Και ποιος σου είπε ότι όποιος βγάζει 19 και πάνω σαπίζει στο διάβασμα?
μπορει καποιος να ειναι καλος στην αντιγραφη:)
σορρυ φιλε αλλα εισαι φαουλ
8O8O8O8O
8O8O8O8O
συνχαρητηρια!!!
Για κάντε ένα κόπο να τσεκάρετε τα ιντερνετικά σας λημέρια όσοι μπορείτε για να μου πείτε αν έχουν βγει απαντήσεις για την επαναληπτική εξέταση της φυσικής κατεύθυνσης. Εγώ όπου και να κοίταξα δεν βρήκα. Μπορεί εσείς να ξέρετε κάτι παραπάνω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Λολ.Προφανως και μπορει να βγαλει καποιος 19+ χωρις να σερνεται στο τελος στο πατωμα και ειδικα αν εχει ταλεντο στα Μαθηματικα οπως υποθετω ισχυει με αυτο το παιδι,για να δηλωσε παρα τα τοσα μορια τη συγκεκριμενη σχολη.
Αλλα ετσι κι αλλιως Ρωμανε εισαι λαθος…ο αλλος ξεκιναει και διαβαζει με στοχο το καλυτερο δυνατο,δε γινεται να πεις συνειδητα “νταξει μωρε,θα παω για 16000 μορια”.Σιγα μην εισαι και με το κομπιουτερακι να βγαζεις αναλογια ωρες διαβασματος/μορια.Στη τελικη ειναι κι ενα προσωπικο στοιχημα ολη αυτη η μαλακια και το ξες…
Ρε ο συγκεκριμένος όντως ΣΑΠΙΖΕ όμως
δεν ειναι απαραιτηο αυτο… οι πανελληνιες θελουν οργανωση και πολυ παπαγαλια:p!!! αν καταφερεις να μαθεις θεωριες και μεθοδολογιες απεξω μπορεις να πας πολυυυυ καλα…ειναι το συστημα ετσι,μεσα απο τις πανελληνιες δεν ξεχωριζουν οι εξυπνοι απλα αυτοι που εχουν το κουραγιο να ακολουθησουν αυτο το συστημα εξετασεων…
θελω γενικοτερα για μηχανολογος, αλλα επειδη με βλεπω να τρωω πορτα, σκεφτηκα για εναλλακτικη ναυπηγος. ξερει κανεις αν λεει τιποτα?
Eίναι ένας φίλος μου … απ ότι έχω καταλάβει μαθήματα πρέπει να χει αρκετά ίδια με τους μηχανολόγους με έφεση σε διανύσματα , μηχανική ρευστών , αντοχή υλικού κλπ … πολύ φυσική και μαθηματικά δηλαδή …και πολύ ΜΑΤLAB νομίζω … στο τέλος κάνεις μια πτυχιακή και ένα πλοίο νομίζω … αα και παίρνουν πολύ λίγα άτομα…
Τώρα για αντίκρισμα στην αγορά εργασίας , ο φίλος λέει ότι βρίσκει εύκολα … αλλά αυτός είναι σε φάση " εμείς οι ναυπηγοί μαμάμε και δέρνουμε … " , οπότε δεν σου λέω κάτι σίγουρο …
Ξέρω ότι ισχύει επειδή το έχω δει και με παιδιά και με τον εαυτό μου.Προσωπικά κατά το πάσχα και μετά ζήτημα αν διάβαζα 5-6 ώρες τη βδομάδα.Στην αρχή είχα πιάσει μεγάλες αποδόσεις(18-19 ώρες τη βδομάδα μέχρι τα χριστούγεννα) αλλά μετά το πήρα πιο χαλαρά.Μετράνε πάνω απ’όλα οι βάσεις,η αυτοπεποίθηση,το πόσο τα πιάνεις και το πόσο πιάνεις το νόημα σε κάθε μάθημα.Για να γράψεις πχ μαθηματικά 20 δεν χρειάζεται να έχεις λιώσει,όσο να έχεις καταλάβει τι παίζεται.Και αυτό αποκτάται πιστεύω με το να μελετάς τα μαθηματικά(που θέλει ώρες φυσικά,αλλά όχι λιώσιμο) και όχι απλά να τα διαβάζεις.Από τη στιγμή που αρχίζεις να αποστηθίζεις μεθοδολογίες χωρίς να εμβαθύνεις και γενικά χωρίς να καταλαβαίνεις τι κάνεις,εκτός από το ότι θέλει ώρες,έχεις χάσει επίσης και το παιχνίδι για να πιάσεις πολλά μόρια
Εγω εβγαλα κοντα στα 15000 και λεω να δηλωσω κοινωνιολογια στην Παντειο ή πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας παλι εκει.Καμια πληροφορια για τη σχολη γενικοτερα, γιατι δεν εχω και κανα γνωστο να σπουδαζει εκει,θα την εκτιμουσα.Το σαιτ παντως δεν εχει και αρκετες πληροφοριες.
φιλος,εχεις κανει λαθος τους υπολογισμους των ωρων σου,ειδικα στο δευτερο μισο του ετους:lol:
εσυ μονος σου μου λες οτι χρειαζεται να αφιερωσεις ωρες για να γραψεις 20 στα μαθηματικα…ηδη εχεις τις 5-6 ωρες τη βδομαδα…τα αλλα μαθηματα τι εγιναν?πεταξαν?
η μηπως ο κατεχων στα μαθηματικα,ξερει να γραφει αψογες εκθεσεις,να γνωριζει απεξω το αοδε και να προγραμματιζει αλγοριθμους?
Ναι βασικα γτφ, με 5 ωρες τη βδομαδα δεν προλαβαινεις να κανεις ουτε τα βασικα σε καθε μαθημα. :?
Ουτε εγω διαβαζα μετα το πασχα οσο διαβαζα πριν, δηλαδη ενα 3ωρο τη μερα περιπου. Μερικες φορες και λιγο λιγοτερο, αλλα 5-6 ωρες τη βδομαδα, οχι.
Το πιο πολυ που καταφερα να διαβασω σε μια μερα ηταν 6 ωρες παντως, και αυτες με πολυ ζορι.
προσωπικα εριχνα απο 2 μεχρι και 8 ωρες την ημερα στο διαβασμα…
και ειχα τηψεις οτι δεν διαβαζα αρκετα…
Σορρυ αλλα με 5-6 ωρες διαβασμα τη βδομαδα δεν βγαζεις πανω απο 12.000 μορια…
Παρεπιπτοντως ή ψεμματα λετε ολοι οι γραφουν μονο τα φυτα του μπορντ σε αυτο το θρεντ:p. Μεχρι τωρα με τα 15700 αισθανομουν αρχοντας στους κυκλους μου…
Καθίστε να υπερασπίσω τη θέση μου:p.Μεταξύ άλλων είπα και ότι για να γράψεις καλά χρειάζεται και βάσεις που τις είχα αφού τα προηγούμενα χρόνια διάβαζα μαθηματικά και φυσική.Στα μαθήματα τελείωσα την ύλη νωρίς,δηλαδή γύρο στον Ιανουάριο-Φεβρουάριο(εκτός από ΑΕΠΠ που πήγε για μάρτιο) και το μόνο που έκανα μετά ήταν επαναλήψεις που τις βαριόμουν απίστευτα και στα μαθηματικά έκανα ασκήσεις της μαθηματικής εταιρείας που απλά με συντηρούσαν.Οι 5-6 ώρες τη βδομάδα μπορεί να είναι και περισσότερες γιατί με θυμάμαι όταν πήγαινα να διαβάσω να κολοβαράω τέρμα και ποτέ να μη διαβάζω συνεχόμενα πάνω από ένα μισάωρο.Διάβαζα πολύ σπασμένα,και άρα κάπου εκεί υπολογίζω,δηλαδή περίπου 1 ώρα την ημέρα.Ξέρω πως πολλοί δεν το πιστεύουν αυτό και εγώ ίσως να υπερβάλλω μιας και δεν θυμάμαι(σίγουρα όμως πάνω από 8-9 ώρες τη βδομάδα με καμία παναγία δεν έπιανα) αλλά αυτό έκανα φέτος κατά το πάσχα και μετά.Ο άλλος παράγοντας που με βοήθησε ήταν η παντελής έλλειψη άγχους.Ποτέ δεν ανησύχησα για τις πανελλήνιες και το έπαιρνα χαλαρά.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μόλις έβλεπα δύσκολη άσκηση είτε όταν έκανα εξάσκηση είτε όταν έβλεπα δύσκολα θέματα στις πανελλήνιες να κάθομαι και να το σκέφτομαι σιγά σιγά χωρίς να πανικοβάλλομαι και να τη βγάζω.Δεν χρειάστηκε φέτος να λιώσω ξέρω γω στο διάβασμα
έντιτ:@ παοκτζής.Οι 5-6 ώρες ήταν μετά το πάσχα.Πριν όπως και το καλοκαίρι υπήρχαν σαββατοκύριακα που διάβαζα όλο το πρωί σαββάτου και κυριακής μαθηματικά και απλά στα άλλα μαθήματα έδινα λιγότερο βάρος σε σχέση με αυτό που έδινα στα μαθηματικά
εγώ 15265 με 2 ώρες τη βδομάδα μέσο όρο. Μιλάμε πάντα για διάβασμα στο σπίτι μόνος σου ε γιατί με φροντιστήρια μαζί, είναι παραπάνω φυσικά.
Και να υποθεσω οτι εκανες μια ασκηση την ημερα απο μονο ενα μαθημα, εκθεση δεν εγραψες ποτε και ποτε δε διαβασες θεωρια…Γιατι σε εικοσι λεπτα την ημερα δεν προλαβαινεις κατι αλλο…