Εμενα παντως δε μ αφηνουν οι γονεις μου…
Τα λεφτα ειναι ειναι για μενα ο κυριος λογος… Αν και δεν πρεπει ποτε να μετανιωνεις η να το βαζεις κατω λογω αυτου. Εχω παει σε πολλες συναυλιες χωρις φραγκο στην τσεπη, περιμενοντας απεξω.
Το διακοπες το καταλαβαινω και ειναι σοβαρος λογος. Δεν θα κανονιζα με τιποτα τις διακοπες μου για μια συναυλια, εκτος απο 3-4 εξαιρετικες περιπτωσεις - και αυτο δεν μπορει να ειναι καθε φορα οι μεγαλες συναυλιες που γινονται καθε καλοκαιρι, που ακουω συνεχεια απο ατομα, δεν το χανω με τιποτα και τετοια. Δεν μπορει να ειμαστε οπαδοι σε ολες τις μπαντες που ερχονται headliners στα καλοκαιρινα φεστιβαλ.
Αν δεν ξερω καλα την μπαντα προφανως και δεν θα κατσω να πληρωσω για να τη δω. ΚΑι δεν το λεω υποτιμητικα για την μπαντα και για τους οπαδους της, αλλα νταξει εδω δε μας περισσευουν για αλλα κι αλλα…
Οι διοργανωτες ειναι ενα προβλημα, αν και νταξει δεν εχω κατσει να σκεφτω ποτε ποιος ειναι διοργανωτης για το αν θα αποφασισω να παρω τικετο. Μπορει μαλακια μου, αλλα ετσι λειτουργω μεχρι στιγμης.
Η δουλεια ειναι ενας αλλος κυριος λογος - που δεν εχω αντιμετωπισει προς το παρον, συντομα θα μαι και γω παθων. Αλλα πιστευω πως αυτο αφορα κυριως φεστιβαλ, καθως οσες συναυλιες μπορω να θυμηθω ξεκινα παντα μετα τις 9 μην πω 10-11. Εξαιρουνται βεβαιως οσοι δουλευουν βραδυ
Εξεταστικη δεν τιθεται καν ζητημα. Δεν εχω χασει ποτε συναυλια που πραγματικα ε=ηθελα να δω εξαιτιας εξεταστικης. Εδω οπως και παραπανω μπαινει ο παραγοντας ποσο καιγεσαι να δεις τη μπαντα που ειπε ο κρισπ. Συναυλιες που δεν ηθελα με τιποτα να χασω, δνε τις εχασα παροτι εδινα μαθημα την επομενη μερα (και φυσικα δεν το περασα:p) οπως πχ Municipal Waste, Sabbat, Cynic, ενω στο sonisphere δεν μπηκα καν στο κοπο να παω να δωσω το μαθημα παροτι προλαβαινα. Ακομα και να θες να περασεις το μαθημα ουτε οι 5-6 ωρες μαξιμουμ μιας συναυλιας θα σε σωσουν - με σωστο προγραμμα η ακομα και με καγκουριλικια τυπου αυπνια, μια χαρα εισαι. Ακομα και φεστιβαλ, μια μερα αναπληρωνεται πιστευω, δεν ξερω…
Γενικα, εκτος απο παραγοντες της τελευταιας στιγμης, μια συναυλια που θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δεις θα τη δεις δεν πα να χαλαει ο κοσμος. Αυτο