Παιδικές εμπειρίες

2α γυμνασιου, μπαινουμε σε κυριλε καφετερια 15 ατομα. Ερχεται η τυπισσα να παραγγειλει, λεει ενας, λοιπον ειμαστε 1,2,3…15 νερα! Μας διωχνουν, και καθομαστε στο πλαι της καφετεριας σενα τζαμι περιεργο (δεν εβλεπες μεσα) που εβγαζε εντονο κοκκινο φως. Αφου ειμαστε εκει ωρα, ερχεται ενας σεκιουριτας (:?) να μας διωξει. Και κανει ενα παιδι, α σορρυ, δεν ειδα το κοκκινο φωτακι. :lol:. Μετα ο τυπος παει να δειρει τον φιλο μου αλλα αρχισαμε ολοι να τρεχουμε :lol:.

Επισης 2α γυμνασιου, μαζευονταν στο σχολασμα στο τελος της χρονιας ολοι στο σταθμο λεωφορειου διπλα απτο γυμνασιο/λυκειο και πεταγαμε (50 ατομα περιπου) νερομπομπες, αλευρια, αυγα…καμια φορα μερικοι πεταγανε λεμονια και σπαγανε και κανα τζαμι (οχι πως το θεωρω σωστο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :p)…

Θυμαμαι επισης τριτη δημοτικου με ενα παιδι καναμε διαγωνισμο ποιος θα φιλισει (οπουδηποτε!) ενα συγκεκριμενο κοριτσι. Θα το χα φιλισει καμια 10αρια φορες. Μια μερα λοιπον φοραγε τιραντα και την φιλισα στον ωμο οταν κατεβαιναμε τις σκαλες. Με βουταει απο πισω η δασκαλα και μου λεει: το ρωτησες ρε το κοριτσι και το φιλας?. Λεει το κοριτσι: οχι κυρια δεν πειραζει. Τελικα τα φτιαξαμε :stuck_out_tongue:

3η γυμνασιου ειχαμε ενα κοριτσι στο σχολειο που λεει δεν θα φιλισει ποτε της αντρα! Παω εγω λοιπον και της κανω κατι που βγαλανε στο αλλο δημοτικο, και καλα οτι της κατεβαζεις το κεφαλι και σου κανει πιπα, αλλα της το κανα απο αποσταση 3 μετραων. Ουρλιαζει αυτη, πεταει μπουκαλια, κασετινες, το λεει στη μανα της, η οποια γυρναει και λεει παντου οτι ειμαι κωλοπαιδο (μεχρι και στο αυτι της μανας μου εφτασε απο καθηγητρια κλπ). Ερχεται λοιπον μια μερα η μανα της ολο μαγκια να με μαλωσει μπροστα σε 100 παιδια στο σχολασμα, και εκει που ολοι λενε “ωχ, την εβαψε ο ρωμανος”, αρχιζω να κατεβαζω χριστοπαναγιες :p. Αι στο διαολο μωρη της λεω, και σταματα να λες μαλακιες για μενα παντου. Τελικα πηρε το αυτοκινητο και εφυγε. Κουβεντα δεν ειπε :stuck_out_tongue:

καλοκαιρι καπου δευτερα-τριτη δημοτικου, και ο αδερφος και τα ξαδερφια παιζανε μπασκετ, αλλα εμενα δε με παιζανε γιατι ημουν η πιο μικρη και θα περισσευε ενας αν εμπαινα. ε και για να τους τραβηξω την προσοχη εκανα οτι σκαλωσα σε κατι καγκελα και αρχισα να φωναζω “βοηθειαααα”…ε τρεχουν ολοι, και μολις ηρθαν εσκασα στα γελια! μετα απο 2 λεπτα εκανα παλι το ιδιο… “βοηθειααα”…ηρθαν παλι και τσατιστηκαν πολυ αυτη τη φορα και γω παλι εσκασα στα γελια! ε την τριτη φορα σκαλωσα ομως πραγματικα στα καγκελα και πονουσε το χερι μου απιστευτα και δεν μπορουσα να το κουνησω, και αρχιζα να φωναζω βοηθεια, αλλα τοτε δεν ερχοταν κανεις γιατι νομιζαν παλι πλακα εκανα :frowning: μετα απο κανενα 5λεπτο ηρθαν τελικα αλλα το χερι ειχε ηδη ραγισει :smiley:

μια φορα στο σπιτι διψουσα πολυ, και πηρα ενα μεγααααλο ποτηρι, το γεμισα και ηπια, αλλα τελικα ηταν σταχτοδοχειο :expressionless: ευτυχως δεν ειχε σταχτες μεσα…

κατι χριστουγεννα λεγαμε τα καλαντα με την ξαδερφη μου και κατι συγγενεις που με ηξεραν μου εδιναν χιλιαρικα, και την ξαδερφη πεντακοσαρικα, και αυτη μου προτεινε να ανταλλαξουμε τα “μπλε” με τα “καφε” και γω δεχτηκα :expressionless:

:lol2:

Εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κουκλαρα μου!!!:thumbup: :thumbup:

Ρισπεκτ!!!

Kαι τελικά σου χάλασε από την πολλή χρήση ε;

:stuck_out_tongue:

Εγω θυμαμαι στο γυμνασιο δευτερα νομιζω πηγαινα,που ειχαμε μαθημα πληροφορικη και χρησιομοποιουσαμε κατι υπολογιστες windows 3.1!!!καναμε φασαρια ολοι στην ταξη και η καθηγητρια επιασε εμενα κ με πηγε στο γυμνασιαρχη επειδη λεει ξεκινησα τη φασαρια κ τετοια…ε με παει κ ζητα να μου δωσουνε 3ημερη,ο γυμνασιαρχης μεσα στη χαρα του λεει:θα παρω τηλ και τον πατερα σου να μαθει τι κουμασι εισαι να σου δωσει κ λιγο ξυλο μπας κ στρωσεις κωλοπαιδο!!(τα χα κλασει εγω)!! ε τον παιρνει τηλ [τη συζητηση μ την ειπε αργοτερα ο πατερας μ] κ του λεει ξερω γω ο γιος σας μλουσε στην ταξη κλπ κλπ και θα του δωσω 3ημερη…του λεει ο πατερας μου:κ εσυ ρε μαστορα στα νιατα σου δεν εκανες φασαρια?δε μιλουσες?δεν εκανες μαλακιες ρε αδερφε?σας παρακαλω του λεει κυριε πχοιος ειστε και μου μιλατε ετσι?τι σχεση εχει να κανει αυτο που λετε με τον αλητη το γιο σας?.. τον αρχιζει ο πατερας μου στα μπινελικια για κανα 10 λεπτο[τα οποια ποτε δεν εμαθα] κ αφου κλεινει το τηλ ο γυμνασιαρχης μ λεει…ερχεται απο δω ο πατερας σου…καλυτερα να πας να τον περιμενεις εξω παιδι μου γιατι απ οτι καταλαβα εχει ι δουλεια…μαλλον θα βγιαζεται!!κ με την αποβολη τι θα κανω του λεω.εεε μωρε δε πειραζει πες πως δεν στην εδωσα:lol: :lol: :lol:

Μια μερα ηταν ενας φιλος μου στο θρανιο του (πεμπτη δημοτικου) και προσπαθουσε να κανει μια ασκηση. Απο πανω ηταν η δασκαλα και του λεγε “δεν το κανεις καλα” και εγω ακριβως διπλα να τον κοροιδευω οτι και καλα ειναι τουβλο :p. Σηκωνεται καποια φαση αυτος και μου τραβαει ενα μπουκετο στην κοιλια. Πεφτω κατω εγω (με ποναγαν και τα @@@ μου ως γνωστον μετα απο μπουνια στην κοιλια) και αρχιζω χριστοπαναγιες. Βγαζει αυτο λοιπον ενα χαρτοκοφτη και μου τον βαζει στον λαιμο (ολα αυτα μπροστα στη δασκαλα!). Τον ριχνω απτην αλλη εγω και αρχιζουμε και οι δυο να ταβαμε τον χαρτοκοφτη! :lol:. Καποια στιγμη λοιπον τον βουταω, τον δινω απευθειας στη δασκαλα (την ιδια που με ειχε δειρει :p) και κατευθειαν με βουταει απτα μαλλια και με παει στο διευθυντη. Τελικα φαγαμε και οι δυο ποινη να μην παμε στην μονοημερη που ακολουθουσε :frowning:

αν και εγω πηγα κρυφα χωρις να με παρουν χαμπαρι και δεν πληρωσα κιολας :stuck_out_tongue: χαχαχα

Αλλο σκηνικο: σε διαρκεια πολεμου (!) που σας ελεγα, με ειχαν στριμωξει σε μια αδιεξοδο μεσα στο κτηριο του σχολειου 4 εχθροι! Μια λυση υπηρχε…μπαινω στις γυναικιες τουαλετες και τους ελεγα “ελατε μεσα ρε κοτες”…αχαχαχα Τελικα ηρθαν ενισχυσεις απτο τμημα μου και τους καναμε τουλουμι! Τεταρτη δημοτικου αυτο…

Ο Αντίχριστος σε παιδική μορφή:p :lol:
Ειλικρινά,δεν θα ήθελα ένα παιδί που να φέρετε έτσι:p θα ‘χα πεθάει απ’ την ανυσηχία μου…no offence8)

Παντως ΤΩΡΑ ολες οι φιλες της μανας μου της λενε οτι παρακαλανε να χαν ενα παιδι σαν εμενα :stuck_out_tongue:

Αλλα σκηνικα:

(μερικα απο τα ακολουθα ειναι απο περιγραφη της μανας μου γτ εγω δεν τοa θυμαμαι)

3 χρονων εσκασα μπουκετο στη νονα μου η οποια καθε μερα με φυλαγε. Το ματι της μαυρισε, και επιπλεον εγινε ρεζιλι γτ ολοι οι γνωστοι της νομιζαν οτι την εδειρε ο αντρας της :stuck_out_tongue:

Επισης τριων χρονων η νονα μου μου απλωνει το χερι και μου λεει το γνωστο “τι γραφει εδω?”. Και της λεω εγω “ο,τι και να γραφει στα αρχιδια μου!”, και αρχισα να τρεχω :stuck_out_tongue:

Ενα που το θυμαμαι κι εγω: Παλι τριων χρονων σε τραπεζι που κανουμε σπιτι μου. Ποσες φορες προσπαθουσατε να μιλησετε και σας διεκοπταν λες και δεν υπηρχατε οι μεγαλοι?! Πολλες! Και ειναι πολυ σπαστικο. Σκηνικο λοιπον: (παλι με την νονα μου :p)

Εκει που εχω αρχισει να μιλαω και με κοιταγανε ολοι χωρις καν να δινουν σημασια αρχιζει η νονα μου να μιλαει λες και δεν υπηρχα! Και κανω εγω “βουλοστο ρε γαμωτο μας εχεις πριξει επιτελους!” μπροστα σε 15 καλεσμενους! Με την μια με βουταει η μανα μου και με παει στο δωματιο. Ακομα θυμαμαι τις μελανιες απτη ζωνη :stuck_out_tongue:

To be continued…

8O Vedder,άλλαξα γνώμη,δεν θα ήθελα να σε είχα βαφτίσει:p

Vedder,καλά που δεν σε πέτυχε κάνας Ηρώδης…:lol:

Βασικα της εχω κανει πολλα ακομα, γιατι επι 2 χρονια με φυλαγε καθε πρωι! Μαλιστα πριν 3 χρονια εκανε παιδι το οπιο της εχει σπασει τα νευρα και μου ειπε: Με εσενα ειχα υπομονη γιατι ησουν σαν το πρωτο μου παιδι αλλα με αυτο εδω δεν αντεχω!..συνεπως ολο το βριζει :stuck_out_tongue:

Το κακομοιρο τι τραβαει :stuck_out_tongue: …οσα θα επρεπε να ειχα τραβηξει εγω :stuck_out_tongue:

Vedder αλανιαρη…

I beg your pardon?

padron :stuck_out_tongue: :wink:

Εννοω οτι δεν ησουν φρονιμο παιδακι.

Λοιπον,μικρος(6η δημοτικου) ημουν με ενα φιλο μου στη πλατεια του χωριου.Αυτος στεκοταν μπροστα σε ενα παρατημενο αυτοκινητο,ενω εγω βρισκομουν απεναντι του σε μια αποσταση 20 μετρων.
Ξαφνου περνει το ματι μου ενα παρατημενο μπετοσιδερο που στεκοταν προκλητικα διπλα μου
Εκεινη την στιγμη περνω την αποφαση και το εκτοξευω προς την μερια του για να το πιασει.
Ομως δεν υπολογιζω σωστα την δυναμη,και αυτο αρχισε να στροβιλιζει με ταχυτητα στον αερα και να κατευθυνεται στο κεφαλι του!!!Το χειροτερο ηταν οτι αυτος δεν το ειχε παρει χαμπαρι γιατι κοιταγε αλλου!!
Εγω να ειμαι σε μια φαση σοκ,δεν μπορουσα καν να τον προειδοποιησω,και το μονο που καταφερα ηταν να βγαλω κατι ακαταλαβιστικες κραυγες!!Αυτος ακουγοντας με,γυρναει προς το μερος μου.και βλεπει το μπετοσιδρεο να κατευθυνεται κατευθειαν στο κεφαλι του και τελευταια στιγμη σκυβει και το αποφευγει!!!Μετα το μπετοσιδερο “ξυνει” την οροφη του αυτοκινητου,και επειτα διαπιστωνουμε οτι του εκανα γρατζουνια περιπου ενος εκατοστου8O 8O Οπως καταλαβατε ειμαστε πολυ τυχεροι,και εγω και ο φιλος!!

[SPOILER]   Ξεχασα να σας πω οτι χεστηκα απο το φοβο μου[/SPOILER]

ηταν 3η γυμνασιου. πριν 3 χρονια δηλαδη… ειχαμε καλλιτεχνικα και ως συνηθως βαριομουνα και σκεφτομουν να κανω κατι για να σπασω την μονοτονια. περνω λοιπον την γομα και την πεταω στον κολλητο μου στην αλλη ακρη της ταξης και τον πετυχαινω στο κεφαλι. αυτος νευριασμενος ανταποδιδει τα πυρα. εγω ομως σκυβω την τελευταια στιγμη και η γομα πετυχαινει τον καθηγητη στο κεφαλι… καπως ετσι προσθεσα στην συλλογη μου αλλη μια απο τις αμετρητες ωριαιες αποβολες… τουλαχιστον γελασα αυτο ειχε σημασια.

Ρε πουστη μου ουτε μια ωριαια δεν εχω παρει. :frowning: Και στην 3η λυκειου ειχα φτασει σε φαση να παρακαλαω να μου ριξει μια καθηγητρια αλλα δεν το κανε. :frowning: Σας ζηλευω.