Γυμναστήριο ή κολυμβητήριο;

καλα με πατας φριτας και δη για βραδινο εχεις τη γαμμωση στο τσεπακι! :stuck_out_tongue:

πλακα πλακα εχω πολυ καιρο να φαω πατασφριτας και ντρεπομαι… σε κανα διμηνο που θα εχω υπερμεταβολισμο θα πεθανω στα παταςφριτας και στους γυρους :lol:

κλασικη διαιτα της μια βδομαδας…

[SPOILER]της μεγαλης βδομαδας :lol::lol::lol:[/SPOILER]

παντως ρε συ…εχει 2 μηνες περιπου που κανω συστηματικα κοιλιακους κτλπ…και διαφορα μεγαλη εχω δει μονο στο στηθος…κοιλιακους ενω εχω σφιξει σε σχεση με πριν,εμφανισιακα ειναι το ιδιο πραγμα…μονο αν ρουφηχτω ξερω γω φαινεται η γραμμωση…αυτο ειναι εξαιτιας της διατροφης?(δεν ειμαι χοντρος,ειμαι 64 κιλα,αλλα πρπεει να χω λιγο λιπος στη κοιλια)

:lol::lol:

Καλό δεν το χα σκεφτεί έτσι (αν και σήμερα έφαγα μουσακά :lol:) !
Α, πρέπει να χάσω κανά 2,3,5…8 κιλάκια

…σε πόσο χάνονται; :lol::lol:8)

τα παταφρίτας είναι τηγανιτές πατάτες(:wink: και με μπερδέψατε…:stuck_out_tongue:

και εγω εχω το ιδιο προβλημα. οταν σφιγκω τους κοιλιακους μπορω και τους ξεχωριζω με το χερι μου πχ αλλα οπτικα τιποτα ακομη. προφανως και εχεις παραπανω λιπος. θελει διατροφη και αεροβιες ασκησεις για πολυ ιδρωτα. ασκησεις που να κινειται το σωμα σου, μην αρχισεις το ποδηλατο.

γενικα οι κοιλιακοι θελουν τρελη δουλεια. εχω εναν φιλο που ειχε κοιλιακους και τους προσεχε σαν φυλαχτο χαχαχαχα! ηταν καμμενος, ειχε 8 εμφανεστατους και ηταν και ντουκι, πραγμα σπανιο. συνηθως οσοι εχουν κοιλιακους ειναι αρκετα αδυνατοι. αυτος, οχι. θελει τερμα προσεκτικη διατροφη για πααααρα πολυ καιρο. οι κοιλιακοι ειναι ισως ο πιο μακροχρονιος στοχος στο γυμναστηριο (μαζι με το ανοιγμα της πλατης)…

@σαιλεντ: τα 8 κιλα μπορεις να τα χασεις σε 2 βδομαδες αλλα μπορεις και σε 2 μηνες (πολυ πιο ποιοτικα και μακροχρονια…):wink:

πατασφριτας ειναι θεσαλονικιο μαγαζι με πατατες τηγ (πολλα διαφορετικα ειδη) με διαφορες σως και κοτοπουλα, τυρια κλπ. γενικοτερα αν κανεις καλη επιλογ ειναι μουρλια. αστο μην το συζηταμε γιατι μας κανει κακο… :lol:

ποδηλατο κανω ηδη και σε αγωνιστικο επιπεδο εδω και αρκετα χρονια! :stuck_out_tongue: δηλαδη προς το παρον πρεπει να χαθει το περιττο λιπος…μάιστα…νταξ δεν ειναι οτι θελω να γινω φετες…απλα να χω σφιχτο σωμα…

α ναι το ξεχασα αυτο για το ποδηλατο. :slight_smile:

κοιτα ολοι νομιζω θα γουσταραν να εχουν κοιλιακους (η σχεδον ολοι). αλλα ειναι πολυ δυσκολο. αν μπεις στο τρυπακι της γυμναστικης ειναι και γαμω, σφιγγεις, αποκτας αντοχη κλπ. αλλα το θεμα ειναι το να αντεξεις στο χρονο. να σταματας πχ το πασχα και να ξανααρχιζεις ακριβως στις 2 βδομαδες και οχι στις 3. και τα χριστουγεννα αντιστοιχα κλπ… ειναι υγεια ομως, οπως και να το κανουμε (το ηρεμο γυμναστηριο γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις που ειναι το αντιθετο…).

σε δύο εβδομάδες δεν παίζει…ακόμα κι αν πεινάσω! σε δύο μήνες κάτι κάνουμε…:slight_smile:
είναι καλύτερα έτσι! θενξ!

Ωωω ρε μάνα μου! Και πεινάω (πάλι) =P~=P~=P~=P~

ε στις δυο βδομαδες θα χασεις και πολλα υγρα :wink:
ελαχιστο λιπος. αλλα γινεται. ομως κανει κακο στον οργανισμο… οποτε, μακρια…!

το χα ξαναγράψει σε προηγούμενο ποστ…παίρνω φάρμακο (κορτιζόνη) το οποίο μου προκαλεί κατακράτηση υγρών…θα πρέπει έτσι να πίνω καθημερινά 1,5 με 2 λίτρα νερό…εγώ, όμως καλά καλά δεν πίνω ένα ποτήρι…:roll:

Αυτά που κάνω έχουν μεταβληθεί με τα χρόνια. Αυτή τη στιγμή πάω 4 με 5 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο, 2 μέρες κάνω από μία ώρα βάρη, 2 μέρες τρέχω 5 με 7 χλμ στον διάδρομο και αν πάω και 5η φορά πάλι κάτι αερόβιο θα κάνω, τρέξιμο ή κολύμπι ανάλογα με την όρεξη μου. Στην ηλικία μου η καρδιά είναι ο σημαντικότερος μυς και αρκετοί δυστυχώς δεν το συνειδητοποιούν.
Αλλά και πάλι αυτό είναι που κάνω σήμερα, μικρότερος υπήρξαν περίοδοι που σήκωνα βάρη 4 φορές την εβδομάδα και με παρέα που με έσπρωχνε γερά να σηκώνω όλο και περισσότερα.

Ο Σάμης έγραψε δύο πολύ σωστά πράγματα:
To πρώτο αυτό για τα πολλά γεύματα και το 2ο για το body pump που είναι πράγματι καλή προπόνηση, ειδικά για τα πόδια.

ω ναι! τελευταια ολο ξεχναω… :?

εχεις απολυτο δικιο και κανεις παρα πολυ καλα! μπραβο! να ψαχνεσαι πολυ γυρω απο το θεμα και να προσεχεις και θα κανεις πολλαπλα καλα στον εαυτο σου!

Μην το γαμάτε με τους κοιλιακούς, θέμε κάτι να πιάνουμε, ε.

Το σκέφτηκα το θέμα, αποφάσισα κολυμβητήριο τελικά…

Εγώ ψηφίζω κολυμβητήριο… Δεν παίζει θέμα τραυματισμού (εκτός και αν δεν ξέρεις κολύμπι οπότε μάλλον πας για πνιγμό…), και προσωπικά είναι κάτι το οποίο δεν το βαριέμαι ποτέ… Δεν είναι το άθλημα που θα κάνεις γράμμωση αλλά θα στρώσει όλο το κορμί και θα γυμνάζει σχεδόν όλο το σώμα σου… Πηγαίνω 3 φορές την βδομάδα, πρωινά από 1 ώρα, και ειδικά πλάτες έχουν ανοίξει αρκετά… Αν και ακόμα παλεύω να φτάσω τα επίπεδα που είχα 10-11 χρονών που έτρεχα αγωνιστικά και έκανα 4-5 km την μέρα για πλάκα… (τώρα παλεύω να φτάσω ακόμα τα 2…:()

Το αρνητικό είναι ότι είναι ακριβά συνήθως αλλά εγώ πάω στο δημοτικό της Τούμπας όπου είναι 1ευρώ η επίσκεψη και είναι κομπλέ…

ξερει κανεις τι παιζει με το κολυμβητηριο στις συκιες?

http://www.e-leoforos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4538&Itemid=479

Είναι 5’ από το σπίτι μου με τα πόδια. Εκεί θα πάω.

τμημα ελευθερης κολυμβησης να φανταστω για μας? και τι παιζει με πιστοποιητικα υγειας και τετοια που χα διαβασει?

Αυτά δεν τα ξέρω. Τηλέφωνο.
Θέλει και μαγιό κολλητό απ’ότι ξέρω, όχι βερμούδες, ξέρεις να φουσκώνει στην ευαίσθητη περιοχή.
Και σκουφάκι. Οχι το χειμωνιάτικο.

Παιδια μια ερωτηση,κανω γυμναστηριο συστηματικα 4-5 φορες την εβδομαδα για 2 μηνες χωρις διακοπες.Ειμαι 1,69 στο υψος και 74 κιλα.Εχω ομως πολυ συσσωρευμενο λοιπος στην κοιλια.Εχω ξεκινησει διαιτα γιατι θελω να χασω 4-5 κιλα ετσι ωστε το καλοκαιρι να εχω ενα καλο σωμα.Πχ,σημερα εφαγα μεσημεριανο σπανακορυζο,το απογευμα ενα σαμαλι(:p)και για βραδυ 1 μηλο,μια μπανανα και ενα ακτινιδιο.Αμα πεινασω αργοτερα ισως πιω ενα χυμο.Εχετε να μου προτεινετε καποιες τροφες/ειδος γυμναστικης για να χασω βαρος και λιπος,χωρις να χασω μυς?(deadmeat ιδιαιτερα που εισαι και διαιτολογος)

Rocking.gr: Εδώ θα βρείτε γιατρούς, υπολογιστάκηδες, διαιτολόγους, ψυχολόγους, ξυλουργούς, υδραυλικούς, σα το 11888 ένα πράμα :stuck_out_tongue: