αυθόρμητα κινήματα δυστυχώς θα γίνουν σωστά όταν ο έλληνας ΔΕΝ ΕΧΕΙ λεφτα για τον καφέ μετά…
προς το παρόν,το μου πρόσφερε εμένα ήταν ένα χαμόγελο όταν είπαν
"σφάξτε τον χοντρό,να φάμε χοιρινό"
περίμενα τουλάχιστον να υπήρχε μία συζήτηση,ένας προβληματισμός για το τι ζητάμε και τί αντιπροτείνουμε.αλλά όσο κάθησα δεν είδα τίποτα τέτοιο.
βέβαια καλό που κατέβηκε κόσμος.δείχνει ότι υπάρχει θέληση για αλλαγή.
προς τα πού είναι το θέμα και δεν φαίνεται να το ξεκαθαρίζουνε.
και για αυτό τους την λέει μέχρι και ο τραγικότατος πεταλωτής
ο κ. Πεταλωτής επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει κουλτούρα δημοψηφισμάτων στην Ελλάδα, αλλά, όμως, αν υπήρχε θέμα διεξαγωγής δημοψηφίσματος, θα πρέπει να διευκρινιστούν οι στόχοι και τα ερωτήματα - κάτι που τώρα δεν τίθεται».
Οποιος εχει τη μυγα μιγιαζεται παντως, διοτι οταν εγραφα για τους ‘‘δηθεν τρου γνωστες των πολιτικων’’ δεν ειχα στο μυαλο μου εσενα, αλλα ολα τα υπολοιπα παλικαρια ηλικιων 17-20 που ανεφερες στο ποστ σου. Ηθελα να κανω εντιτ να πω οτι δεν αναφερομαι σε εσενα, αλλα λεω ασε να τσιμπησει. Α, no offence στα παιδια ειλικρινα, απλα ειναι η φαση οτι μολις μαθεις και χωθεις σε κατι, συνηθως το υποστηριζεις με σθενος…
Σε ο,τι αφορα το πρωτο μπολντ τωρα, πως οριζεις το να ‘‘πιασει’’ ?
Διοτι αν πιασει για τα καλα και, λεμε τωρα ε, υποθετικα, απαλλαγεις απο το μνημονιο ή βγει το χρεος απεχθες, και τελος παντων με καποιον μαγικο τροπο τη γλιτωσει ο ελληνικος λαος, ε τοτε προφανως δεν θα ειναι πισωγυρισμα, διοτι ο στοχος ολων θα εχει επιτευχθει.
Αν τωρα λεγοντας ‘‘πιασει’’ εννοεις να καθιερωθει ως μορφη διαμαρτυριας και διεκδικησης απο τους πολιτες, παρ’ολο που το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο με τις κλασσικες πορειες-διαδηλωσεις που γινονται ως τωρα - δηλαδη κανενα ουσιαστικο αποτελεσμα- τοτε ναι θα ειναι πισωγυρισμα μιας και θα εχει μειωθει και η αγωνιστικοτητα και η πολιτικη συνειδηση.
Βεβαια οι περισσοτεροι εχουν σιχαθει να βλεπουν κομματικους βοσκους και ανοιγμενα κεφαλια σε καθε διαδηλωση, γι’αυτο και το στηριζουν αυτο τωρα…
Ολολολο! Αυτες οι μαζες οχι μονο θα ξανακλειστουν σπιτι τους αλλα θα ξαναψηφισουν και ανετα πασοκ/νδ. Αν ειχαν/ειχαμε συνειδητοποιησει πραγματικα την κατασταση θα ειχαμε χαμο, οχι φραπε στο χερι και συνταγμα “να δουμε τι παιζει” επειδη το καναμε attending στο φβ και υπαρχει hype. Δεν αποκλειεται η πιθανοτητα να οδηγησει καπου θετικα ολο αυτο, απλα στα δικα μου ματια ειναι μηδαμινη.
