Κυνόδοντας

ooooooooook

Ημαρτον ομως.

+1 σε vangeli σν και άξιζε πιο γερό facepalm

Πρέπει κάποιος να μαζέψει όλα αυτά τα κείμενα που γράφονται για τον Κυνόδοντα και να γράψει βιβλίο. Αυτό ειδικά ήταν πραγματικά απολαυστικό :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ώρες ώρες δεν το πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχουν ΤΟΣΟ ηλίθιοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα.

Μπραβο!! Να μπει στα best off αυτο

Το πηδήξανε και ψόφησε.

Γενικότερο σχόλιο/απορία:

Είναι ο Έλληνας τόσο ζώο, ή και άλλοι λαοί έχουν ασχοληθεί τόσο ηλίθια, με τόση κακεντρέχεια, και τοση περίσσεια πνευματική αναπηρεία, με τις λίγο πιο “διαφορετικές” ταινίες των ντόπιων σκηνοθετών τους? Τί σκατά αποκλείεται να είμαστε περίπτωση.

Ολοκληρο σαιτ δημιουργήθηκε για το κράξιμο του “σκυλοδοντα”. Για το θεο

Μιλας τωρα για μια χωρα που ο μονος ισως παγκοσμια αναγνωρισμενος σκηνοθετης της αναφερεται ως “αυτος με τις μεγαλες ταινιες”.

Νομίζω είμαστε ειδική περίπτωση. Τουλάχιστον δεν έχει υποπέσει στην δική μου αντίληψη κάτι παρόμοιο. Γενικά εδώ στην Ελλάδα τον χλευασμό τον έχουμε στο τσεπάκι και όχι μόνο για ταινίες. Το χειρότερο είναι πως μερικοί νομίζουν με όλα αυτά έχουν και χιούμορ.

Πλακα πλακα ομως το κειμενο του Ριζοσπαστη θαβεται απο μονο του…Ανακαλυπτει συνδεσεις και παραβολες που μονο γραφιας του Ρ θα μπορουσε να κανει…

Ειμαι τοσο ευτυχης που ειδα την ταινια πριν διαβασω τις καθε ειδους μπαρουφες…

Και μάλλον απόλυτα δίκαια είναι ο μοναδικός παγκόσμια αναγνωρισμένος, ε…

Λολ, είσαι φοβερή!

Λοιπόν την είδα την ταινία, άσχετα αν μου άρεσε ή δεν μου άρεσε, φυσικά δε θα ήταν ποτέ δυνατόν να μου αρέσει αφού έχω συγκεκριμένη σκέψη όσον αφορά ταινίες με “κοινωνικό” περιεχόμενο, πρόκειται για πάρα μα πάρα πολύ κακή ταινία.

Το βασικό πρόβληματά της κατά τη γνώμη μου είναι η απουσία σύνδεσης αιτιατού-αποτελέσματος στο (ούτως ή άλλως κορεσμένο) κύριο θέμα που πραγματεύεται, η διαταραχή της ισσοροπίας στο δίπολο μορφής-περιεχομένου και ειδικά ο ατελείωτος φορμαλισμός, και η πολύ επιφανειακή προσέγγιση του σκηνοθέτη.

Για την ηθοποιία δεν έχει νόημα να μιλήσω, νομίζω πως συνειδητά υποτάχτηκαν στις διαθέσεις του σκηνοθέτη για να αναδειχτεί η ταινία, απλά σε ορισμένες φορές, είναι πραγματικά τραγική. (Ειδικά στην πρώτη σκηνή έτριβα τα μάτια μου γιατί νόμιζα πως πρόκειται για διαφήμιση!)

Τώρα για το κείμενο του ριζοσπάστη αν και είναι υπερβολικό σε σημεία, κάνει μερικές σωστές επισημάνσεις. Μια άλλη γόνιμη κριτική που επισημαίνει από ελαφρώς διαφορετική σκοπιά πράγματα που θίγει και η κριτική του ριζοσπάστη:

[CENTER] [/CENTER]

ε οχι και ελαφρως διαφορετικη. αυτην μπορεις να την πεις τουλαχιστον “κριτικη”. καλα αυτα που λεει αλλα τωρα φτασαμε και σε σημειο να συγκρινουμε ενα εργο ενος νεου σκηνοθετη με αυτα ολοκληρωμενων και αναγνωρισμενων δημιουργων για να αποδειξουμε τι? οτι δεν ειναι ο νεος χανεκε?

Κι εγώ, για να μπορέσω να την κράξω με μεγαλύτερη χαρά και σιγουριά :lol:

Εμένα πάλι, γιατί η κριτική του Ριζοσπάστη μου μοιάζει τελείως αναμενόμενη; Το περίεργο θα ήταν να έγραφε κάτι άλλο. Και δε το λέω με ειρωνική-χλευαστική διάθεση, αλλά κρίνοντας από αυτά που πρεσβεύει και υποστηρίζει ο Ριζοσπάστης.

Μα δε πέσαμε από τα σύννεφα:wink:

Την είδα και εγώ χτες την ταινία. Δε μου άρεσε. Δε βρήκα κάτι το φοβερό σε αυτή, το νόημα που προσπαθούσε να περάσει δε με κέρδισε. Την προηγούμενη μέρα είχα δει τη Δανέζικη που πήρε το όσκαρ και την βρήκα φοβερή. Για μένα πολύς ντόρος έγινε για τον Κυνόδοντα και δεν τον άξιζε.

όχι ΤΟΣΟ. ΤΟΣΟΙ να λες…
Δεν είναι μόνο ποιοτικό το πρόβλημα. Είναι και ποσοτικό

μ αρεσε.υπερβολικος ντορος ναι κ κλεμμενο το σεναριο αλλα ηταν τουλαχιστον δυνατη ταινια.σφιξιμο στο στομαχι.