[/COLOR]…

Είστε 3-6 ταξιδιώτες (τρελός επιστήμονας, σαλεμένο κοριτσάκι, σπασικλάκι αγοράκι, φουσκωμένος μπρατσαράς, μυστήρια τύπισσα, ωραία γκόμενα) οι οποίοι έχετε καταλήξει σε ένα σπίτι πάνω στο λόφο. Καθένας από σας έχει μια ταχύτητα, δύναμη, γνώση και λογική. Το μόνο που βλέπετε μπροστά σας είναι τέσσερις πόρτες, το Foyer και κάτι σκάλες που οδηγούν πάνω…

Μιας και βρεθήκατε εκεί, εξοπλιστήκατε με φακούς και ξεκινάτε να εξερευνείτε το σπίτι…
Στη σειρά σας, μετακινείστε τόσα βήματα όσα σας επιτρέπει η ταχύτητά σας, ανοίγετε καινούρια δωμάτια (τα οποία τα παίρνετε τυχαία από μια στοίβα, δεν υπάρχει προκατασκευασμένο ταμπλώ-κάθε φορά είναι διαφορετική), στα οποία μπορούν να συμβούν διάφορα γεγονότα ανάλογα με το δωμάτιο, να βρείτε αντικείμενα ή να ανακαλύψετε οιωνούς…

Οι τελευταίοι είναι και το ζουμί του παιχνιδιού: όσους περισσότερους σηκώνετε, τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στο στοίχειωμα! Όταν συμβεί αυτό, αντιλαμβάνεστε πως ένας από σας είναι προδότης και πια θέλει το κακό σας. Μπορεί να επιστρατεύσει ζόμπι, γλίτσες, διαμελισμένα χέρια, διαβολικές κόπιες των εαυτών σας και άλλα τέτοια ζουμερά για να το επιτύχει…

Όταν συμβεί το στοίχειωμα, οι ομάδες είναι δύο: ο προδότης και οι υπόλοιποι ήρωες. Ο προδότης -που κι ο ίδιος αντιλαμβάνεται εκείνη την ώρα πως είναι τέτοιος, χωρίς να ήξερε τίποτα αρχικα γιατί βγαίνει τυχαία ανάλογα με το σενάριο- παίρνει το βιβλίο, διαβάζει τι πρέπει να κάνει για να σας κερδίσει και το ίδιο κάνετε και οι υπόλοιποι, παίρνοντας διαφορετικό βιβλίο, χωρίς να ξέρετε ακριβώς τις δυνάμεις και τον τρόπο νίκης η μία ομάδα της άλλης!

Τα σενάρια είναι 50 διαφορετικά, το ποιο θα παίξετε τελικά βγαίνει τυχαία μέσα από το παιχνίδι, ανάλογα με το ποιο. οιωνό σηκώσατε και σε ποιο δωμάτιο. Κανείς σας δεν ξέρει εξαρχής αν θα είναι προδότης στο τέλος και τι πρέπει να κάνει όταν συμβεί αυτό…

Έχω παίξει τρία μέχρι στιγμής και το καταχάρηκα. Οι κανόνες εν τω μεταξύ είναι πανεύκολοι. Ένας να τους έχει διαβάσει και δε χρειάζεται καν να τους εξηγήσει από πριν. Τα ανακαλύπτετε στην πορεία. Προχωράς, ανοίγεις δωμάτιο, σηκώνεις την κάρτα του δωματίου (γεγονός, αντικείμενο, οιωνός), κάνεις αυτό που σου λέει, παίζει ο επόμενως κ.ο.κ. Μόνο να ξέρετε αγγλικά, ε!

ΝΑΙΙΙΙ αυτό είναι το όνομα και το έψαχνα για να το ποστάρω. Πω όντως είναι καταπληκτικό παιχνίδι, το έχω παίξει 2-3 φορές στο playtimes στο γκίζι(εκεί νομίζω είναι). Οι κανόνες όπως λες απλοί. Το γαμάτο είναι ότι κάθε φορά το ταμπλό είναι τελείως διαφορετικό και δίνει για μένα bonus στο παιχνίδι. Τα αγγλικά νταξ δεν είναι τίποτα δεν χρησιμοποιεί όρους πυρηνικής φυσικής, απλά είναι. Σίγουρα πολύ καλή πρόταση!

Η ωραία γκόμενα τι δύναμη έχει; Να βάζει το σπασικλάκι και τον μπρατσαρά να της ανοίγουν τις πόρτες; :stuck_out_tongue:

Το αγαπημενο μου επιτραπεζιο ειναι το Mr.Jack το οποιο αγορασα απο τα Play House.

πολύ καλό. δεν έχει φάει ακόμα τρελό λιώσιμο, αλλά είναι θέμα ημερών :smiley: thanks σε αυτούς που το πρότειναν και σε αυτόν που το έκανε δώρο :smiley:

να το γράψω και εδω :stuck_out_tongue:
οσοι παίζεται tichu ή dog ή και wizard(αν και δεν εχω παίζει online) και ψήνεστε για κανενα game

ενημερώστε[B] εδω[/B]