δεν είναι το μνημόνιο το πρόβλημα [του] αλλά ο καπιταλισμός και το κεφάλαιο…
και ακόμα και αν φύγει το μνημόνιο [λέμε τώρα] την ελλάδα θα την “σώσει” το κεφάλαιο…και μπορεί να αποβεί χειρότερο…
και για το τελευταίο που λες στο έντιτ για τα ανοιγμένα κεφάλια το κκε έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και όσες φορές έχω πάει με το ΠΑΜΕ ούτε μισό δακρυγόνο δεν έχω μυρίσει…αλλά αυτό δείχνουν τα κανάλια αυτό βλέπει ο κόσμος που κατέβηκε σήμερα για αυτό…
Καλά ό,τι να ναι. Πέρα απ’ το “δήθεν τρου γνώστες των πολιτικών” έχεις κάνει πολύ περισσότερες και πολύ πιο συγκεκριμένες αναφορές και σε μένα και στο ΚΚΕ, μη με βγάλεις και τρελό τώρα, ότι και καλά μ’ έκανες και “τσίμπησα”. :lol:
Εσύ δηλαδή τί λες να εννοώ, όταν μάλιστα αναφέρομαι και στην ενθουσιώδη υποστήριξη των “αγανακτισμένων” απ’ τα ΜΜΕ του συστήματος;
Ότι ο Αλαφούζος θέλει να φύγει το μνημόνιο ας πούμε; (Πες το μου κι αυτό να μη σταματήσω να σε δουλεύω με τη φάτσα του Τζιν Γουάιλντερ για ένα χρόνο)
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΕ ΜΑΝ.
Καλα βασικα και εγω αυτο πιστευω, αλλα ξαφνικα τις τελευταιες μερες μου φαινεται οτι εγινα πολυ φιλανθρωπος και ανεκτησα την εμπιστοσυνη μου στο ανθρωπινο ειδος, γιαυτο και προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον περισσοτερο καλοπροεραιτος με ολους αυτους. Μαλλον το οτι ξεκινησα ξανα συστηματικα τον διαλογισμο θα φταιει. :lol:
Βασικα το ξαναλεω: [B]ελπιζουμε[/B] οτι ο κοσμος αυτος δεν το εχει παρει στο χαβαλε.
@Γρακχο:
Σοβαρα ρε φιλε, οσο απιθανο και αν σου φαινεται, τους αλλους εννοουσα ! :dunno:
Εννοειται ολοι το δευτερο σεναριο εχουμε κατα νου και συμφωνουμε.
ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ! ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΝΑ “ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ” ΜΕ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΕΔΩ Κ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
Θέλω να γνωρίσω τον τύπο που έκανε αυτή τη σελίδα ε. Τον αγαπώ.
θα μεγαλωσω κ γω ρε, απλα μεχρι τοτε θα το παιζω δηθεν τρου γνωστης των πολιτικων κ θα θελω να το προβαλλω συνεχως. πως εσυ δλδ λες τν αποψη σ. ε ενα τετοιο πραγμα
Παιδια,ειχα την εντυπωση οτι αυτο που ελειπε τοσα χρονια ηταν να βγει στο δρομο κοσμος ολων των πολιτικων πεποιθησεων και ιδεολογιων κι οτι τωρα χωρις να εχουμε το Κ.Κ.Ε να καπελωνει καθε πορεια και συγκεντρωση τα πραγματα ισως να ειναι καπως καλυτερα.
Δεν εχω αποψη για το τι εγινε χθες και το τι γινεται σημερα στην Αθηνα,αλλα θα μιλησω για αυτα που ειδα εδω στο Βολο.
Χθες ο κοσμος μεχρι το βραδυ ανανεωνοταν συνεχως.Σημειο συναντησης ηταν η παραλια.Τραγικη ομως ηταν η εικονα να βλεπεις απο ολοκληρο Βολο,μια πολη δυναμικης γυρω στους 150.000 κατοικους,μονο 2.500-3.000 και τις καφετεριες και τα τσιπουραδικα της παραλιας γεματα.
Ενταξει ο καθενας σ’αυτη τη ζωη παιρνει οτι του αξιζει.
Ε,οχι ρε δεκαοχταχρονο,εικοσαχρονο και τριανταχρονο δεν γινεται να σε γαμανε καθε μερα στη δουλεια,να εχουν απελευθερωθει οι απολυσεις,να εχουν ξεφυγει τα αφεντικα,να εχουν καταστρατηγηθει ολα τα εργασιακα δικαιωματα κι εσυ να εισαι στην καφετερια.
Τα ιδια προβληματα εχεις κι εσυ κι εγω που ημουν εκει και με ολον αυτον τον κοσμο ημασταν εκει και για σενα!!!
Δεν μιλαω κομματικα,μιλαω εντελως ανθρωπινα και με βαση τη δικη μου,το ξαναλεω αυτο προς αποφυγη παρεξηγησης,συνειδηση.Τα κομματα προσωπικα τα εχω γραμμενα.Για μενα αμαρτια δεν ειναι αν θα φαω σουβλακια την Μεγαλη Πεμπτη και αν θα παω στο τσιπουραδικο την Μεγαλη Παρασκευη(μεγαλο και κλασσικο εθιμο της πολης μας),αλλα αν γινεται κατι τετοιο και απεχω.
Διαβασα με πολλη προσοχη ολες τις αποψεις σας επι του θεματος εδω μεσα πριν απαντησω και ξαναλεω εκφραζω προσωπικη αποψη.
Ειναι αλλο να επιχειρηματολογισει κανεις και να μου πει οτι δεν παει για αυτον και αυτον το λογο και αλλο να λεω σε φιλους και γνωστους να ερθουν και να μου λενε δεν μπορω γιατι εχει μπασκετ!!!
Οχι ρε συ, δεν ειναι να το βλεπεις και να γελας γιατι κατι τετοιοι τυποι κυβερνουν τη χωρα ολα αυτα τα χρονια και κατι τετοιοι τυποι θα ειναι οι επομενοι βουλευτες…
ΟΡΓΗ και ΜΙΣΟΣ προκαλει αυτη η fbσελιδα.
Δηλαδη δεν ειναι δυνατον να την εφτιαξε καποιος σοβαρα… Πειτε μου οτι ειναι fake…
Κι ομως, ειναι σοβαρο και κατι παραπανω,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Τις βλεπαμε τις δαπιτισσες ,ρε συ, και στη σχολη.
Καναμε πορειες και συνελευσεις και μας λεγανε γραφικους!!!
Τι περιμενεις να αφησουν τη Μυκονο και να τρεξουν στους δρομους???
“Θάνατος στους Ναμαγαπάδες” λέμε!
Γίνεται να μην τους λατρέψει κανείς;
Κατά τ’ άλλα διαβάζω αυτό
Ε,οχι ρε δεκαοχταχρονο,εικοσαχρονο και τριανταχρονο δεν γινεται να σε γαμανε καθε μερα στη δουλεια,να εχουν απελευθερωθει οι απολυσεις,να εχουν ξεφυγει τα αφεντικα,να εχουν καταστρατηγηθει ολα τα εργασιακα δικαιωματα κι εσυ να εισαι στην καφετερια.
Τα ιδια προβληματα εχεις κι εσυ κι εγω που ημουν εκει και με ολον αυτον τον κοσμο ημασταν εκει και για σενα!!!
από έναν “αγανακτισμένο” και ειλικρινά δεν κρατιέμαι, οπότε για κοπιάστε:
[B][SIZE=“4”]Ο δεκάλογος του αγανακτισμένου[/SIZE][/B]
[ol]
[li]Τίμα τον εργοδότη σου και πρόσεξε να μην αγανακτήσει και αυτός.
[/li]> [li] Δεν αγανακτείς ποτέ κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
[/li]> [li] Η αγανάκτηση είναι ελεύθερη καθ? όλη την διάρκεια της ημέρας μόνο τον δεκαπενταύγουστο, την 25η Μαρτίου, την καθαρά Δευτέρα και από μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα.
[/li]> [li] Σε περίπτωση υπερβολικής αγανάκτησης μπορείς να απευθύνεσαι στο πλησιέστερο εφημερεύων νοσοκομείο, ή στο Mega Channel.
[/li]> [li] Αν η αγανάκτησή σου παρ όλα αυτά ξεχειλίζει βάρα την γυναίκα σου, ή το παιδί σου, ποτέ όμως το πολιτικό σύστημα.
[/li]> [li] Δεν πολιτικολογείς στις συγκεντρώσεις. Για το κατάντημα της χώρας δεν ευθύνονται συγκεκριμένες πολιτικές από συγκεκριμένα κόμματα που υπηρετούν το κεφάλαιο, αλλά η μεταφυσική, ο ξένος παράγοντας, οι Εβραίοι, οι κομμουνιστές, το ΠΑΜΕ, οι ναυτεργάτες, οι δημόσιοι υπάλληλοι κλπ.
[/li]> [li] Μην αγανακτείς ποτέ χωρίς το smartphone, ή το blackberry σου.
[/li]> [li] To Σύνταγμα προσφέρεται για αγανάκτηση γιατί έχει δωρεάν WiFi.
[/li]> [li] Η δημόσια έκφραση της αγανάκτησή σου είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να συναντήσεις καμιά γκόμενα από το Facebook. Αν δεν γαμήσει ο αγανακτισμένος ποιος θα γαμήσει;
[/li]> [li] Για το πότε και σε τι βαθμό θα αγανακτείς μπορείς να ενημερώνεσαι από τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου καθώς και από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.
[/li]> [/ol]
Δεν βλεπω στα σχολια του κατι που να υποδεικνυει οτι την σελιδα δεν την εχει φτιαξει οντως Δαπιτης για να διαφημισει και να ενημερωσει για την εκδρομη… :dunno:
Απλα οι Δαπιτες ειναι ΤΟΣΟ -ναι [B]ΤΟΣΟ[/B]- ζωα. :blow: