ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΤΩΡΑ! τι ωραία τι καλά, τραλαλα τραλαλα!:lol:
σιγα ρε μην σου δωσουν και 4 στα 8 για τις δυναμεις…1 με 2 μορια να περιμενεις.τοση δουλεια ηθελε το θεμα και συ περιμενεις τα μισα μορια για δουλεια 1 λεπτου???
Tον έβαλες στη θέση του, μπράβο!
και γω στο Δ4 εκανα λαθος και ρωτησα γνωστη μου φυσικο που μου πε οδηγιες απο το εξεταστικο κεντρο που διορθωνει και λενε
2 μορια ο σχεδιασμος των δυναμεων
2 μορια να παρεις ΣF και Στ για το δισκο
2 μορια να παρεις ΣF και Στ για το δακτυλιο
2 μορια επεξεργασια εξισωσεων και αποτελεσμα
δεν ξερω αν αυτα αλλαζουνε ανα εξεταστικο κεντρο αλλα πανω κατω ετσι θα ναι δεν παιζει…
εγω δεν πηρα δεδομενο οτι στη ραβδο ασκουνται ισες δυναμεις αλλα εγραψα εξισωσεις και κατεληξα σε ενα F1-F2= κατι που μονο αγνωστο ηταν η επιταχυνση
οποτε μου πε οτι εκεινη θα μου βαζε 6/8 μορια…αλλα το κοβω δυσκολο να παρω τοσο χωρις να χω βρει αποτελεσμα…
παμε τωρα χημεια για το 20αρι ακουγοντας www.youtube.com/watch?v=WVE90vGS9ps
παιδες να ρωτησω τη γνωμη σας…
αν καποιος εχει γραψει 20 σε μαθηματικα κατευθ, αοδε, μαθηματικα γενικης και 17 φυσικη με προυποθεση οτι θα εχει 20 πληροφορικη μπορει να πιασει σχολη που περσυ ειχε 19300 περιπου;;; δεν ρωταω για μενα για κοντινο προισωπο που εδινε…
Εξαρταται απο το βαθμο της εκθεσης. Παντως οι βασεις στο 4ο αναμενεται να μεταβληθουν αναλογως, οποτε ας μην αγχωνεται.
Κι εγω αυτα εκανα, γιατι εχασα 30+ λεπτα να αναρωτιεμαι γιατι βγαινει 1/2 η ροπη αδρανειας στο Δ1 ενω θα επρεπε να βγαινει 1 συμφωνα με τον τυπο στο Δ2. Δεν ειδα πουθενα η ηλιθια οτι δεν ελεγε ομογενης δισκος.#-o#-o
Κατεληξα σε κατι τυπους, πηρα ΘΝΣ και ΘΝΜ για δακτυλιο και δισκο, εβγαλα 4 σχεσεις και τελειωσε ο χρονος. Ελπιζω σε ενα 4/8 για τον κοπο μου. Παντως και γω νομιζα στην αρχη οτι ο σχεδιασμος θα επιανε 4/8 αφου στην ουσια το ερωτημα χωριζεται σε δυο μερη, αλλα σιγα μην σου εδινε 0.8 μοναδες για δυο γραμμουλες.
Τελος παντων, αφου περασε κι αυτος ο διαολος ολα χαλλλλλλλαρα.
Φίλε μου rocking_monster_0666, πρώτα απ’ όλα μας αναφέρεις 5 από τους 6 βαθμούς. (Η έκθεση πρέπει να λείπει). Αλλά και πάλι το κοντινό σου πρόσωπο φαίνεται να έχει γράψει πάρα πολύ καλά και η λογική λέει οτι την πιάνει την σχολή.
Βέβαια οι βάσεις είναι πολύ σχετικές κάθε χρόνο, αφού εξαρτώνται απο την προσφορά και την ζήτηση της σχολής αλλά και απο τις βαθμολογίες των εξεταζομένων.
Οπότε πες απλά στο κοντινό σου πρόσωπο όταν τελειώσει και το τελευταίο μάθημα να χαλαρώσει απο όλο αυτό το σκηνικό των πανελληνίων, να παει σε καμιά συναυλία, σε κανα νησάκι 8) και βλέπει όταν με το καλό βγουν οι βαθμολογίες και οι βάσεις.
cheers και εύχομαι να πιάσει την πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό :!:
googlare υπολογισμος μοριων και δες το με ακριβεια:wink:
θενξ παιδες…υπολογισμους μοριων σιγουρα θα εχει κανει ο ιδιος κ πολλες φορες…
εγω ρωτησα απλα να δω αν θεωρειτε οτι με τα θεματα που εχουν πεσει (ειδικα στη φυσικη) υπαρχει περιπτωση να εχει πτωση βασεων και να μπει σιγουρα συμφωνα με αυτα που εχει γραψει(και αναμενεται να γραψει)…
στην εκθεση φιλε d4arko ποτε δεν μπορεις να ξερεις αλλα καλα εχει γραψει απ οτι ξερω…
Συγνωμη αν φανώ επιθετικος αλλα λίγο νωρις δεν είναι για υπολογισμό μορίων???Το ποιο συνηθες φαινόμενο είναι να πέφτουν έξω οι μαθητες στους βαθμούς τους
Κατσε να τελιώσουν οι παννεληνιες και μετα τα βγαζεις…Α και μην ακουτε την καθε κολοφυλλάδα που βγαίνει και λεει για τις ΄βασεις είτε αυτη είναι σοβαρή (βλεπε καθημερινη) ειτε τυπου espresso.Εσεις προσπαθήστε να γράψετε όσο καλύτερα μπορείτε ώστε να μην ανυσηχείτε για τπτ.Α και ψάξτε πολύ καλά τις σχολές…μην παρασυρθείτε απο τα μόρια της σχολής.Υπάρχουν πολύ καλές σχολές με λίγα μόρια που προσφέρουν άμεση επαγγελματική αποκατασταση.Αυτα θα επανέλθω…
Α για τον φίλο τον απο πάνω φυσική ρε δεν ήταν δύσκολα μονο στο 2ο θέμα με την ταλάντωση ήθελε πράξεις και το τελευταίο ερώτημα στο 4ο θέμα στο οποιο άλλωστε αμα σχεδιαζεσ τις δυνάμεις και εγραφες τους νόμους που ισχυουν(μιλώ να τους αναπτύξεις και λίγο) θα επερνες κανα 4αρι απο τα 8…αρα τελικά ένας καλά διαβασμένος θα εγραφε κανα 18.5-19.3 απο κει και πανω δυσκολα.πάντως απο ότι βλέπω σε διάφορα forum όπως και το ischool τα παιδιά φαίνεται να έχουν γράψει καλά.Τωρα θα μου πεις μα καλά πιστευεις οτι είναι εγκυρο και οτί ισχύει οτι γράφεται εκεί??Μαλιστα το πιστέυω γιατι το παρακολουθώ 3 χρόνια
Δλδ εμενα στο σχολειο μου ειναι ολοι χαλια μαθητες και γιαυτο ειχαμε τους μισους και παραπανω να χωνουν χοντρες χριστοπαναγιες με το που εβγαιναν… Ασε μας ρε
Και ενα 20-30% να ΚΛΑΙΕΙ(αληθεια, αν εισαι χαλια μαθητης, γιατι να κλαψεις για εναν μετριο βαθμο;)…
Ναι επειδη ειμαστε ολοι ηλιθιοι στο σχολειο μας, γι’αυτο
[-X[-X[-X[-X[-X
Μη λεμε μαλακιες, βγαινει ο καθε μαλακας στο καθε ischool και λεει εγραψα καλα και ηταν ευκολα και συ τον πιστευεις;
Γιατι ρε φίλε ήταν δύσκολα
?το 15 το εγραφε και ο μετρια διαβασμενος οσο για το ischool αν το δεις δεν ειναι 10 η 20 ατομα που λενε την γνώμη τους…ειναι 200 300 μπορει και παραπανω.Σαφως θα υπαρχει ένα ποσοστο που δεν γραφει καλά.Οπως είπα ειμαι μεγαλύτερος(φοιτητης πλεον)… φυσικη και στα αλλα μαθηματα είχα λυσει 3000-4000 ασκησεις μην μου λες οτι δεν ξερω κιολας να κρίνω τα θεματα…
αααα και στο δικο μου τμήμα το 80% είχε γράψει πάνω απο 18000(μιλώ για θετικη κατευθυνση)αυτό δλδ σου φαινεται λογικο???
Paradise lost, μαθητης/μαθητρια εισαι;
Εξω απο τον χορο πολλα λεγονται, βεβαια κι εγω αν εβλεπα τα θεματα ενα ωραιο πρωινο, χωρις αγχος, χωρις πιεση, χωρις την κουραση λογω ελλειψης υπνου, ευκολα και βατα και σουπερ θα τα ελεγα τα θεματα.
Γινατε ολοι ειδικοι ξαφνικα, ευκολα πιανεις 19.3 λεει… και τους υπολοιπους που δεν πιασανε τους λες μαλακες κοντολογις ε; Α τα κωλοπαιδα, που δεν κατσανε να διαβασουν φυσικη, αχ!
Ασ΄το γαμα το, καλυφτηκα. Εισαι φοιτητης. Συνεχισε να λες. Ξερεις καλυτερα απο τον καθενα μας.
Στηρίζω ποστ
Οταν θα βγουνε τα ποσοστα της βαθμολογιας που βγαινουν μαζι με τους βαθμους θα δουμε ποσο ήταν το ποσοστο πάνω απο 18 φυσικη
Ασε που λεω ότι ο καλος ο μαθητης δεν θα έπρεπε να γράψει κατω απο 18-18.5 με τπτ δεν λεω γενικότερα.:lol:
Ράνια, μη μασάς. Άσε τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του
ο καθενας μπορει να λεει οτι θέλει εξάλλου δημοκρατία και ελευθερία λόγου δεν έχουμε???:-k τεσπα αντε ο καθενας ας κανει οτι νομίζει