…?:-s
Και πες ότι κάποιος έχει προετοιμαστεί απόλυτα για ένα σκοπό.Είναι πανέτοιμος και τα λοιπά.Άμα του τύχει ένα τραγικό γεγονός όπως ο θάνατος κάποιου αγαπητού προσώπου σίγουρα υπάρχει περίπτωση να αποτύχει στο σκοπο του.Άρα ο νόμος σου κάπου μπάζει πιστεύω:P
Πω, όποτε μπαίνω εδώ μέσα αηδιάζω λίγο μ’ αυτά που βλέπω.
17-18 χρονών κι από τώρα τα βλέπετε όλα ανταγωνιστικά (όχι όλοι). “Εγώ που σκίστηκα γιατί να μην και ο άλλος που” και τρίχες κατσαρές. Αντί να σας φταίει το γελοίο σύστημα σας φταίει ο διπλανός σας.
γιατι ρε φιλε το λες
αυτο?
ο νομος δεν μπαζει αρκει
να τον εφαρμοσεις σωστα
Γιατί νομίζω την είχε πει. Ή τελοσπάντων είχε αυτή τη νοοτροπία. τελοσπαντων
παντως αν εννοειs
οτι αντεγραψα και γιαυτο ποσταρεs τη φωτο
πρεπει να του πω χωρις παρεξηγηση
οτι ουδεποτε αντεγραψα γιατι απλα δεν εχω δωσει
ποτε πανελληνιες και ουτε προκειται
εγω χαβαλε κανω γιατι
ειχε φαση το θρεντ 8)
το μονο ομως που ισχυει οντως απο αυτα
που εγραψα ειναι ο νομος μου
τον οποιο προσπαθω να εφαρμοζω
χωρις βεβαια να παταω επι πτωματων
εξαλου ειμαι και 33 χρονων
λες να εδινα στα 33 εξετασεις
ποιος ειμαι ο λακης ο γλυκουλης?
παντως δεν υπαρχει παρεξηγηση απο
μενα νομιζα οτι ειχατε καταλαβει
οτι κανω χαβαλε
εγω τα μαθηματα τα εχω τελιωσει
εδω και καιρο εχω τελιωσει
ψυκτικος\και εχω τελιωσει και μαγειρικη
τι να παω να γινω και φυσικος? 8)
--------------
συμφωνω απολυτα μαζι σου
Ρε ούτε εννόω ότι αντέγραψες, ούτε σε παρεξήγησα, ότι πίστεψα ότι έδινες. Απλά το ανέφερα έτσι ρε γιατί έφαγα φλασιά. nothing more nothing less. ολα οκ
οκ ο νομος μου ισχυει
να τωρα αν μπω και πω οτι
θα γραψω φυσικη 19.5
δεν θα με πιστεψει κανεις
ενω πριν ειχε χαβαλε 8)
οκ, το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια είναι σάπιο, οπότε η πιο τίμια αντιμετώπιση είναι να προσπαθήσουμε εμείς οι καπάτσοι να το παρακάμψουμε αντιγράφοντας με κάθε δυνατό τρόπο για να περάσουμε σε κάποια σχολή με τον ελάχιστο δυνατό κόπο. να χαρώ εγώ επαναστατική και πολύ προχώ νοοτροπία, εύγε. αυτό μάλλον θα εννοούν αυτοί που λένε ότι πολεμάνε από μέσα το σύστημα ε.
εγώ το ανέφερα επειδή λόγω των κατευθύνσεων, στον κορμό υπάρχουν πολλά μαθήματα που δεν ενδιαφέρουν τον καθένα. με 5-6 μαθηματικά, 5-6 φυσικές, 5-6 προγραμματιστικα κτλ, λογικό είναι ο καθείς να έχει καμμια δεκαριά μαθήματα που δε γουστάρει.
να κατσεις να διαβασεις και να
αφησεις τα σουρτα φερτα σε μπαλες και μπασκετ:!:8O
Τι να κάνουμε??? Εσύ αρχισές να κάνεις πολλές ερωτήσεις…
Ναι ναι το πιασα και ισχύει πολύ.
Ούτε επαναστατική νοοτροπία είναι ούτε τίποτα. Ειδικά στις πανελλήνιες είναι βλακεία γιατί 99.9% θα σε πιάσουν και μετά τη γάμησες (δεν διαφωνώ btw με τον μηδενισμό). Απλά μέσα σε ένα άθλιο σύστημα διαλογής (που καμία σχέση δεν έχει με το ικανός-ανίκανος, όποιος το πιστεύει έχω την εντύπωση ότι ζει κάπου αλλού) ο καθένας επιλέγει το δρόμο του. Άλλος θέλει να παπαγαλίσει, άλλος λυνει τυφλοσούρτη 50 χιλιάδες ασκήσεις (κι αν πέσει καμιά που να παρεκκλίνει λίγο απ τη μεθοδολογία μπλοκάρει το σύστημα!) κι άλλος επιλέγει να αντιγράψει. Κανένας δεν είναι πιο μάγκας ή ικανός απ τους άλλους. Ίσως αυτός που αντιγράφει να είναι λίγο πιο χαζός γιατί διακυβεύει το μέλλον του χωρίς να έχει ιδιαίτερο κέρδος.
Αλλά η νοοτροπία του ανταγωνισμού ανάμεσα σε παιδιά 18 χρονών μου φαίνεται αποκρουστική.
με το να γινεσαι γραφικος δε πετυχαινεις τιποτα…κανεις δεν ειπε οτι το συστημα πολεματε ετσι…απλα σε ενα σαπιο στη κυριολεξια συστημα,δε μπορει κανεις να μιλησει για το τι ειναι πρεπον,τι ειναι σωστο και πανω απολα ποιος συμβαδιζει με τους κανονες και ποιος οχι
το οτι οποιος γραφει 20ρι ειναι φυτο,δεν αποτελει κατηγορια…εγω δεν κατηγορισα κανεναν που εγραψε 20 αοδε…την επομενη φορα ψαξε καλυτερα:wink:
οκ, γράφε όμως σωστά την παθητική φωνή στο θρεντ των πανελληνίων γαμώτο.
σοδομανιακ, εχω κόψει και μπάλα και μπάσκετ. για αυτό το ριξα στο διάβασμα : P
δε σχολιαζω καν
ναι, όντως είναι φιλοφρόνηση να πεις κάποιον φυτό :? btw 50 σελίδες τις οποίες τις διαβάζεις σε ένα διάστημα 365 ημερών δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να τις μάθεις απ έξω.
Για την πρώτη παράγραφο τι να σχολιάζω. Σύμφωνα με αυτή την άποψη και επειδή η κοινωνία είναι σάπια (που είναι), οι κανόνες που ορίζονται από τους εκάστοτε θεσμούς, εναπόκεινται στον καθένα αν θα τους τηρήσει ή όχι. Άρα εγώ μπορώ να μη σταματώ στο κόκκινο φανάρι, γιατί ο κανόνας να σταματάω στο κόκκινο έχει οριστεί από ένα σάπιο σύστημα. Η σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ακολουθήσω τον κανόνα που όρισε η σάπια κοινωνία :-k