μόνο αν το βιντεοκλίπ είναι για τον πούτσο. Εμπιστευόμαστε όμως QuintomScenario που λέει πως είναι εξαιρετικό
το αντεξα ειναι ενα που εχει και μια γυμνη ?
βαριεμαι να ψαχνω
Δεν εχεις δει το βιντεοκλιπ του Αντεξα καρβου? Μα που ζειτε?
Σειρα μου να ρωτησω “μα καλα ποσο χρονων εισαι?”
EDIT: Εντωμεταξυ δεν ξερω καν αν το εχει σκηνοθετησει ο Λανθιμος ε, αλλο τραγουδι εβαλε η Ντομινο
Απλα ηθελα να το αναφερω
έλα πούσι ουόριορς φτάνει πια έχετε δίκιο
Εγώ προτείνω να διαγράψουμε το ποστ της domino μια που υπονομεύει τον Λάνθιμο και στοχεύει στο να μειώσει την αξία των έργων του. Και να ξεχάσουμε οτι υπήρξε ποτέ αυτό το ποστ.
Δε νομίζω πως η domino είχε καμιά πρόθεση να κάνει τους άλλους να “γελάσουν”. Απλά να μοιραστεί μαζί μας μια (αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα) πληροφορία. Η οποία όντως είναι λίγο άκυρη αλλά πραγματικά έχει ενδιαφέρον (Ρουβάς και Κυνόδοντας κολλάνε?? κι όμως, ναι!).
Απο κει και πέρα, καθίστε καλάαααααα γιατί πολύ θίξιμο έχει πέσει στα καλά του καθουμένου…
ΥΓ - Το πάνω ποστ βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Όλα για το pussy. Είπε ο mod-warrior.
sorry. Το ξέχασα. Δε συμμετέχουμε ποτέ σε ιντερνετικό διάλογο με άτομα που δεν έχουν ζωή. Έχουν περισσότερο χρόνο για σκότωμα και περισσότερη διάθεση να βριστούν στο ίντερνετ
εγώ θα πώ κάτι άλλο,δεν έχω πρόβλημα με το ποστ της domino αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως σχολιάζετε πολλοί χωρίς να έχετε δεί την ταινία γενικότερα
Για να κρίνετε ένα σκηνοθέτη πρέπει να παρακολουθήσετε στενά την πορεία του στη μεγάλη οθόνη
παιρνετε ναρκωτικα? δηλαδη περα απο το ποστ του panos που το δατε το θιξιμο? τοσα και τοσα εχουν γραφτει εδω μεσα. και για τα βιντεοκλιπ παιζει να χουν ποσταριστει απ την πρωτη σελιδα.
Τι ηλικίες έχετε όλοι εσείς?
Έδιτ:
Ντόμινο, γιατί θίγεσαι? Πόσταρες κάτι σε χώρο δημόσιου διαλόγου και το ποστ σου σχολιάστηκε. Με καλό τρόπο, με κακό τρόπο, με ειρωνικό τρόπο ή με υποτιμητικό τρόπο δεν έχει σημασία. Αυτή είναι η φύση των φόρουμς.
Το ίδιο ισχύει και για τους υπερασπιστές.
Μα τόση ευθιξία πια?
Ποιοι όλοι; Η domino? Ο panos? Οι πούσι ουόριορς? Αυτοί που δε την είπαν στη domino αλλά τους την είπαν? Αυτοί που τρολάρουν? Αυτοί που δεν πόσταραν? Ο Λάνθιμος?
Έλεος πραγματικά παιδιά (όχι όλοι σας)
[U]Η λύση για το πρόβλημα σας είναι μια:[/U]
www.youtube.com -> register
___ φτιάξτε λογαριασμό εκεί κ συνεχίστε. Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να τα διαβάζει αυτά.
Εντωμεταξύ αν είχε πατήσει στο προφίλ της, θα είχε δει την ηλικία της και δεν θα γινόταν όλος αυτός ο χαμός. :):!:
Κι έλεγα πότε θα το πετάξει κάποιος… worst enemy, και κανείς τους να μην είχε πει τίποτα, δεν θα καθόμουν να περιμένω από άλλους να υπερασπιστούν την τιμή μου.
Και τέλος πάντων, big deal πια, έλεος! Τώρα αν μπει στο θρεντ κάποιος φαν της ταινίας θα 'χει κάθε δίκιο να βρίζει έτσι όπως το κάναμε.
Κλασικές διαμάχες μεταξύ των κλασικών χρηστών. Πάω να πάρω κανά ναρκωτικό να στανιάρω. :PP
L.Eye, έχεις δίκιο. Καιρός να συνεχιστεί η κουβέντα για κάτι περισσότερο ουσιώδες…
καλησπέρα, είδα την ταινία χθες με τη μαμά μου και ήταν πολύ καλή.
υγ: είμαι 13
καητπέρα
Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι.
Το ποιός έγραψε κάτι άστοχο, ας το κρίνουν οι αναγνώστες, μην τους υποτιμάς.
Για ποιό λόγο η [U]κοπέλα[/U], αναφέρεται σε παλιές δουλειές του Λάνθιμου, σε αυτό το thread και με τέτοιο τρόπο (προβοκατόρικο, όπως είπε κ κάποιος άλλος ανώριμος σαν και μένα)?
Ας δείτε όμως όλοι οι προστάτες της όμορφης domino ( η οποία, αφού πιστεύει πως ήταν στοχευμένο το post, γιατί ευχαριστεί για την συμπαράσταση και την έχει ανάγκη?) την ταινία και ελάτε μετά να τα πούμε.
Και φυσικά, τα περί ανωριμότητας, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσουν, όταν όλοι όσοι βιάστηκαν να κρίνουν, δεν έχουν δει την ταινία ή ακόμα χειρότερα την έχουν δει αποσπασματικά!
τέσπα όντως τώρα το κουράζουμε:) Kλάιν τώρα ξεχάστε το
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΝΘΙΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Η αποκάλυψη των «Αλπεων»
Τα μέλη της, μια νοσοκόμα, μια προπονήτρια και κάποιος που ασκεί ένα παραϊατρικό επάγγελμα (στους ρόλους οι Αγγελική Παπούλια, Αριάν Λαμπέντ, [B]Τζόνι Βεκρής[/B])
:razz: