Πανελληνιες

This is sooo NOT true!
Στο σχολείο μας τουλάχιστον, ο υψηλότερος βαθμός θεωρητικής είναι απ’ όσο ξέρω το 18.700-κάτι και τα δικά μου μόρια αν και δεν ήσαν τίποτα το ιδιαίτερο (18.049) έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούνται απ’ όλους “πολύ καλά”… Έναν πέλεκυ γενικώς μας τον έριξαν οι βαθμολογητές από τα Ιωάννινα και το εντυπωσιακό ήταν ότι ειδικά φέτος υπήρξαν μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στους δυο βαθμολογητές. Και άντε να υπάρχει απόκλιση σε υποκειμενικά μαθήματα (βλ. έκθεση), αλλά λατινικά πχ;; Πώς στο καλό μπορεί να υπάρξει διαφωνία σε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ; Από τη μετάφραση κόβανε; :stuck_out_tongue: Τελοσπάντων, αυτό περί αποκλίσεων και γενικής πτώσης ισχύει για όλες τις κατευθύνσεις, όπου παρότι και θετική πχ είχαμε ένα λαμπρό 19.500-κάτι και κάμποσα 18.700-κάτι από τεχνολογική, ανάθεμα κι αν έγραψε η πλειοψηφία όσο υπολόγιζε… Το θέμα επομένως είναι πως πέφτουν οι βάσεις.

Το δικό μου πρόβλημα είναι πως εξακολουθώ να μην ξέρω με ποια σειρά να δηλώσω τις σχολές… :stuck_out_tongue: Το πιθανότερο είναι πως πιάνω και νομική, την οποία μάλλον τελικά θα έχω πρώτη επιλογή, αλλά μετά αμφιταλαντεύομαι σχετικά με το αν στη δεύτερη θέση πρέπει να είναι η Φιλολογία Αθηνών ή το Μεταφραστικό Κέρκυρας (το οποίο άκουσα ότι παρά το μονοπώλειο που έχει σ’ όλη την Ελλάδα κλείνει!!! [B]Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά;[/B]). Και τέλος αναρωτιέμαι αν πρέπει να ενδώσω τελικά στη δελεαστική προσφορά του πατέρα μου για σπουδές στο εξωτερικό, την οποία κάνει από την αρχή της χρονιάς, ή να πω “ΌΧΙ! Και στο μεταπτυχιακό τι θα κάνουμε; :P”

ΥΓ: Συγχαρητήρια σε όλους τους φετινούς ήρωες και ηρωίδες για τα αποτελέσματά τους!:wink:

Kαλα ας μου εκανε και μενα ο πατερας μου τετοια προταση και σου’λεγα αν θα το σκεφτομουν. Ετσι οπως ειναι τα πραγματα σημερα, ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις. Και γιατι απο αποψη εκπαιδευσης ειναι μακραν ανωτερο απο τα δικα μας τα σκατα εδω περα που κλεινουν οι σχολες η μια μετα την αλλη και που χαρτι πανεπιστημιου σου ειναι αχρηστο και γιατι μπορεις πολυ πιο ευκολα να βρεις μια πολυ πιο αξιολογη δουλεια εκει αν οχι μονιμα, τουλαχιστον σαν ενα πολυ μεγαλο συν στο βιογραφικο σου αν διαλεξεις μετα να ερθεις Ελλαδα.

Καλα, για νομικη δεν το συζητω, με διαφορα πρωτη ρε, εννοειται!!! Κομοτηνη εχει 8.000 γυναικες φοιτητριες!!!

Αλλα ακομη πιο πολυ δεν το συζητω για εξωτερικο. Με τα χιλια φιλε, οπου και να ειναι, θα παθεις πλακα με ολα στο εξωτερικο!

ουαου φίλε! Και γαμώ τα επιτεύγματα. Θα συντονιστώ αυριο μαζί σας να νιώσω τα vibes

Θα πάει κι αυτή και θα γίνουν 8.001:p

Ωχ κοριτσι ειναι ρε? Αμαν, εδωσα το ισχυροτερο επιχειρημα για να μην παει νομικη!!!:D:D:D

Ηταν ονειρο μου, αλλα ποτε δεν το καταφερα, αν και εβγαλα αρκετα μορια…

Σημερα ηταν …γιου λοστ γιορ τσανς. [-X

Δε νομιζω οτι η William Wilson ενδιαφερεται τοσο για τα γκομενακια της Κομοτηνης. :-s

Kάλεσε στο 210-6969699 γραμμή βοηθείας προς θλιμμένους αποτυχόντες πανελληνιών.

Why not???8)
Απλά προτιμώ τις ξανθές… τι παίζει εκεί γενικά;

[SPOILER]Οκ, συμμορφώνομαι! :stuck_out_tongue:
Θα πάμε και πιο βράδυ με τον μπαμπά να μας “προσανατολίσουν” σχετικά με τα πανεπιστήμια του εξωτερικού, κι από κει και πέρα βλέπουμε… Αν και βασικά αν την πιάσω την Κομοτηνή, προτιμώ εκεί, παρότι φοβάμαι ότι καθόλου δε θα μ’ αρέσει σαν πόλη… Επίσης, ανησυχώ ότι “έξω” θα δυσκολευτώ περισσότερο να βγάλω τη σχολή- [I]απομνημόνευση βιβλίων στα αγγλικά; [/I]Εδώ τρομάζω να στρωθώ να διαβάσω στη γλώσσα μου!#-o

[SPOILER]Κομοτηνή = γυναικοκρατία => να ανησυχήσω πως συνεπάγεται ότι 1/10 φοιτητές είναι ανήρ; :p[/SPOILER]
[/SPOILER]

Ποιός λέει τέτοια ψέματα?
Τουλάχιστον 3/10 είναι άνδρες:!:
Μετά από Θεσν/ίκη, Κομοτηνή με 1000 για σπουδές…και Γιάννενα αλλά δεν έχει Νομική

Βασικά καλό το “εξωτερικό” αλλά εξαρτάται πού θα πας και τι θέλεις να κάνεις.Γιατί πολύ καλές σπουδές μπορείς να κάνεις και εδώ(οκ δεν μιλάω για το σύνολο αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ) και μετά να φύγεις εξωτερικό για μεταπτυχιακό.Αν θες καλές σπουδές μπορείς να τις κάνεις και εδώ και στην συνέχεια να φύγεις έξω με μεγαλύτερη επίγνωση για το αντικείμενο,τους σκοπούς σου κτλ.
Επιλογές είναι αυτές,απλώς το εξωτερικό έτσι γενικά δεν σημαίνει ότι αποτελεί και πάντα την καλύτερη επιλογή σε ένα χ αντικείμενο σπουδών,και ειδικά στην αρχή όπου συνήθως τα κριτήρια δεν είναι αμιγώς ακαδημαϊκά αλλά περισσότερο κυμαίνονται στο "πού θα μου αρέσει περισσότερο,καλύτερη πόλη’ κτλ

3/10… σημαντικό ποσοστό, το οποίο και υποπτεύομαι θα πέσει στα 2/10, καθώς ένας γνωστός μου που έβγαλε τα πρώτα δύο εξάμηνα εκεί ήδη ψάχνει τρόπους να φύγει! :stuck_out_tongue: Σούπερ…

Ντάξει, μακάρι να περάσω και μακάρι να 'ναι και καλά!
Άλλες σχολές δεν έχει εκεί ε; :stuck_out_tongue:

αν θες να μαθεις για τη σχολη ρωτα.ειμαι ο ανθρωπος σου8)

Ή είναι gay ή μεγάλωσε σε μεγάλη πόλη
Έχει πολλές σχολές:Νομική(βλ. midnight), Ιστορικό(εγώ), Δ.O.Σ.Α, Φιλολογία, Παρευξείνιων, Κοινωνικής Διοίκησης, Πολιτικών Επιστημών, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τ.Ε.Φ.Α.Α:naughty:
Φαντάσου μια πόλη σχεδόν ΜΟΝΟ με φοιτητές
θα γράψω ποστ-αφιέρωμα το βράδυ που θα βαριέμαι

Double post για τη William Wilson και όποιον άλλον ενδιαφέρεται για Κομοτηνή
Λοιπόν…

[SPOILER]Για μένα η Κομοτηνή αποτελεί την “[B]πιο φοιτητούπολη[/B]” στην Ελλάδα
Σίγουρα δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο Αθήνα και Θεσ/νίκη όσον αφορά τις επιλογές για οτιδήποτε(διασκέδαση/φαγητό/τα πάντα) αλλά έχει άλλες χάρες

Just imagine μια πόλη λες και κατοικείται [B]μόνο [/B]από φοιτητές.Θα βγαίνεις και θα βλέπεις μόνο φοιτητές. Ειδικά στην αρχή που έρχονται οι πρωτοετείς της πουτάνας. Εμένα μου θύμισε σκηνικό λες και πήγαμε εκδρομή με το σχολείο κάπου και είχε άλλα 15 σχολεία. Επειδή οι μόνιμοι κάτοικοι είναι λίγοι(40.000) και από αυτούς οι μισοί είναι μουσουλμάνοι που δεν πολυκυκλοφορούν είναι πολύ έντονη η παρουσία των φοιτητών. Βέβαια σε περιόδους που φεύγουν οι φοιτητές η πόλη είναι έρημη, χωριό! Αλλά εσύ δεν θα είσαι εκεί:wink:

Από μαγαζιά έχει δυο μεγάλες καφετέριες για πρωί/μεσημέρι και βράδυ [B]ψιλοτρέντικες [/B]κι έτσι που μαζεύουν [B]τον πολύ κόσμο[/B](Θέατρο,Avant Garde) και αν έρθεις με το καλό θα πας σίγουρα. Και δω πάλι θα πηγαίνεις και ο κόσμος θα είναι 90% φοιτητές.[B] Για τα αγόρια,το 70% θα είναι γκόμενες8)[/B]. Έχει μερικές ακόμη αυτού στιλ και κάποιες πιο “[B]ψαγμένες[/B]” και χαλαρές(Ραδιόφωνο, Αλάβαστρον, Λούκι, Κύκλος,Διέξοδος) που ταιριάζουν πιο πολύ σε κάποιον ροκά/μετάλα/εναλλακτικό/βαρέθηκαναακουωμπιτακιακαιελληνικα τύπο. Ελπίζω να βρεις παρέα να πηγαίνεις γιατί εγώ τους παρακαλάω και δεν έρχονται!:stuck_out_tongue:
Επίσης έχει και [B]μεταλάδικο/B που είναι πολύ true διακοσμημένο
Έχει 1 [B]club[/B], το Lobby, άντε και το Izebar που είναι λίγο πιο χαλαρό. Στο lobby λοιπόν θα πηγαίνεις σίγουρα αν θέλεις να κλαμπάρεις, δεν είναι κανένα τεράστιο αλλά γεμίζει με πολύ κόσμο. Εγώ ήμουν συχνός θαμών τον χειμώνα([B]κάθε Κυριακή[/B] στο ladies night) που είχε [B]μ0υνοθύελα [/B]που λέει και ένας φίλος μου:lol: To καλοκαίρι, καλή ώρα, κλείνει κι ανοίγει το θερινό(La Cage) έξω από την πόλη Α…έχουμε και [B]σκυλάδικο-μπουζούκια/B το οποίο ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω επισκεφτεί
Κόσμος θα υπάρχει πάντα, ανάλογα με τη μέρα, αλλά να ξέρεις ότι στα 4-5 χρόνια που θα σπουδάσεις δεν θα δεις κάτι καινούριο. Συνέχεια στα ίδια μαγαζιά θα πηγαίνεις.Θες να πας σε κλάμπ…θα πας lobby τέλος!Δεν έχεις άλλη επιλογή

Επίσης θα βλέπεις αρκετά συχνά γνωστές-άγνωστες φάτσες!
π.χ είδες τυχαία κάποιον που σου άρεσε?Ε δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον ξαναδείς…καλό ή κακό εσύ ξέρεις

Η πόλη είναι[B] μικρή και περπατιέται [/B]άνετα ολόκληρη. Μεγάλο + για μαζώξεις σε σπίτια και όπως είπε και ο midnight g βγαίνεις από το μαγαζί παραπατώντας και σε 2-15 λεπτά έχεις φτάσει σπίτι σου. Ωραία μέρη, να αράξεις κι έτσι έχει αλλά δεν πηγαίνει κανείς(σε σχέση με Βόλο που πήγα π.χ και όλοι ήταν αραχτοί). Εδώ όλοι πάνε σε καφετέριες κι έτσι

Τώρα το καλοκαίρι με 5.5?(πήγαινε-έλα) σε μισή ώρα είσαι στο [B]Φανάρι [/B]και κάνεις βουτιές!
Επίσης πολύ μεγάλο +…για μένα τουλάχιστον

Η νομική είναι έξω στην πανεπιστημιούπολη και θα πηγαίνεις με αστικό

Τα ενοίκια πολύ φθηνά(σε σχέση με Αθήνα/Θεσν/ίκη) και γενικά η ζωή είναι πιο φθηνή

Αν έρχεσαι βέβαια από Αθήνα βέβαια μπορεί να πάθεις κοσμοπολίτικο σοκ και να βαρεθείς μέσα σε 10 μέρες. Σε 5
Όποιος γουστάρει πολλά μαγαζιά, πολλές καφετέριες, και γενικά πολλές επιλογές για οτιδήποτε αν έχει επιλογή καλύτερα να πάει αλλού
Tο δυνατό της σημείο είναι οι πάρα πολλοί φοιτητές για το μέγεθος της. Βαρέθηκα να το λέω αλλά είναι λες και μένουν μόνο φοιτητές.Δεν ξέρω εμένα αυτή την άισθηση μου αφήνει
[/SPOILER]

Αυτά μου ήρθαν τώρα…ελπίζω να βοήθησα κάπως
Ας μιλήσει και κάποιος άλλος από εδώ(Γιώργο εσένα εννοώ):stuck_out_tongue:
for more info feel free to ask
:slight_smile:

εδω μαι.συμφωνω με οτι ειπε ο πασχαλης:D
καλυτρερα δεν μπορουσα να τα γραψω.να προσθεσω και τα τσιπουραδικα που πινεις και τρως του σκασμου με 9 ευρω το ατομο!το βαλχαλα ειναι οτι πιο τρου υπαρχει.:vibrate:
ελατε θα περασετε τελεια:!:

Εκπροσώπους του ελληνικού τουρισμού θα έπρεπε να σας ορίσουν εσάς τους δύο! (Κανείς δε θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαφήμιση!)
Όσο για το Βαλχάλα, θα 'πρεπε, θαρρώ, να σας κόβει ποσοστά…! :lol:

Έχω [I]ήδη[/I] αναθεωρήσει για τον όποιον ενδοιασμό αναφορικά με την Κομοτηνή… ελπίζω τα ποστ σας να μην πήγαν χαμένα και να την πιάνω!:roll:

Είπαμε θα την πιάσεις, αμαν! Και θα είναι και γαμάτα, δεν καταλαβαίνω τι ενδοιασμούς έχεις για μια φοιτητούπολη. Θα περάσεις, θα πας και θα γουστάρεις κιόλας, κανόνισε!

Δεν εχω διαβασει το νημα και δεν ξερω αν το ανεφερε κανεις, αλλα εντελως φοιτητουπολη ειναι η Θεσσαλονικη. Στο κεντρο της πολης οι φοιτητες επικρατουν. Και οταν μιλαμε για κεντρο, δεν εννοουμε κατι σαν της Αθηνας. Ειναι ωραιο το κεντρο της Θεσσαλονικης.

Οσοι λοιπον προβληματιζεστε για την πολη που θελετε να περασετε, σας λεω οτι φοιτητικη ζωη σαν της θεσσαλονικης δεν εχει.

Καλη επιτυχια.