Δυσκολα τα θεματα σημερα στη φυσικη ειχαμε πολλα κλαματα.
Μια μεγαλη μουτζα στον εαυτο μου που αλλαξα ενα ΣΛ επειδη μου το πανε αλλιως και μια ακομα για ενα αριθμητικο λαθος αλλα κατα τα αλλα καλα.Ενα μαθημα ακομα και καλη λευτερια.
Τραγικοι,παλι Ηθικα εβαλαν…Τους πληρωνει ο Αριστοτελης; Δεν μπορω να καταλαβω,στα ερμηνευτικα μετρια επιεικως,ολα τα υπολοιπα αρκετα καλα,ελπιζω σε ενα 15-16,θα δουμε ομως…
ΠΟΥΛΙ ΣΗΜΕΡΑ!|(ΦΥΣΙΚΗ)
NUFF SAID
Τα θεματα φυσική ήταν δύσκολα…εμένα τα προηγούμενα χρονια με είχαν πρηξει οι καθηγητές μου για τις ηλεκτρικές…το περιμένανε χρονια τώρα.Για 3ο θέμα ήταν λίγο ζωρικο ε στο 4ο μπορούσες ανετότατα να γράψεις τα 3/4.δλδ ενας διαβασμένος το 17 το επιανε ανετα.αλλά ο μετριος θα κολλούσε ακομα και στο 3ο.Για τα αριθμητικα λάθη μην φοβάστε πολυ εγω που εδινα περισυ ειχα κανει σε 2 ερωτηματα λαθος στο 4ο θεμα και όμως εγραψα 19.1.Αντε πάλι φυγανε τα αγγουρια ερχεται η χημεια(οποιος δεν γράψει 20 να πάει να φουντάρει)
λοιπον μολις είδα και τις λύσεις και αναθεωρω…το τελευταιο ερωτημα στο 4ο θεμα ήταν κάπως πονηρο…
Ενα αριθμητικο λαθος στο τεταρτο θεμα και ενα ερωτημα που στην ουσια δεν ελυσα, απλα εγραφα επι δυο σελιδες σχεσεις. Αμετρητες.
Ολα τα αλλα τα εκανα σωστα, με εξαιρεση ενα Σ-Λ που οι μισοι το λενε ετσι και οι μισοι αλλιως (αυτο με τον δεικτη διαθλασης).
Αλλα ποιος χεστηκε για αυτο, 1 μοριο επιανε. Νομιζα οτι ειχα κανει λαθος και στο 2ο στην αιτιολογηση του 1ου αλλα τελικα το επιασα. Αρα μανι μανι εχω χασει 12 μορια, ισως λιγο παραπανω (πες οτι μου κοβουν απο καποια αιτιολογηση), οποτε τελικα μαλλον πηρα 17+.:-k:lol:
Πάντως εγώ περίμενα ότι φυσική θα βάλουν δύσκολα.
Από το 2007 και κάθε χρόνο βάζουν έυκολα εώς γελοία (βλ. χρονιά μου -2008-)
Πολύ αναμενόμενο δηλαδή.
Κατα τ’ άλλα faceless-rania αυτό που είπες για αποχαιρετισμούς του πολυτεχνείου κλπ δεν ισχύει.
Με 14,7 στα μαθηματικά κατευθυνσης μπήκα ημμυ. Μη σε παίρνει από κάτω, είναι ένας βαθμός από τους 6. Και στη τελική τi παραπονιέσαι?!?!?!?!? Εγραψες γαμώ!
Παίζει να είναι το πρώτο κατοστάρι μέχρι στιγμής.Βρήκα σωστά αποτελέσματα στο 4ο και τώρα μόνο μένει να κόψει από επεξηγήσεις κλπ αν κόψει:p
Στο Δ2 σκάλωσα γιατί με είχε κυριεύσει το άγχος και έκανα τελείως λάθος λύση. Η απάντηση όμως έβγαινε σωστή οπότε πες ένα μόριο να πάρω εκεί.
Στο Δ4 έκανα σωστό σχήμα και πήρα τις εξισώσεις στο καθένα και έκανα μερικές πράξεις αλλά μέχρι εκεί. Άμα το σχήμα πιάνει αρκετά μαζί με τις πράξεις και το σχήμα μπορεί να πάρω ένα 4/8. Τα υπόλοιπα σωστά με μόνο μία αμφιβολία στο β1. Έγραψα:
Το υ εξαρτάται μόνο από το μέσο διάδοσης οπότε υ=υ’
Άρα λf=λ’f’ => λf=λ’2f => λ’=λ/2
Είναι Α’=2Α/συν…/
και επειδή με συχνότητα f παρουσιάζει ενίσχυση ίσχυε:
r1-r2=kλ => r1-r2=2k λ/2=> r1-r2 = 2k λ’ άρα το r1-r2 είναι πολλαπλάσιο του λ’ άρα παρουσιάζει ενίσχυση. Νιώθω μία αμφιβολία για το αν στέκει. Αν στέκει αυτό έχω μαξιλαράκι στο 88 και αρχίζω να προσθέτω μόρια από το Δ2 και Δ4 που πιστεύω θα ναι 4-5. Με ένα εικοσάρι χημεία και με μια μικρή πτώση των βάσεων πιάνω ιατρική θεσσαλονίκης που ναι και ο στόχος μου. ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙ
είμαι λολ, λάθος θέματα κοιτάω τόσην ώρα.
εντιτ. οχι, νταξ, τα σωστά κοίταγα λολ. ειδα επαλ πανω κ τρομαξα.
Έκανα αριθμητικό στο Γ4 μου ξέφυγε ένα 2. ΠΟΥΤΣΑ
εντιτ σωστό το βγαλα ;P:P:P:p
Δ4 σχεδιασα σωστα τις δυναμεις αλλα αποτελεσμα λαθος τελειως…
Β2 την εκανα λαθος επειδη εκανα ουσιαστικα την μιση αποδειξη
Γ4.ζητουσε το ηλεκτρικο φορτιο και εγω του βρηκα το ηλεκτρικο ρευμα!!!αν ειναι δυνατον…ιδια διαδικασια,απλα ελυσα ως προς i αντι ως προς q…τεσπα,δε γαμιεται
16 στη χειροτερη…17 στην καλυτερη,αναλογα με τη βαθμολογηση
Ξέρει κανείς στο Δ4 πόσο έπιανε ο σχεδιασμός των δυνάμεων και οι βασικές σχέσεις;
Άκουγα κάτι φυσικούς να λένε ότι οι δυνάμεις έπιαναν 3-4 μόρια
θα δοθούν οδηγίες στους διορθωτές, οπότε, θα μάθετε.
Κάπου εκεί λογικά.Τις έχεις κανει σωστά?
Προς τα μέσα τις έκανα
Καθεμία κοιτάει το άλλο σώμα έτσι:
----> (ράβδος) <-----
Καλά είσαι.Και εγώ έτσι τις έχω κανει αν θυμάμαι καλά.Δεν θυμάμαι μόνο που κοιτούσαν:p
Πω μακάρι να σκάσει ένα 4/8 για τη δύναμη!!!
Ποντάρω σε έκθεση, πτώση των βάσεων και καλύτερους βαθμούς από τους χαμηλότερους που περιμένω. Όλα αυτά εφόσον γράψω 20 μεθαύριο αλλιώς πούλο
τι πουλο ρε?περνας απλα σε μια αλλη σχολη και τελειωσε το πανηγυρι