Mε αφορμή αυτό που είδα πριν το εδιτ του βέντερ.
Πάντως μη τρελένεστε ένας “κακός” βαθμός δεν σε βγάζει ούτε εξω απ’ τη σχολή, ούτε έξω απ’ τους ημμυ.
Και παιδιά για το καλό σας μη δηλώσετε ΗΜΜΥ!!! :lol:
Mε αφορμή αυτό που είδα πριν το εδιτ του βέντερ.
Πάντως μη τρελένεστε ένας “κακός” βαθμός δεν σε βγάζει ούτε εξω απ’ τη σχολή, ούτε έξω απ’ τους ημμυ.
Και παιδιά για το καλό σας μη δηλώσετε ΗΜΜΥ!!! :lol:
επειδή τώρα νιώθετε πως τρώτε πούτσα, δεν έχετε άλλοθι για να την μπερδεύετε με την βούρτσα παίδες.
επίσης cynic, εξυπακούεται ότι αν δούμε μια γριούλα στο δρόμο δε θα τη βοηθήσουμε να περάσει απέναντι. λωλ.
έκανα εντιτ και επειδή έχουμε δύο μαθήματα μπροστά μας και επειδή το ύφος μου ήταν άσχημο και υπεροπτικό
απλά μου την είχε δώσει με το υπόλοιπο ποστ του
Nαι ρε συμφωνώ μαζί σου, τον έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες μέρες, και καλά έκανες για το έντιτ
γιατι ρε?εχει 1% ανεργια και 25-50 χιλιαδες μεσο ορο εισοδημα τον χρονο(οσοι βγαζουν τη σχολη)
κατα τα αλλα,εγω δεν εβγαλα χολη επειδη δε περναω ΗΜΜΥ…η συγκεκριμενη σχολη οπως και να χει ονειρο φανταζε,εγω για ΑΠΘ Πληροφορικης παω…απλα ο εκνευρισμος μου ηταν προς το συστημα και τον τροπο “διαλογης” των μαθητων για της καταλληλες σχολες
το 18 στο βαθμο παραδειγμα ηταν,ξερω ποιες ηταν οι βασεις τις προηγουμενες χρονιες(αν και φετος θα πεσουν γυρω στο 18 )
ΥΓ:ξερει κανεις αν ισχυει ακομα αυτο με τις μεταθεσεις πολυτεκνων στις σχολες?
Διατί είναι γαμήσιν ασάλιωτον.
Αν δεν έχει κάποιος μεγάλη καύλα για το αντικείμενο δεν έχει νοήμα να πάει. Αν τέλικά πάει, και θα δυσκολευτεί πραγματικά να τελειώσει και θα είναι αναγκασμένος να αγαπήσει κάτι που δε τον έκφράζει πάρα πολύ.
Αυτός είμαι γω πχ
Περυσι ισχυαν, λογικα θα ισχυουν και φετος. Και μην σκας για τους ΗΜΜΥ, υπαρχουν πολλες “καλες” σχολες.
@Worst: Παιζουν βεβαια και αυτοι, οπως εγω, που ενω βρισκουν καποιο ενδιαφερον στο αντικειμενο, εχουν ξενερωσει με χιλια δυο αλλα πραγματα και δεν τους εμπνεει. Τουλαχιστον αυτη τη στιγμη.
Για το ΑΠΘ Πληροφορικης εχει κανεις να κομενταρει?Πως την βλεπετε τη σχολη?Ευκολη?Ενδιαφερουσα?
Εδιτ:ρωτησα για τους πολυτεκνους επειδη κατι ακουσα οτι η διαμαντοπουλου φετος θα το καταργησει η το καταργησε
Περυσι ημουν μεταξυ μαθηματικου, πληροφορικης και ΗΜΜΥ. Πιστευω οτι αμα γουσταρεις pc και εισαι λιγο καμμενος μια χαρα θα σου κατσει, για επαγγελματικες προοπτικες δεν ξερω ομως.
Α επισης, για τους περισσοτερους εδω μεσα, η απομυθοποιηση του “ειμαι γαματος επειδη μπηκα σε υψηλοβαθμη σχολη” ή “οι υψηλοβαθμες σχολες ειναι τελειες” θα συμβει οταν μπειτε στην σχολη και αρχισετε να βλεπετε τι παιζει.
@Παοκτσης: Δεν ξερω που βρηκες αυτα τα στατιστικα, παντως ακουω συνεχως για ατομα που τελειωνουν και ή δεν βρισκουν δουλεια ή παιρνουν ενα 700αρι.
μας τις παρουσιασαν στο πολυτεχνειο σε ενημερωση που εγινε για τους ενδιαφερομενους…ηταν σχολεια απο λη τη θεσσαλονικη…
δε νομιζω να ταν ψευτικα για να μας ψησουν να τους προτιμησουμε…γιατι την ιδια μερα μας ειπαν για το οτι ειναι υπεραριθμοι,δεν εχουν αιθουσες για μαθημα,δεν φτανουν οι καθηγητες και και και…δηλαδη μου φανηκε να μας προβαλουν πληρως τα υπερ και τα κατα της σχολης…
ισχύει.
άσε που λόγω πολλών κατευθύνσεων, δεν υπάρχει κάποιο πολύ συγκεκριμένο “αντικείμενο”
δεν ισχύει το 1% ανεργία. όνειρο θερινής νυκτός. καμμία σχολή δε σε εξασφαλίζει σε ποσοστό 99%, ούτε κάν οι ημμυ.
γενικά, οκ, να κοιτάτε και το θέμα της αποκατάστασης αλλά πρωτίστως να βρείτε κάτι που θα σας αρέσει. άλλωστε, σε 5-6-7 χρόνια που θα τελειώσετε, δε θα είναι ίδια η κατάσταση με τα τωρινά δεδομένα.
Για μαθηματικό αθήνας τι έχετε να πείτε?
Εγω παλι με αυτα που γραφω, ειμαι με το 1μισι ποδι στο ΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ εδω θεσσαλονικη και να σας πω εγω απο οτι καταλαβα ειναι και καλυτερο απο το ΑΕΙ και δεν εχω ακουσει κακο λογο μεχρι στιγμης(γιαυτο εχει παει 14500 η βαση, το υψηλοτερο ΤΕΙ εχει γινει)…
Απλα το μονο που με χαλαει ειναι 1)η Σινδος και 2)Οι αναγκαστικες παρουσιες για να περασεις μαθημα
μαθηματικά κατευθυνσης έχετε γράψει?
εδιτ ναι απ’ ότι είδα
Μην έχετε το μυάλο σας που μπαίνετε και με τί πόδι είστε που. Καθίστε να τελειώσετε και τα κοιτάτε μετά αυτά
Ναι.Γράψαμε την τετάρτη που μας πέρασε
Koίτα εντέλει αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι κακό. Γιατί η κατηγορία των παιδιών που ανέφερα (που δεν έχουν την κάυλα την μεγάλη κτλ) βρίσκει στον αχταρμά αυτόν και κάτι ψιλοωραίο.
μονο καθημερινες
δινουμε εξετασεις η και σαβατοκυριακα
πρωτη φορα δινω δε ξερω.
ελα ρε σεις μη τρελενεστε
διαβαστε να περασετε
απλα πραγματα
τωρα ακουστε ενα νομο που
εχω βγαλει στη φυσικη.
οταν η καθορισμενη υλη συγκεντρωνεται
ωστε να πετυχει το προκαθορισμενο
στοχο της σε συναρτηση με τη απετουμενη προσπαθεια
της τοτε ο στοχος επιτυχανεται
αυτος ονομαζεται ο ‘‘νομος του
maniac’’ 8)
πολλοι νομοι καταρριπτονται
αλλα αυτος οχι 8):!:
Ο παράγοντας “τύχη” η “ατυχία” που είναι?
εμεις καθοριζουμε τη τυχη μας