Πολυ δυνατη εισοδος και απο [B]FREAKHOOD[/B] ε.
ChrisP
July 12, 2011, 10:24pm
Εγώ πιστεύω ότι έχουμε τελματώσει ως φόρουμ, χρειαζόμαστε κάτι πολύ δυνατό, κάτι σε στυλ Λόνσομ Γκιτάριστ ή έστω Κάργια.
Και προς διαβόλου, όχι άλλα φέηκς, σας καταλαβαίνουμε από χιλιόμετρα.
Αν και μερικοί τα γράφετε όντως πετυχημένα.
pumpkin
July 12, 2011, 10:40pm
Ενα angus7pl κολλαζ με τιτλο ‘’[I]Περασαν κιολας τοσες μερες …[/I]’’
Σημερα κλεινουμε μια εβδομαδα απο την συναυλια και ειμαι ακομα υπο την ισχυρη επηρεια πωρωσης… :vibrate:Τι συναυλια ηταν αυτη? Ακομα θυμαμαι σκηνικα και πωρωνομαι, οι Gamma Ray δωσανε αλλη μια [B][SIZE=“3”]Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η[/SIZE][/B] συναυλια μπροστα στο αγαπημενο τους κοινο και μας γεμισαν με αναμνησεις.
η συναυλια μου εμεινε με πολυ καλες αναμνησεις και τα συναισθηματα που με κατεκλυσαν σε Battle Hymns, Dark Avenger, Hail And Kill, Sign Of The Hammer, Warriors Of The World United και στο τελος οταν επαιζε απο τα ηχεια το The Crown And The Ring, ειναι απλα απεριγραπτα και μοναδικα…
Το σκεφτομαι συνεχεια αυτο το live, απλα φανταστικο… Τετοια ενεργεια σπανιως βλεπεις απο ολα τα μελη μιας μπαντας και ενταξει ο,τι και να πω για την μουσικη τους ειναι λιγο. Ειμαι ηδη εκει την επομενη φορα…
Bump γιατι περασε ηδη μια εβδομαδα και δεν εχω σταματησει στιγμη να το σκεφτομαι. Τι ζησαμε ρε, ακομα δεν το πιστευω οτι ειδα τους Judas Priest με [B]ΑΥΤΟ[/B] το setlist και σε [B]ΤΕΤΟΙΑ[/B] φορμα… Λιωμενο ατσαλι σε ολη την πλατεια Νερου λεμε… Rob Halford εισαι ο παντοτινος Metal God και οι Priest ειναι το metal. Τοσο απλα.
Πλεον μετα απο καμια βδομαδα καποιας συναυλιας,ολοι τον περιμενουμε να πρωτοτυπησει=’)
(εψαξα να βρω αναλογα ποστς και απο συναυλιες αλλων μπαντων,αλλα αυτες ακουει.)
Το ωραίο θα είναι να κάνεις κάποια καλά κολάζ από τα ποστς του στο “τι ακούτε”, όταν κάποιο από τα συγκροτήματα που ακούει έρχεται 2 συναυλίες με μικρή απόσταση η μια από την άλλη και να παίρνεις τα τωρα_λιώνω_δισκογραφία ποστς του που αντιστοιχούν στους ίδιους δίσκους.
stella hoshi γιατι χωνει αγρια
[SPOILER]καιρος να παρει το οσκαρ και καμια γυναικα[/SPOILER]
pumpkin:
Ενα angus7pl κολλαζ με τιτλο ‘’[I]Περασαν κιολας τοσες μερες …[/I]’’
Πλεον μετα απο καμια βδομαδα καποιας συναυλιας,ολοι τον περιμενουμε να πρωτοτυπησει=’)
(εψαξα να βρω αναλογα ποστς και απο συναυλιες αλλων μπαντων,αλλα αυτες ακουει.)
Και Enforcer ακούει.
έντιτ. Και Bathory (νομίζω).
