Double post για τη William Wilson και όποιον άλλον ενδιαφέρεται για Κομοτηνή
Λοιπόν…
[SPOILER]Για μένα η Κομοτηνή αποτελεί την “[B]πιο φοιτητούπολη[/B]” στην Ελλάδα
Σίγουρα δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο Αθήνα και Θεσ/νίκη όσον αφορά τις επιλογές για οτιδήποτε(διασκέδαση/φαγητό/τα πάντα) αλλά έχει άλλες χάρες
Just imagine μια πόλη λες και κατοικείται [B]μόνο [/B]από φοιτητές.Θα βγαίνεις και θα βλέπεις μόνο φοιτητές. Ειδικά στην αρχή που έρχονται οι πρωτοετείς της πουτάνας. Εμένα μου θύμισε σκηνικό λες και πήγαμε εκδρομή με το σχολείο κάπου και είχε άλλα 15 σχολεία. Επειδή οι μόνιμοι κάτοικοι είναι λίγοι(40.000) και από αυτούς οι μισοί είναι μουσουλμάνοι που δεν πολυκυκλοφορούν είναι πολύ έντονη η παρουσία των φοιτητών. Βέβαια σε περιόδους που φεύγουν οι φοιτητές η πόλη είναι έρημη, χωριό! Αλλά εσύ δεν θα είσαι εκεί:wink:
Από μαγαζιά έχει δυο μεγάλες καφετέριες για πρωί/μεσημέρι και βράδυ [B]ψιλοτρέντικες [/B]κι έτσι που μαζεύουν [B]τον πολύ κόσμο[/B](Θέατρο,Avant Garde) και αν έρθεις με το καλό θα πας σίγουρα. Και δω πάλι θα πηγαίνεις και ο κόσμος θα είναι 90% φοιτητές.[B] Για τα αγόρια,το 70% θα είναι γκόμενες8)[/B]. Έχει μερικές ακόμη αυτού στιλ και κάποιες πιο “[B]ψαγμένες[/B]” και χαλαρές(Ραδιόφωνο, Αλάβαστρον, Λούκι, Κύκλος,Διέξοδος) που ταιριάζουν πιο πολύ σε κάποιον ροκά/μετάλα/εναλλακτικό/βαρέθηκαναακουωμπιτακιακαιελληνικα τύπο. Ελπίζω να βρεις παρέα να πηγαίνεις γιατί εγώ τους παρακαλάω και δεν έρχονται!
Επίσης έχει και [B]μεταλάδικο/B που είναι πολύ true διακοσμημένο
Έχει 1 [B]club[/B], το Lobby, άντε και το Izebar που είναι λίγο πιο χαλαρό. Στο lobby λοιπόν θα πηγαίνεις σίγουρα αν θέλεις να κλαμπάρεις, δεν είναι κανένα τεράστιο αλλά γεμίζει με πολύ κόσμο. Εγώ ήμουν συχνός θαμών τον χειμώνα([B]κάθε Κυριακή[/B] στο ladies night) που είχε [B]μ0υνοθύελα [/B]που λέει και ένας φίλος μου:lol: To καλοκαίρι, καλή ώρα, κλείνει κι ανοίγει το θερινό(La Cage) έξω από την πόλη Α…έχουμε και [B]σκυλάδικο-μπουζούκια/B το οποίο ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω επισκεφτεί
Κόσμος θα υπάρχει πάντα, ανάλογα με τη μέρα, αλλά να ξέρεις ότι στα 4-5 χρόνια που θα σπουδάσεις δεν θα δεις κάτι καινούριο. Συνέχεια στα ίδια μαγαζιά θα πηγαίνεις.Θες να πας σε κλάμπ…θα πας lobby τέλος!Δεν έχεις άλλη επιλογή
Επίσης θα βλέπεις αρκετά συχνά γνωστές-άγνωστες φάτσες!
π.χ είδες τυχαία κάποιον που σου άρεσε?Ε δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον ξαναδείς…καλό ή κακό εσύ ξέρεις
Η πόλη είναι[B] μικρή και περπατιέται [/B]άνετα ολόκληρη. Μεγάλο + για μαζώξεις σε σπίτια και όπως είπε και ο midnight g βγαίνεις από το μαγαζί παραπατώντας και σε 2-15 λεπτά έχεις φτάσει σπίτι σου. Ωραία μέρη, να αράξεις κι έτσι έχει αλλά δεν πηγαίνει κανείς(σε σχέση με Βόλο που πήγα π.χ και όλοι ήταν αραχτοί). Εδώ όλοι πάνε σε καφετέριες κι έτσι
Τώρα το καλοκαίρι με 5.5?(πήγαινε-έλα) σε μισή ώρα είσαι στο [B]Φανάρι [/B]και κάνεις βουτιές!
Επίσης πολύ μεγάλο +…για μένα τουλάχιστον
Η νομική είναι έξω στην πανεπιστημιούπολη και θα πηγαίνεις με αστικό
Τα ενοίκια πολύ φθηνά(σε σχέση με Αθήνα/Θεσν/ίκη) και γενικά η ζωή είναι πιο φθηνή
Αν έρχεσαι βέβαια από Αθήνα βέβαια μπορεί να πάθεις κοσμοπολίτικο σοκ και να βαρεθείς μέσα σε 10 μέρες. Σε 5
Όποιος γουστάρει πολλά μαγαζιά, πολλές καφετέριες, και γενικά πολλές επιλογές για οτιδήποτε αν έχει επιλογή καλύτερα να πάει αλλού
Tο δυνατό της σημείο είναι οι πάρα πολλοί φοιτητές για το μέγεθος της. Βαρέθηκα να το λέω αλλά είναι λες και μένουν μόνο φοιτητές.Δεν ξέρω εμένα αυτή την άισθηση μου αφήνει
[/SPOILER]
Αυτά μου ήρθαν τώρα…ελπίζω να βοήθησα κάπως
Ας μιλήσει και κάποιος άλλος από εδώ(Γιώργο εσένα εννοώ)
for more info feel free to ask