Πανελληνιες

Αυτό που λέτε είναι ανάλογα τη σχολή.Σε σχολές που χρειάζονται μαθηματικά και φυσική θέλουν βάσεις.Έτσι σε μία σχολή που τα χρειάζεται αυτά έχει άλλο αβαντάζ αυτός που έβγαλε 18 χιλιάδες μόρια γράφοντας 20 στα θετικά και άλλο αυτός με 15 χιλιάδες που έγραψε 16-17 στα θετικά και πήρε τα μόρια από τα άλλα μαθήματα.Και αυτό γιατί σε όσες σχολές χρειάζονται βάσεις που τις παίρνεις στο λύκειο μεγαλύτερο προβάδισμα έχει αυτός που ξέρει καλά αυτά τα μαθήματα.Τώρα για σχολές όπως κοινωνιολογία,ψυχολογία,νομική δεν χρειάζεται να είσαι καλός στο λύκειο(μόνο στο βαθμό που χρειάζεσαι το διάβασμα για να περάσεις) αφού το πόσο καλός είσαι στα λατινικά δεν θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις θέματα νομικά ξέρω γω που είναι άσχετα με τα μαθήματα που διδασκόσουν στο λύκειο.Άρα αν η νομική είχε βάση 15 χιλιάδες μόρια ίδιο αβαντάζ θα είχαν και αυτός που βγάζει κοντά στη βάση και αυτός που βγάζει 19 χιλιάδες ξέρω γω.Όμως αν οι ηλεκτρολόγοι είχαν βάση 15 χιλιάδες δεν θα είχε ίδιο αβαντάζ ο 15άρης που δεν έγραψε καλά λόγω διαβάσματος και ο 19άρης που έγραψε γαμάτα επειδή ακριβώς τα φυσικομαθηματικά είναι βάση της σχολής αυτής

Σ’εχω, θα δηλωσω πρωτη σχολη με 1250 μορια παρακατω:)

Πουστια, βεβαια, γιατι δεν υπαρχει καμια σχολη στο 2ο και 4ο στην Θεσσαλονικη για βαθμους απο 15 εως 16μιση αλλα δεν βαριεσαι :stuck_out_tongue:

Σας έχω όλους.έχω πρόθεση να δηλώσω σχολή με 2000 μόρια κάτω:p

Μου είπανε στις 14 του μηνός, εκεί κοντά… (:

Και αυτος που εγραψε 16 στα μαθηματικα πχ, δεν εχει βασεις για να παει μαθηματικο; Τι βλακειες λες μωρε.:stuck_out_tongue: Ειναι απιθανο δηλαδη απλα να ηταν υπερ-αγχωμενος και να μην του ερχοταν μια λυση, ας πουμε. Ξερω τετοια παιδια που πραγματικα εχουν ταλεντο στα μαθηματικα, και φετος πχ στο Γ2 δεν τους εγινε το κλικ. Με αποτελεσμα αντι για 20, να παρουν 16-17.
Επισης εγω φυσικη ΔΕΝ ξερω, ξερω απ’εξω απ’εξω οτι ειναι, και εγραψα κοντα 19.:-s Αυτο τι σημαινει, οτι εχω βασεις για φυσικο; @@. Θα εφτανα 25 ετων και θα χρωστουσα 100 μαθηματα.

Αχ ειμαστε σε μειονεκτικη θεση. Εμενα μου γκρινιαζουν ολοι που θα παω εκει με τους βρωμιαρηδες και τους αλλοδαπους και δεν παω στο Αρειο ΕΜΠ.:frowning:

για τι σχολη πας ρε *Faceless_Rania?

Είπα ότι έχει άλλο αβαντάζ και όχι ότι αυτός που μπήκε με χαμηλότερο δεν έχει καλές βάσεις ωρέ.Όσο για το άγχος το διευκρίνισα λίγο εκεί που λέω: Όμως αν οι ηλεκτρολόγοι είχαν βάση 15 χιλιάδες δεν θα είχε ίδιο αβαντάζ ο 15άρης που δεν έγραψε καλά λόγω διαβάσματος .

Γενικότερα καλό είναι να έχεις βάσεις(εννοείται ένας ξερός βαθμός δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα) αλλά ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε αρκετά με αυτά που θα συναντήσετε μπροστά σας στη σχολή.
Θα συμφωνήσω και με το ποστ του karvou μερικές σελίδες πιο πριν που έλεγε ότι κανείς πριν μπει σε μια σχολή(ακόμα και όταν είναι μέσα κάποιες φορές, τρανό παράδειγμα η δικιά μου) δε μπορεί να ξέρει ακριβώς το αντικείμενο της… Καλό θα ήταν να μην σας αποπροσανατολίσουν οι βαθμοί αν ήταν παραπάνω από αυτό που περιμένατε. Επιλέξτε αυτό που νιώθετε ότι σας ταιριάζει και σας αρέσει γιατί ούτως η άλλως κανείς δεν ξέρει πως θα είναι η αγορά εργασίας σε τουλάχιστον 4-5 χρόνια που θα τελειώσετε.

Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων του ΕΚΠΑ.:slight_smile:

Α οκ.
Ξαναδιαβασα και το προηγουμενο ποστ σου και ομολογω οτι καπου σε χανω ομως.:stuck_out_tongue:

Πλακίτσα πλακίτσα… :stuck_out_tongue: Θα έλεγα αν έκανα. :expressionless:

Αχ ειμαστε σε μειονεκτικη θεση. Εμενα μου γκρινιαζουν ολοι που θα παω εκει με τους βρωμιαρηδες και τους αλλοδαπους και δεν παω στο Αρειο ΕΜΠ.

βρωμιαρηδες και τους αλλοδαπους? στο πανεπηστιμιο αθηνων?

Πρεπει να σηκωνω ταμπελακι σαρκασμου οποτε μιλαω σε αυτο το θρεντ; Τι παιζει;

Οχι απλα με αυτα που εχουμε δει δεν μου φανηκε παραξενο σρυ

Απλά τελευταία εμείς οι έξυπνοι και γαμάτοι μειωνόμαστε σημαντικά.

Παιδί στο σχολείο μας 19764 και θα πάει μαθηματικό. χαχαχ

ωραιος ειναι καλη σχολη εχει δυνατοτητες να κανει πολλά …ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ αλλα εδω μονο καθηγητης ειτε στην δευτεροβαθμια ειτε στο πανεπιστημιο:(…εδω στο Ελλαντα ολα είναι δυσκολα σου λεει ο τυπας αν ειναι να παω καπου στον ιδιωτικο τομεα να μαμιεμαι ολη μερα για 700 ευρω και να αγχωνομαι αν ο αλλος θα βρει καποιον με λιγοτερα λεφτα και με περισσοτερα πτυχεια τοτε σου λεει καλα ειμαι εδω και με αυτα…η ιδια η χωρα μας μας περιοριζει…

Δηλαδη εχασες 1000?;;; :smiley:

Νταξ, αν αυτο θελει, μαγκια του …απλα τζαμπα γαμηθηκε, γιατι το 'πιανε πολυ πιο ανετα.

19.131 έβγαλα. Ντάξ μ’ ανέβασαν τα αρχαία (19,8 ) και η έκθεση (19,1). Στα άλλα τα πήγα μέτρια.
Καλές σχολές και καλοί πολίτες μιας και εκτίσαμε με “κοσμιοτάτη” διαγωγή την ποινή μας.

αρχίζεις και επηρεάζεσαι χοντρά απο΄τη λογική “βγάζω πολλά μόρια,πάω σε υψηλόβαθμη σχολή”:stuck_out_tongue:

Όχι επηρεάζομαι απ’ τη λογική “θέλω χαμηλή σχολή, δε σαπίζω στο διάβασμα”