έντιτ 2
Λολ, άκυρο, οι Enforcer είναι μέσα σ’ αυτές που είπες, δεν το είχα προσέξει.
Mule
July 13, 2011, 3:36pm
Επιστροφή Κάργια με επανενεργοποίησηTolkki για να κάνει παιχνίδι μαζί του! Είχε τον τρόπο του ο Τόλκης να παίρνει το 100% από τον Κάργια!
Δώστε όμως κανα ντοκουμέντο ρε παιδιά γιατί ο Κάργια δεν μου θυμίζει κάτι :-k
…και αφήστε τους άλλους να ψηφίζουν κάτι άλλους τυχάρπαστους.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΕΒΑΙΑ.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1190956&postcount=861
<3
Ο ρομάντικ έχει δώσει ρέστα σήμερα. :rockon:
ChrisP
August 29, 2011, 12:03am
[SPOILER]
[quote=“KEN,post:870,topic:4274”]
Fixed :hippy::dance:[/QUOTE][/SPOILER]
[SPOILER]
To εβλεπα και κατα διαστηματα το γυρναγα στο Κερκυρα - Παναθηναικος.
Εκει να δεις πως πονεσανε τα ματια μας. Αλλο αθλημα βρε παιδι μου. 3 ταχυτητες κατω.
Απιστευτη Man Utd που απο ενα σημειο και μετα εκανε τα παντα μεσα στο γηπεδο.
Premier League το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου- μακραν!
[quote=“KEN,post:183,topic:15776”]
Fixed!!!:thumbup::thumbup::thumbup:[/QUOTE]
[/SPOILER]
martian
August 29, 2011, 12:07am
Σας παρακαλω, μην του εξηγησει κανεις. Δεν εχω κατι προσωπικο με τον Κεν, αλλα ειναι τοσο απολαυστικο :καφεφατσουλα:
Αυτά είναι τα λεγόμενα αναδρομικά posts…
Καλώς ήρθες angus7pl !
KEN
August 30, 2011, 11:51pm
ChrisP:
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
Ενταξει εχει καταντησει λιγο μαλακια το ολο θεμα φιλαρακο.
ChrisP
September 4, 2011, 3:39pm
Σε δυο σκέλη για να χωρέσουν τα εμότικονς:
1/2
[SPOILER]
Ο Μπαμπάς μου τα βλέπει… :lol: Το πιο αστείο σ’ αυτά είναι, όταν γελάει (ο μπαμπάς μου) χε χε χε…
Κατά τ’άλλα, εμένα δε μ’ αρέσουν καθόλου (εγώ και η μαμά τα σνομπάρουμε επιδεικτικά) ! Ούτε η σάτιρα (εξαρτάται βέβαια και τη σάτιρα) ούτε οι επιθεωρήσεις και οι ταινίες της δεκαετίας του 80 (κυρίως!). Πάει στο διάολο, τις άλλες(κυρίως παλιότερες) τις βλέπαμε, όντας παιδιά, μία δύο τρείς φορές (αρκεί), αυτές ούτε τέταρτο αντέχω να τις δώ(προσωπικά) και για κάποιον λόγο τη σάτιρα σεφερλή κ λοιπών+τις επιθεωρήσεις+τις ταινίες του 80 τις έχω συνδυάσει ‘‘κάπως’’ στο ‘‘μυαλό’’ μου και μου φαίνονται ίδια…
Μπράβο σου Φριδομ!!! Να το χαίρεσαι!!!
Είχα βαφτίσει κ εγώ ένα αγοράκι στη β λυκείου!!! Καλά μιλάμε, πολύ αλάνι το παιδί, πήρε απ’ τη νονά του8)!!!
16!
Άσε μας καλέ, που θα αμφισβητήσεις τη ΝΟΝΑ!
(έκανα σχεδιάγραμμα και μου βγήκε τεσσάρων, τί θες τώρα; :p)
[/SPOILER]