Καλό θέμα και εύκολο πιστεύω. Φαντάζομαι τα φροντιστήρια δίνουν βάσει σε τέτοιου είδους θέματα
Ακριβώς αυτό!
Πραγματικά πολύ βατά θέματα,αλλά αν κάποιος δεν έπιασε το νόημα της φράσης (οπως εγώ ) , υπάρχει ένα μικρο θέμα…
παντα υπηρχαν παγιδες στο θεμα εκθεσης.αυτο ειχε?
γενικα με την εκθεση δεν το εχω, αλλα μ’αρεσε το θεμα και πιστευω τα πηγα καλα
αυτο που με δυσκολεψε περισσοτερο απ’ολα ηταν να βρω αντωνυμο του σιγουρος
σοβαρα , ειχα κολλησει και δεν εβρισκα
σε αυτο που ξεγελαστηκαν πολλοι (μαζι κι εγω) ειναι οτι δεν υπηρχε κατακλειδα στη παραγραφο που ζητηθηκε να σχολιασουμε
ναι όντως! Οι περισσότεροι σε εμάς έβαλαν.Πάντως εγώ δεν έβαλα
Δεν πειράζει όμως τώρα πάμε για Βιολογία!!
Ειναι εντελως ανουσιο να κοιταξετε και να αγχωθειτε με προτεινομενες λυσεις φροντιστηριων παντως, ΕΙΔΙΚΑ στην εκθεση. Βεβαια ειναι λιγο αργα για μια τετοια συμβουλη αλλα τεσπα.
Γενικα ειναι ψιλοανουσιο παντως, εγω μαθ γεν περυσι ειχα δει σε ενα φροντιστηριο τη δικια μου λυση ως λαθος και μια αλλη ως σωστη και ειχα πεσει καπως. Τελικα εγραψα 20.
Και τεσπα ακομα και να μην τα πηγατε καλα στην εκθεση, παλι παρτε παραδειγμα απο εμενα που με 12,8 (και απο τους 2 βαθμολογητες μαλιστα) εβγαλα ~19. Σημασια εχει να εισαι τζετ στα αλλα για να καλυψεις τυχον μαλακιες στην εκθεση σαν αυτες που εκανα κι εγω.
ισχύει αυτό! πολλές φορές υπάρχουν και άλλες σωστές λύσεις που δεν τις δίνουν τα φροντιστήρια και αγχώνεσαι τσάμπα! και στον προγραμματισμό γίνεται συχνά αυτό!
με ένα μέτριο βαθμό στην έκθεση και πολύ καλούς στα υπόλοιπα μαθήματα μπορείς να περάσεις εκεί που θέλεις! καλή συνέχεια παιδιά!!! :D:D
Μην αγχώνεστε ρε. Δεν είναι τίποτα. Σαν ένα ωραίο μεγάλο διαγώνισμα. Χαλαραααααααα.
Το θέμα της έκθεσης μια χαρά βατό ήταν, μια άσκηση ήταν λιγάκι τσιμπημένη νομίζω. Κάτα τα άλλα κομπλέ. Καλή συνέχεια σε όλους, μετά είναι τα ωραία
πούτσα η βιολογία.
όποιος δεν είχε διαβάσει δεν έγραφε
Μαθηματικά Γενικής έριξα μια ματιά. Δεν θυμάμαι και πάρα πολλά(ειδικά στη στατιστική).
1ο Θέμα:Κλασσικό θεματάκι θεωρίας. Δεν είχε καμία τραβηγμένη απόδειξη ή τραβηγμένο ορισμό όπως πέρσι σε μας. Όποιος είχε διαβάσει θεωρία πιστεύω ότι δεν έχανε μονάδες από αυτό.
2ο Θέμα:Εύκολο και αυτό. Πιθανότητες αλλά όχι κάτι το τρομερό.
3ο Θέμα:Καταρχάς σε τρομάζει η έκταση της εκφώνησης. Όμως αν κάτσεις και το δεις δεν είναι ένα δύσκολο θέμα αφού τα περισσότερα ερωτήματα είναι κλασσικά. Θέλει πολύ γράψιμο όμως(ειδικά στην αιτιολόγηση)
4ο Θέμα:Μόλις βλέπεις τη συνάρτηση αν είσαι θεωρητική τρομάζεις λίγο. Δεύτερο ερώτημα θέλει μελέτη της συνάρτησης τρίτο θυμίζει κατεύθυνση ή άλγεβρα 2ας λυκείου και τέταρτο αν έχεις βρει το τρίτο σχετικά εύκολο.
Συμπερασματικά περίπου ίδιας δυσκολίας θέματα με τα περσινά(μέτρια προς δύσκολα) που το 4ο είναι αρκετά πιο εύκολο για θετική/τεχνολογική που έχουν κάνει μαθηματικά κατεύθυνσης.
βιολογια εγραψα 6 φυλλα:|
Αυτονόητο είναι ότι για να γράψεις (καλά), πρέπει να έχεις διαβάσεις κιόλας! Μην τρελαθούμε…
Συμφωνω σε γενικες γραμμες αν και θεωρω οτι ηταν ενα κλικ πιο δυσκολα απο τα περσινα. Βεβαια ισως και να μου φανηκε ετσι επειδη δεν θυμαμαι το χριστο μου απο στατιστικη. Αλλα πχ το Β1 ηταν ωραιουτσικο σαν ερωτηματακι και σοβαρα τωρα, ποιος θεωρητικαριος βλεποντας τη συναρτηση της Δ δεν φρικαρε; Εδω φρικαρα εγω :lol:
Αντε παιδια γερα και παμε για το επομενο.
Είναι μαλάκες οι άνθρωποι πραγματικά.Βιολογία ήταν εντελώς ασαφή τα θέματα.Ακόμα και απο το φροντιστήριο εντόπισαν ασάφειες.Και εγώ τώρα έγραψα κάπου στο 84 και πραγματικά μου έπεσε εντελώς η ψυχολογία γιατί θέλω να περάσω σε σχολή με 18.000 και μόρια :(
Μην είσαι βλάκας. Να κάτσεις να γράψεις στα υπόλοιπα. Άμα πας καλά δεν έχει σημασία το 84. Επίσης δεν ξέρεις τι εντολές θα έχουν οι βαθμολογητές άρα δεν ξέρεις ότι έχεις γράψει σίγουρα 84. Και μην ξεχνάς ότι η βιολογία γενικής δεν είναι μάθημα βαρύτητας. Κάτσε στρώσου τώρα για τα υπόλοιπα και ότι έγινε έγινε. Με κλάψες δεν γράφεις καλύτερα.
ναι έχεις δίκιο
κλάψα mode off
Και γενικα οσους εχω ρωτησει κανεις δεν μου ειπε “πολυ καλα” ή “καλα” σκετο. Να ξερετε οτι αν ειναι δυσκολα για εσας, κατα πασα πιθανοτητα ειναι δυσκολα για ολους αρα ειστε αρκετοι στο ιδιο επιπεδο.
Εξ’αλλου μειωθηκαν και οι εισακτεοι φετος και πρεπει να αρχισουν να πετσοκοβουν μαθητες.
Ναι πρέπει να κόψουν κάπου στα 40.000 άτομα.Το θέμα είναι αν δυσκολέψουν και μαθήματα όπως τα αρχαία ή την ιστορία τότε τι;
Παιδια χωρις να ξερω την υλη της Γ’ (Β’ ειμαι) εμαθα και εγω πως ηταν πολυ δυσκολα.Μιλησα με την ξαδερφη μου που γραφει και ειναι του 20 ξερω γω και μου ειπε πως εγραψε απο 18 και πανω.Υπηρχαν δηλαδη και καποιοι που εγραψαν πολυ καλα αλλα ειναι λιγοι.Οπως και να χει μεταλμιλιτια μην αγχωνεσαι.Το 84% σε θεματα τοσης δυσκολιας ειναι νομιζω πολυ καλο.Go on αδελφε…!
Ειμαι χαρουμενος γιατι μετα απο πολλη προσαθεια και ψυχραιμια εγραψα 18+ και την προηγουμενη μερα ελεγα οτι θα γραψω βαση
Πραγμτατικα ομως πολυ δυσκολα θεματα ειδικα το πρωτο ερωτημα του Β θεματος το οποιο αμα δεν σου ερθει δεν το βρισκεις:!: