Πανελληνιες

Καλή τύχη σε όσους φέτος τρώνε το παλούκι…

…ετοιμάζεστε καλά, γιατί θα ρθει η ώρα να τους το ταΐσετε πίσω! :stuck_out_tongue:
BREAK A LEG, ALL OF U!

Last Drive και μονο ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μηνα των Πανελληνιων λειτουργεια ΑΚΟΜΑ καλυτερα. 8)

Όχι

Παραβλέπω τις προστακτικές του Μπλακμεταλά και θέλω να τονίσω αυτό που έγραψε η Faceless επίσης.
Μακριά από αυτούς!Θάνατος!

Εγώ θυμάμαι έλεγα δήθεν ανέκδοτα σε όλη την τάξη,μάλιστα και οι επιτηρητές με παρακινούσαν να τα λέω.
Μάλλον θα με είδαν γλυκούλη,δεν εξηγείται αλλιώς:!:

Ή ηθελαν να γελανε μαζι σου. :!:

Δεν έχεις δει πόσο γλυκούλης είμαι για αυτό:!:

Δεν αναιρει το οτι γελαει ο κοσμος μαζι σου. :slight_smile:

Δεν το αρνήθηκα:)

fixed:p

Να και ο άλλος :!::stuck_out_tongue:

πεταχτηκα απο το πουθενα8)

Παίζει μέσα σ’ αυτά τα νανοδευτερόλεπτα που έκανες να χωθείς εδώ να 'χασες κάνα δυο απαντήσεις στο Παιχνιδάκι(με τραγούδια). :lol:

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όσους/όσες ξεκινάνε αύριο τις πανελλαδικές αυτού του σάπιου “εκπαιδευτικού” συστήματος…:!:

σχεση παιδιου με διαδυκτιο…

Όχι και πολύ δύσκολο θέμα…σηκώνει αρκετή ανάπτυξη

Σχέση παιδιού με διαδύκτιο έ;

Αυτό ακούγεται αρκετά προσητό θέμα σε σχέση με αυτό που μας είχαν βάλει εμάς που ήταν για τη σχέση των νέων με την παράδωση και την απομάκρυνση τους από αυτή, που ήταν ένα θέμα που ήθελε κρίση. Αυτό τώρα είναι στην καθημερινότητα σου, το βλέπεις παντού γύρω σου και είσαι μέρος αυτού. Δεν νομίζω λοιπόν αυτό να ήταν τόσο δύσκολο θέμα ως προς το να σκεφτείς και να γράψεις 2-3 πράγματα πάνω σε αυτό…

οι ασκησεις ηταν γελοιες

Το ζήτημα δεν είναι το θέμα που έπεσε, το οποίο είναι επίκαιρο, σύγχρονο και σίγουρα θα έδινε έμπνευση στους περισσότερους 18ρηδες του σήμερα, αλλά ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν επιλέχθηκε κάποιο κείμενο της νεοκλασσικής Ελληνικής γραμματείας (Σεφέρης, Παπανούτσος κλπ.), παρά ένα άρθρο εφημερίδας και μάλιστα του ημιμαθούς δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη της Καθημερινής.

Mε μια γρήγορα ματιά στα θέματα ήταν σχετικά βατά. Κείμενο δεν κάθισα να διαβάσω. Το θέμα διαδίκτυο γίνεται από τα περισσότερα φροντιστήρια εκτενέστατα και ακόμα και να μην το είχες κάνει υπήρχε άφθονο υλικό για να σκεφτείς να γράψεις. Eπίσης πολύ εύκολες ασκήσεις.

Παιδιά τα θέματα ήταν αρκετά εύκολα.Εγώ έγραψα αρκετά καλά :slight_smile:
Το μονο τσιμπιμένο θέμα ήταν ο σχολιασμός της φράσης.