[B][SIZE=“5”]ΛΙΣΤΑ[/SIZE][/B]
[B]1)enslave (Japan) - far east hardcore[/B] (by ΦAAAΑΡ ΙΣΤ ΧΑΡΝΤΚΟΡ)
[B]2)eternal hated (Greece)- 26.48 minutes of life[/B] (ΓΚΡΙΚ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΝΤΚΟΡ)
[B]3)integrity (USA) - thee destroyorr [/B](ευκολα εμπαινε τοπ-1 της φετινης χρονιας. Η καλυτερη μπαντα)
[B]4)kick back (France) - et le diable rit avec nous[/B] (HATRED)
[B]5)defeater (USA)- empty days & sleepless nights /B
[B]6)today is the day (USA) - pain is a warning [/B](παιζει να ναι ειναι ο αγαπημενος μου δισκος τους)
[B]7)iron lamb - the original sin (Sweden)[/B] (αλητεία και γκάζια)
[B]8 )zounds - the redemption of zounds (UK) [/B](σε νιωσα μέσα μου παντου σα να μη περασε μια μερα…!)
[B]9)etae (Japan) - all possibilities will come from there[/B] (συγκεντρωση της δισκογραφίας μίας από τις καλύτερες εβερ ιαπωνικές μπάντες)
Tα πολύ καλά:
[B]
10)sarabante - remnants (greece)[/B] (εξαιρετική ελληνική προσπάθεια, αλλά έχω φάει με το κουτάλι το νεοκραστ)
[B]11)momentum - whetting occam’ s razor (Europe)[/B] (Πολυ ουσιαστικές νεοκραστ συνθέσεις, αναμνήσεις από Owsla, αλλά τα ίδια με τη θέση 10)
[B]12)amebix - sonic mass (UK) [/B](χμ. Τελικα μ αρεσε πολυ. ΤΟν βαζω συχνα. Απο τη μεση και μετα τον αγαπω)
[B]13)terrible feelings - death to everyone (Sweden)[/B] (ομορφο μελωδικο γυναικωτο πανκ ροκ αλλα μικρο)
[B]14)punch - nothing lasts (USA)[/B] (ΜΠΟΜΠΑ. Βρισκεται εδω επειδη ειναι Ep)
[B]15)victims - a dissident (Sweden) /B
[B]16)touche amore - parting the sea between brightness and me (USA) [/B](ομορφο, συναισθηματικο, οργισμενο, αλλα επαναλαμβανομενο)
[B]17)sun of nothing - the guilt of feeling alive (Greece)[/B] (παρα πολυ καλο, αλλα δε το χω ακουσει πολυ. Συγνωμη)
[B]18 )masakari / alpinist - split (USA/Germany)[/B] (τουμπανο, αλλα κατωτερο απο καθε δουλεια καθε μπαντας)
[B]19)midnight - satanic royalty (USA) [/B](ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, πιο πανω στο μελλον)
[B]20)atlas losing grip - state of unrest (Sweden/UK) [/B](φλωρικο πανκ ροκ και δακρυα!)
[B]21)La Dispute - Wild Life (USA)[/B] (εντονα συναισθηματα, ομορφη μουσικη, το αδικει η διαρκεια)
Τα απλά καλά:
[B]22)trap them - a darker handcraft (USA)[/B] (ξυλο αλλα οκ)
[B]23)new lows - harvest of the carcrass (USA)[/B] (ξυλο αλλα οκ)
[B]24)rwake - rest (USA)[/B] (ενα απο τα καλυτερα κομματια της χρονιας αλλα κουραση λιγο)
[B]25)all pigs must die - god is war (USA)[/B] (γαματη προσπαθεια, περιμενω πολλα, μικροτερες διαρκειες την επομενη φορα)
[B]26)from the depths / next victim - Spit (USA/poland)[/B] (οκ, δε το χω ακουσει πολυ)
Τα μέτρια:
[B]27)deafheaven - roads to judah (USA) [/B](προς καλα αυτο. Τελικα δε με πολυ χαλασε)
[B]28 )iceage - new brigade (Denmark)[/B] (λιγο να βρουν τη φαση τους εχουν μελλον!)
[B]29)light bearer - lapsus (Europe) [/B](υπνος με εξαιρεση 2 ομορφα κομματια)
Το κακο:
[B]30)Morne - Asylum (USA)[/B] (ντροπη στον jacob bannon, που το βαλε στα καλυτερα της χρονιας)
Kαι [B]2 μπονους διαμαντακια:[/B]
[B]
death token - all dreams are nightmares (Denmark)[/B] (θρας, ξυλο, αλητεια)
[B]diapsiquir - ANTI (France)[/B] (χμ, παρανοια?)
Η λιστα αυτη προκυπτει καθαρα απο το ποσο εχω ακουσει καθε δισκο, και απο τα γουστα μου, ειναι τελειως υποκειμενικη (για παραδειγμα το rwake γι αλλους ειναι ο καλυτερος δισκος της χρονιας, εμενα ομως με κουρασε καθοτι δεν ειμαι του ειδους).
30 δισκακια. Ενα πρωτο τοπ10, ενα δευτερο, κι ενα τριτο. Φυσικα και ολα μπορει να αλλαξουν αλλα βαριομασταν οποτε προεκυψε και η λιστα.
Καλη χρονια:)
Kαι για την ιστορία να πω ότι οι νικητές των προηγούμενων ετών είναι:
[B]disfear - live the storm / united nations - st (2008 )
converge - axe to fall (2009)
masakari - the prophit feeds (2010)
[/B]