__Απ’ ότι ξέρω (γιατί αγαπάω πολύ τους τρελοιάπωνες), είναι τρομερά ευγενικοί και σεμνοί [SPOILER](ή έστω τρομερά τυπικά ευγενικοί/σεμνοί -π.χ. σχεδόν ποτέ δε θα σου πούνε “όχι”, θα σου πούνε “το βλέπω δύσκολο” και εσύ θα πρέπει να καταλάβεις, γι’ αυτό π.χ. θεωρούν “ανωριμους” και αναγωγους πολλές φορές τους "δυναμικούς’ δυτικούς επιχειρηματίες, ή π.χ. δεν λένε ποτέ “έχω γαμήσει, είμαι θεός, αυτό που έκανα είναι ότι καλύτερο έχει γίνει” κλπ, έτσι είχαν παρεξηγήσει οι δυτικοί δημοσιογράφοι δηλώσεις του “ημίθεου” σκηνοθέτη/παραγωγού/ταπάνταόλα Kojima όταν είπε “δεν είναι και τόσο καλό” από ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ σε ερώτηση δημοσιοφράφου “θα είναι το καλύτερο αυτό το metal gear” ή κάτι τέτοιο, και είχαν γράψει “ο ίδιος ο Κοτζίμα δήλωνει πως το επόμενο MGS θα είναι μέτριο;!” στα headlines τους :lol:)[/SPOILER] και μιας και δηλώνεις συνεχώς την αγάπη και τον θαυμασμό σου, γι’ αυτό το είπα. Εξού και δε καταλαβαίνω που ξεφεύγει η συλλογιστική μου.
__Οσο για το όνομα, το έγραψα έτσι γιατί την ψιλοείπες σε κάποιον που σε είχε πει “ΓιοΤΖίμπο”… ίσως ήταν και λίγο παγίδα από που έκανα… συγνώμη. …αλλά και πάλι αντέδρασες με τον ίδιο τρόπο, [I]“μο[B]χ[/B]ίτο”[/I], ευγενικοσαρκαστικοαπαξιωτικούτσικα, λες και πρέπει να ξέρει κάποιος πώς προφέρεται μία δύσκολη και ιδιαίτερη λέξη. Και δεν ξέρω πώς σου φέρεται το φόρουμ (αλήθεια, ίσως και να έχεις δίκαιο, δεν έχω παρακολουθήσει εκτενώς), αλλά να πως εσύ 2στις2 περιπτώσεις φέρθηκες στο φόρουμ… Μικρό το κακό, “πταίσμα” αν θες, αλλα ισχύον παράδειγμα -και το αναφέρω μιας και από την απάντησή σου μου δείχνεις ότι ίσως και να σκεφτείς ότι μπορει να σφάλεις και κάπου -πράγμα πολύ δύσκολο και μπράβο σου.