Πανελληνιες

Ε, αφού δε το έβρισκα :stuck_out_tongue: Θενξ μορι.
Στο δικό μου σχολείο οι περισσότεροι έγραψαν λιγότερο απ’ όσο ήθελαν. Όλες οι κατευθύνσεις.

γαμος

παιδι

έλα ΤΕΙ πληροφορικής πολύ καλύτερη από του ΑΕΙ
μην πας ΑΕΙ μόνο για να το λες
πανε ΤΕΙ και πες πέρασα με τόσο

εγώ πάλι πιστεύω οι οι υπόλοιποι ντρεπνται ξέρω γω και αν έχουν κάτω από 17 δεν το ποσταρουν.
Εγώ 15265 έβγαλα και αφού μου φτάνουν και περνάω στην αρχική και πρώτη επιλογή μου στα παπαρια μου για τα 19αρια άλλων. Ειδικά εφόσον δεν ξεσκιστηκα ούτε στο ελάχιστο όσο αυτοί

Δηλαδη αν πιασει το ιδιο τμημα και για ΑΕΙ και για ΤΕΙ και διαλεξει το ΑΕΙ,το πιθανοτερο ειναι οτι το κανει για να το λεει?

Γκαις,εγω εβγαλα 16045 στο πρωτο πεδιο αλλα προβληματιζομαι τι θα δηλωσω πρωτο…Κοινωνικη διοικηση Κομοτηνης η Ψυχολογια Ρεθυμνου,μου ειναι και οι δυο σχολες πολυ ενδιαφερουσες και δεν κερω ποια να δηλωσω πρωτη αλλα με χαλαει που με 16 ισως παω σε σχολη του 13500-14 αφου θα πεσει αυτη στην Κομοτηνη κι αλλο! Τιθεται θεμα ποιοτητας σπουδαστων τωρα…

Δηλαδή δεν θα ανταμειφθείς αν μπεις σε σχολή με βάση χαμηλότερη από τα μόρια που έβγαλες;

είσαι ένας αστείος τύπος και δε σου αξίζει καν να μπεις σε σχολή.

μια παροιμία λέει καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη . 8)

Δεν ξέρω τι εννοείς με την ποιότητα σπουδαστών, εγώ πάντως έχω επανειλημμένα κλάσει στο γέλιο με την ποιότητα φοιτητών της νομικής και της ιατρικής και ξέρω πολύ αξιόλογα άτομα που σπουδάζουν σε ΤΕΙ. Είσαι φάουλ νομίζω

συμφωνώ με τον αποπάνω και έχω να επισημάνω πως δν σημαίνει πως αν πας στη “δευτεροκλασάτη” σχολή θα “χαραμιστεί” το επίπεδο σου . καταρχήν κανείς δν σ εγγυάται πως αν πας στη σχολή (1κλασάτη ή όχι) αποκλείεται να ξενερώσεις τη ζωή σου με την κατάσταση και να τα φορτώσεις όλα στον κόκκορα.

Εσεις δεν ξερετε, μη μιλατε. Ή πας ΑΕΙ ή τρως κοινωνικη κατακραυγη (γιο).
Θελετε να μας πεισετε κι ολας να μπουμε στα ΤΕΙ. Για μαλακες μας περνατε;

Εμ, αηρονι μοουντ οφ και προχωραμε

Εγω που δεν διαλεξα πολυτεχνειο οπως με πρηζουν ολοι αλλα μια σχολη που περυσι ειχε 1100 μορια κατω απο αυτα που εβγαλα, ειμαι σε πολυ ασχημη θεση; :frowning: Πειτε μου την αληθεια, θα την αντεξω.

που πας ρε ράνια στη σχολή των 17000 μορίων, όλοι οι βρωνιάρηδες θα είναι κει μέσα.

Ισως να χετε δικιο,πιθανον παρεξηγηθηκα με αυτο που ειπα αλλα οπως και να το κανουμε δεν ειναι ιδιος αυτος που εχει βγαλει 18 με καποιον που εχει βγαλει 11,ειναι η σκληρη αληθεια,παντως και δυο μου αρεσουν πολυ και δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο απο τα δυο

Μη εχοντας αλλο κριτηριο,μου εχει μεινει αυτο της πολης,για την Κομοτηνη εχω ακουσει οτι ειναι καγκουροπολη:p αλλα ειναι ομορφη και ειναι ωραια κλειστη κοινωνια εχοντας και πολλες γκομενες:lol:,το ιδιο βεβαια συμβαινει αδιαμφισβητητα και στο Ρεθυμνο,με βαση τη λογικη πιο φθηνη πολη θα ειναι η Κομοτηνη αλλα εχω και καταγωγη απο Κρητη,δυσκολο…#-o

ρε ράνια αυτά το κομπλεξικά τα λένε οι γονείς ! πραγματικά τώρα αν μετά πας στην “χειρότερη” σχολή κ μετά από 30 χρόνια έχεις μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο σ κ είσαι ευτυχισμένη με τα όσα κατάφερες θα σε νοιάζει πολύ π η σχολή π πήγες είχε τελικά 1100 μόρια λιγότερα από αυτά π έβγαλες ? 8)

@ lebron ναι έχει διαφορά το 18 με το 11 όσο το σκέφτεσαι με αυτή τη μικρότητα του λυκείου (δν είμαι άγιος κ εγώ έτσι σκεφτόμουν) . απλά το θέμα είναι πως όταν τελικά πας στη σχολή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να διαβάζεις όπως στο λύκειο (αυτό το ξέρουν κ οι πέτρες) . ακόμη πιστεύω πως υπάρχουν άτομα π έχουν γράψει όσο εσύ , ίσως κ καλύτερα κ θέλουν αυτή τη σχολή επειδή ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ . και τέλος ποιος σ λέει πως δν θα συναντήσεις άτομα ανταγωνιστικά εκεί μέσα ? άτομα π πραγματικά γουστάρουν τη σχολή κ το παλεύουν ???

Χα, Night*Sky 4 χρονια πριν. Ακριβως.

Εισαι στην πιο γαματη θεση βασικα. Την θεση του να κανεις συνειδητη επιλογη μακρια απο μιζερα στερεοτυπα και μικροαστικες προκαταληψεις.

Ναι τέτοια λέγε και μετά θα πάει κανείς φυσικό όπως εμείς και δε θα ξέρει από ποια πόρτα να βγει :stuck_out_tongue:

Καλά υπάρχει κάποιος λογος που μερικές σχολές έχουν χαοτική διαφορά στα μόρια μεταξύ τους…
Αυτό δεν είναι απόλυτο βέβαια αλλά ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Και δεν είναι το θέμα “κάνω αυτό που γουστάρω” γιατί μπορεί το αντικείμενο να το γουστάρεις αλλά στη σχολή πολύ απλά να διδάσκεται γτπ

το θεμα είνα οτι οι υψηλοβαθμες σχολες σου δινουν καλυτερες ευκαιριες…Τελικα όταν καποιος ειναι καλος σε αυτο που κανει και ειναι και τυχερος(πολυ σημαντικο) τοτε θα τα καταφερει σε οτι και αν κανει…Εξαλλου ρε παιδια πιστευετε οτι ολοι οι γιατροι,δικηγοροι και κτλ δουλευουν?ακομα και οι πολιτικοι μηχανικοι…(αν εισαι μαμουχαλος και δεν κυνηγησεις αυτο που κανεις δεν μπα να χεις τελιωσει και την ΝΑΣΑ και να εχεις βγαλει 19999 δεν θα κανεις τπτ).Σκεφτειτε πολυ τις επιλογες σας…αν υπαρχει ατομο στην οικογενεια που κανει το επαγγελμα και μπορει να σας βοηθησει τοτε βουρ αλλλιως δυσκολα…μιλω απο εμπειρια συγγενη και φιλων τελειωσε το cardiff στην Αγγλια που ειναι το καλυτερο της ευρωπης ομως δεν ειχε δημοσιες σχεσεις ουτε ατομο στο επαγγελμα(πολιτικος μηχανικος)…εεε τοτεε πως να επιβιωσεις…Εξαλλου ολοι γνωριζουμε οτι το 30% των δικηγορων δεν πιανει ευρω μεχρι τα 32 χρονια τουσ ενω το 35% βγαζει 700 ευρω μεχρι τα 40 τους…υποψην οτι ακομα και τα παιδαγωγικα σιγα σιγα αρχιζουν και κλεινουν τις στροφιγγες(1 στους 2.1 διοριζεται ενς περισυ 1 στους 1 δηλαδη ολοι)αυτα φιλικα

Ξέρει κανείς πότε ακριβώς βγαίνουν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων και συγκεκριμένα των σχεδίων ? ? ? ? ? ? ? ? ? :-k

Οχι, απλα αυτος μπορει να μην γουσταρε να διαβασει δεν σημαινει οτι ειναι χαζος(μπορει και πιο εξυπνος απο σενα να ειναι) ισως και να εισαι και χειροτερος εσυ του 18 απο τον 11 γιατι μπορει ο 11 να γαμηθει στο διαβασμα στο πανεπιστημιο(οπως και θα επρεπε) ενω εσυ ο 18αρης να παρεις “αδεια” απο διαβασματα λογω ξεσκισματος στις πανελληνιες και να κανεις 2 και 3 χρονια παραπανω να την βγαλεις την σχολη απο οτι ο “11αρης”.
Οποτε, ποιος κερδαει, αραγες;